eşimin şüpheli davranışı

bende bigün sırf eşim evdeyken gıcıklık olsun diye baklavalı erkeklere bakıcam,ve görmesini sağlıycam,yada sayfayı açık bırakıp mutfağa gidicem,nasılsa ben kalkınca boş kalan yerimi hiç boş bırakmaz sağolsun,bakalım napıcak:60::60::27:

ay tatlım ya ben bilinçli açmadım ama olsun hep kadınlar mı yakalayack morali bozulack kendini yetersiz gibi hissedecek.benim eşim ondan sonra aman yedigne içtigne dikkat etmeler vücudumda sewmedin beğenmedin yer varmı diye sormalar ay ne gülmüştm ozaman

inan bana sana tek tavsiyem,sakın taviz verme kıskandığını veya kızdığını,merak ettiğini belli etme valla dahada yapası geliyo bunların,,ben anladım nekadar rahat bırakırsam okadar rahatsız oluyo benimki,yani bide diyoki,''sen yap dedikçe gizle dedikçe benim gizli bişey yapasın olmuyokii:1:
şu açıdan diyorum benimki nette frikik videolarına bakarken yakalıyorum geçmişte,e yakalıyorumda bazen e hemen kapatıyo sayfayı,ama gözünün önünde geçmişi açıp gösteriyorum bak bak hiçte girip bakmazmış bunlara diyorum kendisine,bide madem erkekler bukadar meraklı frikiklere bende frikik vercem hemde erkeklerin yanında dışarda baksınlar banada,madem bukadar normal bişey bu diyorum:23:

oda:30:böyle şekilden şekle giriyo hafiften kızıyo utanıyo falan zevzekleşme sıkıyosa yap diyo bidee:37:allahım kendileri bakarken doğal bişey oluyo biz gösterelim ozaman başkalarıda bize baksın diyincve sıkıyosa yap:47::19:

eşimle bu konuda hiç konuşmadım zaten o günkü olaydan sonrada en azından evde nete girmiyo yanına bile yaklaşmıyo :27:
nedense...:44: şimdilik beklemedeyim benim eşim kıvırma işini çok iyi bilir :37:

kızlar bugün eşim nette oyun oynuyodu bende azcık uzandım sonra eşimin yanına geldim
birden panikler gibi oldu bende şüphelenip bakmak istedim ki netten çıkmaya çalıştı biraz mücadele ettik sonrada farenin kablosunu bilgisayardan çıkardım ama o bir hamleyle tuşlarla amacına ulaştı
çok sinirlendim hiç konuşmadan yatmaya gittim şimdi söylesem inkar edicek merak ediyorum neden kapatmak istediğini
birde mücadele ederken kalp atışlarını çok net hissettim
geçmişe baktım ama uzun zamandır geçmişe hiçbirşey kayıt olmuyo silmesi zor oluyo diye devre dışı bırakmış olmalı
malesef bilgisayardan hiç anlamıyorum bana yardım edin gezdiği sitelere nasıl ulaşabilirim

şüpheli davranış mı!
scaled.php

şüphe kelimesini çoktan geçmiş
...

ay tatlım ya ben bilinçli açmadım ama olsun hep kadınlar mı yakalayack morali bozulack kendini yetersiz gibi hissedecek.benim eşim ondan sonra aman yedigne içtigne dikkat etmeler vücudumda sewmedin beğenmedin yer varmı diye sormalar ay ne gülmüştm ozaman
:9::9::9::9::9::9:
eşimle bu konuda hiç konuşmadım zaten o günkü olaydan sonrada en azından evde nete girmiyo yanına bile yaklaşmıyo :27:
nedense...:44: şimdilik beklemedeyim benim eşim kıvırma işini çok iyi bilir :37:

benimkide kıvırma işini bildiğini sanır ama,ben kül yutmam,gözünden hal ve davranışlarından gözbebeklerinin küçülüp büyümesinden tut el kol hareketlerinden herşeyiyle anlarım ne b..k yediğini hiç kaçmaz,,,:kkk:
ama zavallım bazen salağa yatarım anlamadım ayağına yatarım sırf sonraki hatasında yüzüne vurmak için buda bana eğlence oluyo,onun o yüz ifadesine bayılıyoruum:27::9:

:9::9::9::9::9::9:

benimkide kıvırma işini bildiğini sanır ama,ben kül yutmam,gözünden hal ve davranışlarından gözbebeklerinin küçülüp büyümesinden tut el kol hareketlerinden herşeyiyle anlarım ne b..k yediğini hiç kaçmaz,,,:kkk:
ama zavallım bazen salağa yatarım anlamadım ayağına yatarım sırf sonraki hatasında yüzüne vurmak için buda bana eğlence oluyo,onun o yüz ifadesine bayılıyoruum:27::9:

senden korkulur :1: sen iyi çözmüşün eşini benim eşim kıvırma işinde baya iyi çözebilene aşk olsun :37:

niye illaki kötü düşündünüz? belki çok büyük süpriz hazırlıyor o anda görmeni sitemedi adı üstünde süpriz :16:

Back
X