Eşimin sprem sonucu sizce nasıl?

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
16EC65FD-0057-473A-B23E-866A1ABA2277.webp
Merhaba yardımcı olabilir misiniz?

canim yanlis anlamadiysam 108 milyondan 51.84 milyonu ileri hareketli yani yarisindan fazlasi eder bu iyi birsey. Sadece takildigim normal 1 anormal 99 yazilmis ne icin bu acaba. Basi boynu vs. Icinse cok dusuk bir rakam ama dollenme icin imkansiz degil zaten spermi ozenle seciyolar oyle birlestiriyolar yumurtayla. Yine de en iyi kesin sonucu doktorunuz aciklar

canim yanlis anlamadiysam 108 milyondan 51.84 milyonu ileri hareketli yani yarisindan fazlasi eder bu iyi birsey. Sadece takildigim normal 1 anormal 99 yazilmis ne icin bu acaba. Basi boynu vs. Icinse cok dusuk bir rakam ama dollenme icin imkansiz degil zaten spermi ozenle seciyolar oyle birlestiriyolar yumurtayla. Yine de en iyi kesin sonucu doktorunuz aciklar
Onu bende anlamadım. Morfoloji falan da hesaplanmış çoğu kişide burada yok. Bizde hesaplanmamış.

Yüzde 1 morfoloji canım.yüzde 99 u hasarlı spermlerin.sayı ve hareket iyi ama

Benim eşimin de 1 çıkıyor.sayı ve hareket kötü sayılmaz.2 kez kimyasal gebelik yaşadım.ama herkeste aynı olmaz.doğal da olabilir diyor doktor ama zaman alır.tüp bebekle şansınız daha yüksek olur.

Sonuclar kötü deil.ama cok da iyi deil.tavsiyem morfoloji ve dna hasar testide yaptirmaniz.ona gore bi tedavi baslatirsiniz.

Back
X