Eşimin tavırları

Meltemkrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
1.589
1.319
178
Merhaba arkadaşlar gece gece dert edindim size paylaşmak istedim sorunu;
1 yıllık evliyim,hamileyim ve eşimle 2 yıllık bir flört evresinden sonra evlendik mutluyuz gibi veya ben öyle sanıyorum...
Hamile olduğum için cinsel hayatımız pek yolunda gitmiyor benim biraz ağrılarım var ama ilgimi sevgimi eksik etmiyorum hatta daha fazla ilgileniyorum ayrıca hamilelik nazları bile yapmıyorum üzülmesin diye çünkü onu çok seviyorum. Ama farkettm ki artık eve geç geliyor sürekli işleri yogun ve geçen gün eski sevgilisini google dan aratmış ... O bayanın ismini nette görünce o kadar çok üzüldüm ki 3 gündür kafayı yicem neden arama gereği duydu diye... Ayrıca benden önce 3 yıl çıkmışlar şiddetli kavga sonucu ayrılmışlar ama güzel bir aşk yaşamışlar galiba... Aceba onu özledi mi veya nasıl hareket etmem lazım çok mutsuzum arkadaşlar ya ne olur bir şeyler söyleyin :((

öncelikle üzüldüm hamile bayanları hiç bdv de görmek istemiyorum yaa
bence eşinizi sevip kırmamak için çabaladıkça kendiniz kırılıyorsunuz
bazen erkekler herşeyi kabul eden tamam diyen bayana da tahammül edemiyorlar
bazen sert yada kuralları olan nazlı bayan istiyorlar yani bu konuda biraz ayarsızlar
peki eşinize sordunuz mu neden nette aramış eski sevgilisini

öncelikle üzüldüm hamile bayanları hiç bdv de görmek istemiyorum yaa
bence eşinizi sevip kırmamak için çabaladıkça kendiniz kırılıyorsunuz
bazen erkekler herşeyi kabul eden tamam diyen bayana da tahammül edemiyorlar
bazen sert yada kuralları olan nazlı bayan istiyorlar yani bu konuda biraz ayarsızlar
peki eşinize sordunuz mu neden nette aramış eski sevgilisini

Teşekkürler cevabınız için. Her şeye tamam diyen birisi değilim fikirlerimizi özgürce paylaşıp tartışabiliriz... Hayır sormadım neden arattığını nedense cesaret edemedim onun yüzünün kızarmasına veya yalan söylemesine galiba tahammül edemem gibi geliyor. Yeniden böyle bir şey yaparsa yeniden görmek istiyorum şuan sessiz kalmayı düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı ?

Merhaba arkadaşlar gece gece dert edindim size paylaşmak istedim sorunu;
1 yıllık evliyim,hamileyim ve eşimle 2 yıllık bir flört evresinden sonra evlendik mutluyuz gibi veya ben öyle sanıyorum...
Hamile olduğum için cinsel hayatımız pek yolunda gitmiyor benim biraz ağrılarım var ama ilgimi sevgimi eksik etmiyorum hatta daha fazla ilgileniyorum ayrıca hamilelik nazları bile yapmıyorum üzülmesin diye çünkü onu çok seviyorum. Ama farkettm ki artık eve geç geliyor sürekli işleri yogun ve geçen gün eski sevgilisini google dan aratmış ... O bayanın ismini nette görünce o kadar çok üzüldüm ki 3 gündür kafayı yicem neden arama gereği duydu diye... Ayrıca benden önce 3 yıl çıkmışlar şiddetli kavga sonucu ayrılmışlar ama güzel bir aşk yaşamışlar galiba... Aceba onu özledi mi veya nasıl hareket etmem lazım çok mutsuzum arkadaşlar ya ne olur bir şeyler söyleyin :((

Sadece meraktan aratti..
Ben olsam sormam...
Hamilesin üzme kendini de..

bu erkekler eşleri hamileyken neden böyle sapıtıyorlar?
cinsellik sekteye uğrayınca hemen akıllarına başka kadınlar mı düşüyor?

Eğer eski sevgilisi ile iletişime geçmemiş ise hiç sorup da aklına tekrar düşürme bence.
merak etmiştir, ilk kez bakıyorsa.
tekrarı olursa konuşursun rahatsızlığını söylersin.
beraber farklı şeyler yapın, gezin tozun, tekrar aşık olun birbirinize.

çok üzüldüm canım ya .benimde eski erkek arkadasım beni facebooktan aratmış hem de yeni kız arkadasının bilgisayarından (1 yıldır birlikteler).kız da bunu görmüş tabi ayrılmışlar .ama o malum kişi benimle hiç irtibata gecmedi .cok kötü ayrılmıştık biz de bagıra cagıra benim de 3 senelik ilşkimdi diyecegim şu ki her insan merak eder belki daha oncede arattı ama sen gormedin .O merak yok mu o merak .Ama dediğim gibi aratmış olabilir cok kotu bir durum anlıyorum bu onla irtbatta oldugu anlamına gelmz.Sen sıkma canını istersen cebine bir not koy eski kız arkadasını googleladgını gordum sana cok kırgınım yaz elini cebine soktugunda görür ve kesinlike cok utanır bilmyrm bu da benm düşüncm benm yorumum ama umarım mantıklı bir açıklaması olur

bu erkekler eşleri hamileyken neden böyle sapıtıyorlar?
cinsellik sekteye uğrayınca hemen akıllarına başka kadınlar mı düşüyor?

