Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm sonucu kızlar bakar mısınız lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358
Merhabalar kızlar ,
12 yıldır bebek sahibi olmak için denemediğimiz şey kalmadı . eşimin morfoloji ve sperm sayısı sorunu vardı . 2. tüp denememde bir bebeğim oldu ama o da beni bıraktı 11. hafta kalbi durdu . eşime bitkisel kür uyguladım ve test verdi çıkan test sonucuna bakıp yorumlar mısınız lütfen

Eki Görüntüle 536647 Eki Görüntüle 536648 Eki Görüntüle 536649

canım sperm sayınız ve hareketliliğiniz gayet iyi...
morfoloji %8 önceden kaçtı bilmiyorum ama düşük genel olarak...
ama morfoloji sorunu olan bi arkadaşım bu forumda 0 morfoloji ile hem tüple hem doğal yolla hamiş olan arkadaşları olduğunu söylemişti...
szin sperm sayınız artmış galiba inş 3. denemeye gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeğin bitanemmmmmm
sen herşeyin en iyisine layıksın rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle verir inş

canım arkadaşım çok teşekkür ederim . evet bizim normalde toplam sperm sayımız 9 milyondu morfolijide 3 tü . kaliteli ve hareketli sperm sorunumuz vardı . çok şükür artış olmuş eşimin doktoru da bu sonucun iyi olduğunu söyledi bugün içime su serpildi . inşl hepimiz tüplere gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırız canımmmmmmmmmmm . Ettiğimiz dualar boşa gitmeyecek bahar belki bugün belki yarın gelecek meleklerimiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…