Erkek İnfertilitesi EŞİMİN Spermiogramı YARDIMCI OLURMUSUNUZ SORUNMU VAR :(*

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kahraman35

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
12
2
6
35
İzmir
ARKADAŞLAR BUGÜN EŞİM SPERMOGRAM YAPTIRDI DOKTORA YARIN SABAH GÖSTERCEK AMA DAYANAMADIM SİZCE Bİ PROBLEMMİ VAR :(

GörünüM NORMAL
Renk OPAK BEYAZ
pH 7.3
Vizkozite YARI AKIŞKAN
Direkt Mikroskobi HER SAHADA 2-3
LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.

Total Sperm Sayısı 15.000.000
Hareketlilik 10
Hareketlilik (İleri Hızlı) (30 dk) : 5
Hareketlilik (İleri Hızlı) (60dk) : 15
Hareketlilik (İleri Yavaş) (30dk) : 10
Hareketlilik (İleri Yavaş) (60dk) : 15
Hareketlilik (Yerinde Hareketli) (30dk) :15
Hareketlilik (Yerinde Hareketli) (60dk) : 60
Hareketlilik (Hareketsiz) (30 dk) : 70

AYNI KONUYU DEMİN YALNIŞ YERE AÇTIM ÜZGÜNÜM :(

arkadaşlar bugün eşim spermogram yaptırdı doktora yarın sabah göstercek ama dayanamadım sizce bi problemmi var :(

görünüm normal
renk opak beyaz
ph 7.3
vizkozite yarı akışkan
direkt mikroskobi her sahada 2-3
lökosit görüldü.

Total sperm sayısı 15.000.000
hareketlilik 10
hareketlilik (ileri hızlı) (30 dk) : 5
hareketlilik (ileri hızlı) (60dk) : 15
hareketlilik (ileri yavaş) (30dk) : 10
hareketlilik (ileri yavaş) (60dk) : 15
hareketlilik (yerinde hareketli) (30dk) :15
hareketlilik (yerinde hareketli) (60dk) : 60
hareketlilik (hareketsiz) (30 dk) : 70

aynı konuyu demin yalnış yere açtım üzgünüm :(

umarım yanılıyorumdur canım ama sorununuz var sanırım
benimde eşim varikoselden ameliyat oldu bu ay 3 ay olucak testimizi yaptırcaz bakalım sonuç nasıl olacak

ahhh ahhhh benim eşimin sperm sayısı çok hareketi azdı .sayıdan dolayı hareketi dikkate almadılar ve bol yere 5 ay gitti..
Oyüzden boşa zaman harcamadan dr.gidin arkadaşım..

sperm sayısı 15 ml iyi bi sayı.hızlı ileri hareket %30 olması durumunda bence çocuk olur.çünkü bizim 12 milyon sayı ileri hareket %45 morfoloji %85 idi.ben yumurta takii yaptırdım.clomen kullandı.şimdi hamileyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

umarım yanılıyorumdur canım ama sorununuz var sanırım
benimde eşim varikoselden ameliyat oldu bu ay 3 ay olucak testimizi yaptırcaz bakalım sonuç nasıl olacak

tatlım merhaba geçmiş olsun..varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye topiğimiz var orayada uğra istersen faydalı bilgiler bulabilirsin belki listemiz falan var...benim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu şükür değerlerimiz düzeldi inş sizinde düzelir tatlım...

ARKADAŞLAR BUGÜN EŞİM SPERMOGRAM YAPTIRDI DOKTORA YARIN SABAH GÖSTERCEK AMA DAYANAMADIM SİZCE Bİ PROBLEMMİ VAR :(

GörünüM NORMAL
Renk OPAK BEYAZ
pH 7.3
Vizkozite YARI AKIŞKAN
LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.

Hareketlilik 10

tatlım biraz sorunlar var sayınız az hareketiniz az lökosit var canım bir kaç kere daha testinizi tekrarlayın 2 3 testi karşılaştırıp doktorunuz bir yol belirler canım...

tatlım merhaba geçmiş olsun..varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye topiğimiz var orayada uğra istersen faydalı bilgiler bulabilirsin belki listemiz falan var...benim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu şükür değerlerimiz düzeldi inş sizinde düzelir tatlım...

çoook tşk ederim tatlım linki kopyalarsan birsürü topik var bulamayabilirim ..
bende sizlerin arasında olmak isterimm.
sanada geçmiş olsun inş tez vakitte bebişin de olur:emir_bebek:

sperm sayısı 15 ml iyi bi sayı.hızlı ileri hareket %30 olması durumunda bence çocuk olur.çünkü bizim 12 milyon sayı ileri hareket %45 morfoloji %85 idi.ben yumurta takii yaptırdım.clomen kullandı.şimdi hamileyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

neeee güzellll rabbim inş bizlerede kısmet eder o duyguyu..
hareket ve morfoloji maşallah çok iyi sizde:nazar::nazar:
zaten olmaması imkansız dı bu değerlerle...
bizde her ikiside sınırın çok altındaydı..bizim sayı yüksek diye dikkate almadılar boş yere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım..
şimdi 3 ay olacak ameliyat olalı tahlil yaptırcaz sonuçlar a göre tekrar tedaviye başlıcm

Arkadaşlar eşim gitti bugün hareketlilite düşük var demiş ultrason vermiş yarın çekilicek ultrasona baktıktan sonra sonuçları söylicekmiş.
Eğer ameliyat derse şansımızı birde izmirli olanlar bilir tınaztepe hastanesinde Prof.Dr.Gürhan Günaydın var onla denicez :(

GörünüM NORMAL
Renk OPAK BEYAZ
pH 7.3
Vizkozite YARI AKIŞKAN
LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.

Hareketlilik 10

Canım benim eşiminde sperm değerleri bu verdiğin değerlere çok yakın... Eğer sende sorun yoksa hemen aşılama önerirler sanırım. Benim eşime hiç ilaç vs vermedi, kapasite bu, bundan fazlasını elde etmek mümkün değil dedi. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracağız, 2 aşılama olmazsa tüp bebek... Canını sıkma en azından dermanı olan bir dert ille sınanıyoruz, rabbim hayırlısını nasip etsin...

Kızlar bugün eşim sabahtan ultrasona girdi solda reflü olmayan varikosel yazıyodu . Doktora gösterdi ultrasonda hiç bi sıkıntı yok değerlerin düşük sana Proxeed yazıyorum demiş eşimde yanında takviye alabilirmiyim kürlerden macunlardan :) doktor bu ilaç kuvvetli günde 2 defa alcaksın gerek kalmaz demiş .
2 ay sonra kontrole gel değerlere bakcaz demiş . Şükürler olsun 2 gündür tadımız baya kaçmıştı. Çocukları okadar çok seviyorumki her gece allahıma bizede nasip etsin diye dua ediyorum. gurbetlik zor iş ailemle aramda 8 saat var :( bir an önce allah banada nasip etsin evimizde bi ses neşe olsun. Bugün itibariyle kürlerede başlıcam . 2 ay dayana bileceğimi sanmıyorum 1 ay içinde başka bi doktora bidaha gözükcez.

Bu arada iyiki varsınız sizinle dertleşmek çok iyi geliyo *

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya.olmıycakmı yoksa:(

merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.eşimde varikoselden ameliyat oldu.Uzun bir süre kür denedik sonra doktor tavsiyesi ile 2 kutu proceed plus aldık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Back
X