- 19 Haziran 2019
- 7
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melek kumrul
-
Anlamiyorum sizleri adam.her halti yiyor kadini eve kapatiyor bizimkiler de kuzu gb oturuyor daha da yorumum yok suc siz de degil aslinda da neyse sustum ayar oldumEsim mesleği gereği şehir dışında çalşr 3 4 ayda bir gelir ve sevgili gibi ayrıl barış yapıyoruz konuşuyorum bu durmdan rahatsz oldğmu dile getrdıkçe daha çok yapıyo zamnında bni aldattı ve boşncktk affetrdi kndini suanda da şüpeliym intertnntn birileriyle konuşyodur gibi düşünüyoruö ama gidersen git bırakrsan bırak tavrında çunkü onu aldatma harıcınde bırakmıcagımı biliyo çok kıskanc evden dışarı bile çıkamam oda bunun rahatlığında biliyo sozunu çığnmcğimi ben napmalıyım sizce çok bunldm artk
Konus konus sen konustkça ben rahatlym yaAnlamiyorum sizleri adam.her halti yiyor kadini eve kapatiyor bizimkiler de kuzu gb oturuyor daha da yorumum yok suc siz de degil aslinda da neyse sustum ayar oldum
Hemen affedyrm çnkğ kus kalamıyormAdam sizden emin cok konusdugunuzda boş konusuyor yine diyordur.
Adam bunun bilincinde zaten siz kendinizden emin olun biz ne desek boşHemen affedyrm çnkğ kus kalamıyorm
Napablrm meselaAdam bunun bilincinde zaten siz kendinizden emin olun biz ne desek boş
Bence aldatsa bile bırakmayacağını biliyor olabilir mi? Olmuş çünküonu aldatma harıcınde bırakmıcagımı biliyo
zamnında bni aldattı ve boşncktk affetrdi kndini
Vicadnm sızlıyo ozamnKendinizi eve kapatmayarak baslayabilirsiniz mesela.
Vallahi sem kendine acimiyosan ben ne diyebilirim vicdanina soyle az sana da sızlasinVicadnm sızlıyo ozamn
O size bunu yaparken vicdan yapmıyor siz evden çıkarken de vicdan yapmanızı gerektiren bişeyin olmaması gerekir sonucta siz köle değilsinizVicadnm sızlıyo ozamn
çok mantıklıVallahi sem kendine acimiyosan ben ne diyebilirim vicdanina soyle az sana da sızlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?