eşimin susmayan telefonu..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Arkadaş bu ne ya ben ondan daha çok çalışıyorum,ama o daha çok konuşuyor...ikimizde mesaiden geliyoz ben telefonu öyle atıyorum ki kendim bile nereye koyduğumu hatırlamyorum,bizimki yok yazılım programaları,yok çeviriler,yok sunumlar santral gibi ha bire iş arkadaşlarıyla iletişim halinde.Hadi işidir diycem iki dakika oturuyoz başlıyo hadi annemleri arayalım,kaynı arayalım ,arkadaşları arayalım zıkkımın kökü.telefonunu elinden alıcam korkuyorum,yaşam ünitesi kesilmiş hastaya dönücek.
Varmı benim gibi bu durumdan bezmiş olan buyrun derleşelim:KK51::KK51:

Önemli not: Kocasıyla kavga edip sinirini benden almak isteyen varsa hiç bulaşmasın ,zira bu topik paylaşım içindir azar için değil:cool::cool::cool::cool:

Evde bari is icin telefonla konusmasin dicem ama esin belliki telefonla konusmayi seviyoro_O

Benimki de telefon elinden dusmez facebookta dolanir durur video izler kendi haline biraktim artik:KK52:

Arkadaş bu ne ya ben ondan daha çok çalışıyorum,ama o daha çok konuşuyor...ikimizde mesaiden geliyoz ben telefonu öyle atıyorum ki kendim bile nereye koyduğumu hatırlamyorum,bizimki yok yazılım programaları,yok çeviriler,yok sunumlar santral gibi ha bire iş arkadaşlarıyla iletişim halinde.Hadi işidir diycem iki dakika oturuyoz başlıyo hadi annemleri arayalım,kaynı arayalım ,arkadaşları arayalım zıkkımın kökü.telefonunu elinden alıcam korkuyorum,yaşam ünitesi kesilmiş hastaya dönücek.
Varmı benim gibi bu durumdan bezmiş olan buyrun derleşelim:KK51::KK51:

Önemli not: Kocasıyla kavga edip sinirini benden almak isteyen varsa hiç bulaşmasın ,zira bu topik paylaşım içindir azar için değil:cool::cool::cool::cool:

Ayy allahtan yok bizde o dert. Esim isten gelir nereye koydugunu bile unutur. Hatta dun gece alarm kurmak icin ariyo telefonu.. bana da sordu nerde gordun mu diye en son pantolonun cebinden cikti. O derece unutuyo :KK48::KK48:

Her an bir müşterisi saçma sapan bişey için arayabilir... Hatta iş dışında özel sorunları için bile arıyorlar pazar ve gece dahil sinir oluyorum...

Hele bir iş arkadaşı var sanırsın ki kumam

Her an bir müşterisi saçma sapan bişey için arayabilir... Hatta iş dışında özel sorunları için bile arıyorlar pazar ve gece dahil sinir oluyorum...

Hele bir iş arkadaşı var sanırsın ki kumam
bilmezmiyim canım,bizimde bir ihsan abimiz var evlere şenlik hafta sonları da emrivaki planlar yapıyor eşiyle cümbür cemaat bazen

Back
X