Erkek İnfertilitesi Eşimin spermi 18 milyonmuş. Bu şekilde olan varsa lütfen yardım edin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
96
Bursa
slm kızlar

5 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz.doktora gittik eşimin sprem örneği 18 milyon çıktı.normal yolla olabilir yaa aşılama deneyebilirsiniz dedi.ama benim hiç bilgim yook .durum gerçekten vahim mi.başından geçmiş olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyoru.allahım hepimiz dualarını kabul etsin . ne kadar zor şeylermişsenağlama

slm kızlar

5 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz.doktora gittik eşimin sprem örneği 18 milyon çıktı.normal yolla olabilir yaa aşılama deneyebilirsiniz dedi.ama benim hiç bilgim yook .durum gerçekten vahim mi.başından geçmiş olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyoru.allahım hepimiz dualarını kabul etsin . ne kadar zor şeylermişsenağlama

Merhaba canım sayınız öyle çokta düşük değil bence,şurada normal değere ne kalmış, aşılama yaptırmadan önce sperm sayısını,hareketini,hızını artıracak şeyler dene mesela keçiboynuzu kürü uygulayabilirsiniz prof. ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü ile 6-7 milyon spermi olanların bile çocuğu oldu arayıp beni teşekkür ettiler diyor,forumda da incelersen bu kür ile artış sağlayan çok ve bu konuda pek çok seçenek var.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsına.s.

inş cnm ...bu kürü ne kadar uygulamam lazımmış.aaay allah hepimizin yüzünü güldürsün.sizlerle olmak gerçekten çook güzel.kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaşmak çook güzel.tşk ederim cnm sağola.s.

canım 18 milyon çok az değil sınır zaten 20 milyon olması lazım sizinki çok az aşağıda....anladığım kadarıyla siz tahlili kadın doğum dr una göstermişsiniz...siz bence en kısa zaman da üroloji dr una gidin o gerekeni yapacakdır...kadım doğum dr u bizede direk aşılama veya tüp bebek demişti...onlar hep öğle yapıyor halbuki bu hastalık onların dalı değil direk ürolojiye göndermeleri lazım...canım sperm sayısı kadar hareketliği ve morfoloji de çok önemli acaba sizin onlar nasıl...belki varikoselde olabilir kısa zaman da ürolojiye gidin bence...

keçiboynuzu kürünü burda bulabilirsin...burdaki bilgileri de okumanı tavsiye ederim....

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...l-arastirmalardoktor-tavsiyelerihaberler.html

Fatik cim eşimin sperm sayımı 18 milyon.ama şekil bozukluğu var dedi gittiğimiz prof doktor.normal yollarla olmayacak gibi değil dedi.direk tüp bebek diyemem ama aşılama ilede olabilir dedi.acaba spermin şekil bozukluğu olduğunda çoçukta bi sakatlık olurmu ?buda bi soru işareti tabii... ya gerçekten herşeyden çook korkuyorum.hamile kalabilecekmiyim.kalırsam bebekte bi problem olurmu...kafam o kadar karışık ki.iyiki sizler varsınız.çoook tşk ederim desteğiniz için

Canım bir kaç gündür yoktum fadiğin verdiği linkte hepsi yazıyo kürü üç ay uyguluyorsun tarifi orada yazıyor allah şifa versin inşallah kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

normal deger zaten 20 milyon beslenmenize dikkat edersiniz.e vitamini kullanırsınız düzelir ama 2 yıl da ciddi bir zaman drumuz varikosel muayenesi ettimi ultrason istedimi.eşime varikosel muayenesi yapıldı normal çıkınca sebep bulunması için ultrason istendi

slm kızlar dün hsg çektirdim tüplerim açık.yani bende bi problem çıkmadı.eşiminde dediğim gibi spermleri 18 milyon .ancak şekil bozukluğu var normal değerin en az % 4 olması lazım eşimin % 2.doktor normal yollarla 3-4 ay deneyin dedi.sizce şekil bozukluğunu bitkisel olarak başka ne gibi tedavi edici bişeyler kullanabilirim.bide hamilelik olusa çoçukta anormal bi durum olurmu?çook korkuyorum kızlar yaaa.allahım hepimize anne olmayı nasib etsin .hayırlı sağlıklı evlatlar versin.:Saruboceq:

merhaba arkadaşım...
sperm sayısı kadar hızlı ileri giden spermler önemlidir 18000 çok yüksek bir rakam değil ama içeriği de önemli ne kadarı hızlı ileri ne kadarı hareketli ne kadarı hareketsiz ?
üst üste 3 spermiyogram vermenizi öneririm (tabiiki uygun perhizi uygulayarak)
tek sonuca bağlı kalmayın

:teselli::teselli::teselli:
slm kızlar

canım bende 4 yıllık evliyim 2.5 yıldır korunmuyoruz.eşimde varikosel var sperm sayısı 15 milyon prof.dr. bu sayı hamile bırakmaya yeterli dedi.enfeksiyon varmış eşimde bu engelleyebilirmiş.2 aylık tedavi ilaç tedavisi verdi.şubatta tekrar sperm tahlili istedi dr. sonuca göre spermleri dahada yükselirse ve hamilede kalmamış olursam mikroenjeksiyon yapılacak.yada spermler yerinde sayarsa varikosel için ameliyat olacak zaman gerekiyo ama sabırsızlanıyorum.2009 uğurlu gelecek inan buna...

Merhaba canım sayınız öyle çokta düşük değil bence,şurada normal değere ne kalmış, aşılama yaptırmadan önce sperm sayısını,hareketini,hızını artıracak şeyler dene mesela keçiboynuzu kürü uygulayabilirsiniz prof. ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü ile 6-7 milyon spermi olanların bile çocuğu oldu arayıp beni teşekkür ettiler diyor,forumda da incelersen bu kür ile artış sağlayan çok ve bu konuda pek çok seçenek var.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsına.s.
Canım birimde 8 milyon yüzde 12 hareketli olur mu

Back
X