• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli eleştirmesi

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.483
133
Yeni evliyiz. Daha birbirimize alışma sürecimiz var. Her ne kadar 3 4 yıl sevgili olsakta insanlar evde bambaşka biri oluyor ki buna ben de dahil. Dışarıda görüşüp sevgili olmaya benzemiyor. Ama eşimin içinden bambaşka biri çıktı sanki. Sürekli eleştiriyor ne yaparsam yapayım.
Yemek yapıyorum olmamış bu. Başka bir yemek yapıyorum niye böyle olmuş. Bu arada yemek yapmayı bilmiyor falan değilim. Önceden de yemek yapardım ve beğenirdi. Sadece o değil herkes güzel olmuş derdi. Ama alışma sürecinden mi artık neyden bilmiyorum sürekli bi eleştiri halinde. Eleştiri kaldıramıyor değilim ama yaptığım her şey de eleştirilicek gibi olamaz. Ben de artık her şeyden soğudum, canım yemek yapmak istemiyor. Temizlik yapmak istemiyor hatta ona yaklaşmak bile istemiyor. Dün bu yüzden kavga ettik artık o kadar doldum ki ağzıma ne geliyorsa söyledim. Şimdi ben nasıl bir tavır almalıyım ona karşı? Barıştık ama sorunlar bitmedi sanki benim hala aklıma geliyor sinirleniyorum. Haklıyım biliyorum da. Yapamıyor olsam bile böyle söylenmez ki anlamıyorum her şeyin bi adabı var.

Yeni evliyiz. Daha birbirimize alışma sürecimiz var. Her ne kadar 3 4 yıl sevgili olsakta insanlar evde bambaşka biri oluyor ki buna ben de dahil. Dışarıda görüşüp sevgili olmaya benzemiyor. Ama eşimin içinden bambaşka biri çıktı sanki. Sürekli eleştiriyor ne yaparsam yapayım.
Yemek yapıyorum olmamış bu. Başka bir yemek yapıyorum niye böyle olmuş. Bu arada yemek yapmayı bilmiyor falan değilim. Önceden de yemek yapardım ve beğenirdi. Sadece o değil herkes güzel olmuş derdi. Ama alışma sürecinden mi artık neyden bilmiyorum sürekli bi eleştiri halinde. Eleştiri kaldıramıyor değilim ama yaptığım her şey de eleştirilicek gibi olamaz. Ben de artık her şeyden soğudum, canım yemek yapmak istemiyor. Temizlik yapmak istemiyor hatta ona yaklaşmak bile istemiyor. Dün bu yüzden kavga ettik artık o kadar doldum ki ağzıma ne geliyorsa söyledim. Şimdi ben nasıl bir tavır almalıyım ona karşı? Barıştık ama sorunlar bitmedi sanki benim hala aklıma geliyor sinirleniyorum. Haklıyım biliyorum da. Yapamıyor olsam bile böyle söylenmez ki anlamıyorum her şeyin bi adabı var.

Rahmetli babamda böyleydi 40 sene böyle yaptı anneme başka bir kötü lafı yoktu ama yok o tuzlu bu ekşili bu yağsız ehh annem deli olurdu baktı annem sinirleniyor susardı :olamaz: Bazıları böyle oluyor değişmiyor maalesef
kk.webp

Rahmetli babamda böyleydi 40 sene böyle yaptı anneme başka bir kötü lafı yoktu ama yok o tuzlu bu ekşili bu yağsız ehh annem deli olurdu baktı annem sinirleniyor susardı :olamaz: Bazıları böyle oluyor değişmiyor maalesef Eki Görüntüle 2693967
Umarım böyle devam etmez gerçekten daha birkaç ayda katlanamaz hale geldim.

Beyefendi kendisi yapsın o zaman hiç hoşlanmıyorum böyle cinsiyetçi tavırlardan. Ben de çok güzel yemek yapardım ama evlendim tencere değişikliği mi ne oldu bilmiyorum yaklaşık 6-7 ay yemeklerin hiç güzel olmadı. Eşim hiç bi şey söylemedi sadece az yedi sık sık dışarı yemeğe götürdü falan böyle geçirdik bi gün ali nazik yaptım çok beğendi bunu en güzel sen yapiyosun dedi. Dışarda yemek yemelerimiz azala azala kalmadı 🤣🤣
Ama o güne kadar çok tuzlu yağlı acı... Yemeklerimi yedi. Sık sık kendi yaptı . Ahlak , anlayış, ince düşünce en önemlisi Sevgi bunu gerektirir

