Eşimin Sperm Testi Bakabilir misiniz

Sonuçları yapay zekaya atabilirsiniz detaylıca açıklıyor ben sizinkini attim sperm azlıği olduğunu alkol sigara kullaniyorsa birakmasi gerektiğini eger dar kiyafet sıkı pantolon giyiyorsa esofman gibi rahat giymesini yazmis sizde atın sonuçları

cevabınız için teşekkürler ben de attım tüm yapay zekalara da burada tecrübesi olan arkadaşların yorumları daha önemli benim için

Ne kadar süredir hamile kalamıyorsunuz. Sperm sayısı az morfolojisi kötü görünüyor. Ama tüp bebek işlemi başarılı olabilir tabiki doktor yorumu önemli

Araştırıyorum bugünden beri sperm sayısını arttırıyor diyorlar onun için inşallah işe yarar sayı artarsa hareket var gibi

Morfoloji değeri de önemli.Testte belirtilmemiş ama eğer düşükse Dna hasar testi yaptırmanızıda öneririm. Bizde ilk testte morfoloji 0 gelmişti. Dna hasar testi yaptırdık %45 gibi çok yüksek bi oran geldi. 6-7 ay proxeed plus kullandı eşim baya faydasını gördük

Yüzde 1 değeri var bi tane onu mu diyorsunuz acaba, hamile kalabildiniz mi

Yüzde 1 değeri var bi tane onu mu diyorsunuz acaba, hamile kalabildiniz mi
Görmemişim pardon. Evet Normal sperm oranı %1 çıkmış. %4 ve üzeri olması bekleniyo. Bizim proxeed sayesinde 0 dan yüzde 2 ye çıktı varikosel olmasına rağmen gelişme oldu. Evet hamileyim bu arada

Maşallah Allah analı babalı büyütsün peki kaç ay kullandınız eşinizin sperm sonucu var mı nasıl diğer değerleri

Maşallah Allah analı babalı büyütsün peki kaç ay kullandınız eşinizin sperm sonucu var mı nasıl diğer değerleri
Teşekkürler, maalesef bende sonuç belgesi yok ama bizdeki sorun varikosel ve ona bağlı olarak morfoloji düşüklüğü ve dna hasarıydı. Toplam 8-9 ay kullandı eşim o süre boyunca hiç bebek denemedik. Çünkü daha önce başarısız bir hamileliğim oldu malesef ve sebep yüksek dna hasarına bağlandı. Her 3-4 ayda bir gelişme var mı diye test verdi. En son dna hasarı %45 ten, %7 ye kadar düşmüştü. Ankarada Kaan Aydos’la görüştük ve o yönlendirdi bizi bu süreçte. Umarım sizde en kısa süre gönlünüzden geçene kavuşursunuz

Görmemişim pardon. Evet Normal sperm oranı %1 çıkmış. %4 ve üzeri olması bekleniyo. Bizim proxeed sayesinde 0 dan yüzde 2 ye çıktı varikosel olmasına rağmen gelişme oldu. Evet hamileyim bu arada
Doğal yolla mı hamile kaldınız

`