Evliliğin ilk senesi hep zordur. Alışma sürecinde insan gerçekten yıpranıyor. Ama eşinizle konuşmanız lazım. Bu süreci daha da cekılmez duruma getırmesin. Usenmeyıp yemek yapmıssın da tadını begenmıyor hanzo. Gitsin mutfağa malzemeleri çıkar kendi yapsın sende hazır yemek yemiş ol

Acikcasi bende yeni evliyim. Esime bazen diyorum bunun icin cok ugrastim bana kritik verme. Genelde cogu zaman gayet kibar ve elestirmez. Buda benim dunyanin en iyi ascisi oldugum icin degil sadece böyle olmamiz gerektiginden. Dusunun o hep yemek yapsa siz ugrastigi icin emekleri icin saygi duymazmisiniz. Bence esinizin karakteri bozuk acil degimesi lazim o yönden.

Evliliğin ilk senesi hep zordur. Alışma sürecinde insan gerçekten yıpranıyor. Ama eşinizle konuşmanız lazım. Bu süreci daha da cekılmez duruma getırmesin. Usenmeyıp yemek yapmıssın da tadını begenmıyor hanzo. Gitsin mutfağa malzemeleri çıkar kendi yapsın sende hazır yemek yemiş ol
Diyorum bana böyle davranma bak senden de soğuyorum diye. Ayaklarım geri geri gidiyor akşam eve giderken artık. Hem iş yükü hem evin iş yükü ben de bi alışma sürecindeyim göremiyor bunu.

Benim kocamda ilk zamanlar yaptığım yemeklere laf ederdi ama şu yönden kendi alışmış ana evinde pilava çorbaya benim yaptığım değişik şeylerden dolayı sonra dedim beğenmiyorsan git anan yapsın orda ye :D

Temizliğimde beğenmediği şeylerde de eline verdim bundan sonra bu iş senin diye daha da elimi sürmedim o işlere kendi yapıyor :D

Sen de öyle yap bence

Acikcasi bende yeni evliyim. Esime bazen diyorum bunun icin cok ugrastim bana kritik verme. Genelde cogu zaman gayet kibar ve elestirmez. Buda benim dunyanin en iyi ascisi oldugum icin degil sadece böyle olmamiz gerektiginden. Dusunun o hep yemek yapsa siz ugrastigi icin emekleri icin saygi duymazmisiniz. Bence esinizin karakteri bozuk acil degimesi lazim o yönden.
Öncesinde asla böyle biri değildi. Yoksa inanın evlenmezdim sevgi aşkta bir yere kadar. Şu an o yüzden bi afalladım.

Benim kocamda ilk zamanlar yaptığım yemeklere laf ederdi ama şu yönden kendi alışmış ana evinde pilava çorbaya benim yaptığım değişik şeylerden dolayı sonra dedim beğenmiyorsan git anan yapsın orda ye :KK70:

Temizliğimde beğenmediği şeylerde de eline verdim bundan sonra bu iş senin diye daha da elimi sürmedim o işlere kendi yapıyor :KK70:

Sen de öyle yap bence
En son öyle dedim zaten git ananda ye diye.:halay:

En son öyle dedim zaten git ananda ye diye.:halay:

İyi demişisn hayır yaptığım yemekler bilindik şeyler arada değişik tatlar yapıyordum doğru kendisi bilmediği için daha yemeden eleştiri yapıyordu ben de dayanamadım bir daha annen yapsın orda ye gel yemeği diye sonra azaldı :D

Bu gün hiçbir şeyi ellemeyin akşam geldiğinde de "benim öfkem daha geçmedi ya yemeği sen yapacaksın ya beni yemeğe götüreceksin" deyin. Bu kadar zamanın acısı bir kavgayla bir özürle çıkmaz, öğrensin

İyi demişisn hayır yaptığım yemekler bilindik şeyler arada değişik tatlar yapıyordum doğru kendisi bilmediği için daha yemeden eleştiri yapıyordu ben de dayanamadım bir daha annen yapsın orda ye gel yemeği diye sonra azaldı :KK70:
Değişik şeyler yapmıyorum öyle yapsam hiç yemez.:kızgın:

Sorun sadece yaptğın yemekleri eleştirmekse oturup konuş güzelce söyle sen yap ta senin ellerinden yiyelim de ay ben bu durumların alasını yaşadım annesinin evinde yemek görmemiş hep dışarda yiyen adam ev yemeği görünce şımarık hareketler vallahi çekilmiyor

Back
X