Eğer eski sevgilisi ile iletişime geçmemiş ise hiç sorup da aklına tekrar düşürme bence.
merak etmiştir, ilk kez bakıyorsa.
tekrarı olursa konuşursun rahatsızlığını söylersin.
beraber farklı şeyler yapın, gezin tozun, tekrar aşık olun birbirinize.

Evet haklısın ama hamileliğimi sanki tek başıma üstlendim gibi ya eve geç geliyor ya nette oyun oynuyor dışarı falanda çıkmıyoruz... Asosyalleştik dışarı çıkalım desem yarın diyor yarın oluyor diğer gün diyor bende sinirleniyorum. Ayrıca çocugu o çok istemişti cidden sanki tak başıma yaşıyr gibiyim :(

hamilesin ama yine de bakımlı olmaya çalış. isteklerini,arzularını çekinmeden söyle ona acırsan birgün sen acınacak hale gelebilirsin.

çok üzüldüm canım ya .benimde eski erkek arkadasım beni facebooktan aratmış hem de yeni kız arkadasının bilgisayarından (1 yıldır birlikteler).kız da bunu görmüş tabi ayrılmışlar .ama o malum kişi benimle hiç irtibata gecmedi .cok kötü ayrılmıştık biz de bagıra cagıra benim de 3 senelik ilşkimdi diyecegim şu ki her insan merak eder belki daha oncede arattı ama sen gormedin .O merak yok mu o merak .Ama dediğim gibi aratmış olabilir cok kotu bir durum anlıyorum bu onla irtbatta oldugu anlamına gelmz.Sen sıkma canını istersen cebine bir not koy eski kız arkadasını googleladgını gordum sana cok kırgınım yaz elini cebine soktugunda görür ve kesinlike cok utanır bilmyrm bu da benm düşüncm benm yorumum ama umarım mantıklı bir açıklaması olur

Sonuçta herkesin bir ilişkisi oluyor geçmişte ve bir yol seçiyorsun evleniyorsun... Benim korkum aslında o bayan değil benden neden uzaklaştığı ve neden eskiyi merak ettiği aceba küssem alınsam bağırsam mı buda bana çok çocukça geliyor... Ayrıca biz flört ederken sanırım ilk 4-5 ay konuşmaya devam etmişler eşimin ablası anlatmıştı ve ben hiç umursamadım. Evlendkten sonra da sessiz telefonlar gelmişt 2-3 kez yine umursamadım bir şeyler oluyorsa ve bende saf saf duruyorsam bilemiyorum artık...

Sonuçta herkesin bir ilişkisi oluyor geçmişte ve bir yol seçiyorsun evleniyorsun... Benim korkum aslında o bayan değil benden neden uzaklaştığı ve neden eskiyi merak ettiği aceba küssem alınsam bağırsam mı buda bana çok çocukça geliyor... Ayrıca biz flört ederken sanırım ilk 4-5 ay konuşmaya devam etmişler eşimin ablası anlatmıştı ve ben hiç umursamadım. Evlendkten sonra da sessiz telefonlar gelmişt 2-3 kez yine umursamadım bir şeyler oluyorsa ve bende saf saf duruyorsam bilemiyorum artık...

o zaman bunu acık acık sormalısın .kuşku bu hayattaki en kötü şey.senden neden uzaklaştıgını sor .yani kesinlikle sormalısın bu kuşkuyla yaşanmaz

hamilesin ama yine de bakımlı olmaya çalış. isteklerini,arzularını çekinmeden söyle ona acırsan birgün sen acınacak hale gelebilirsin.

Bakım konusunda hiçkimse için değil kendim için zaten buna çok önem veririm ayrıca hamilelikte daha çok ilgilenmeye başladım kendimle ama arzular konusunda açık konuşamıyorum çünkü hamileliğim biraz sorunlu geçti aslında ben şuan eşimi anlamaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte sıkıştım kaldım ne yapayım sen ne adisin ben bu haldeyken sen tutup eski sevgili mi arıyorsun yazıklar olsun mu deyim bilemiyorum cidden sıkıştım kaldım...

bence de hiç üzülmeyin yaa merak işte
siz yine sessizce takipte olun en masumu da olsa bu şart maalesef..
bence bu güzel günlerinizi ikinizin de seveceği şeyleri yaparak değerlendirin
hem yeni de evlisiniz niye bişiler hemen bitsin ki hem de en güzel zamanlarda
bence eşinizi iyi görmediğinizde dertleşin çözün onu anlatsın paylaşsın..
o da rahatlayacak ve size daha da yakınlaşacaktır
hem ben inanıyorum ki bebişiniz geldiğinde herşey daha güzel olacak..
şimdilik ağrılarınız var diye size yanaşmıyor olabilir aslında nazik de bi davranış
ama sağlığınız açısından bi sıkıntı olmayacaksa siz de eşinize teklif edebilirsiniz
umarım saygısızlık etmemişimdir ne bileyim ya böyle sorunlara hiç gelemiyorum
hele de hamile bayanların daha hassas ve özen gösterilmesi gereken olduklarını düşünüyorum
zorla insanın aklına cinsellik getirip eksiklik yada aldatılmayı hakkediyormuş kıvamına sokuyolar
bunu düşündürmesi bile kötü(son yazdıklarım genele)

o zaman bunu acık acık sormalısın .kuşku bu hayattaki en kötü şey.senden neden uzaklaştıgını sor .yani kesinlikle sormalısın bu kuşkuyla yaşanmaz

Evet haklısın ama sorsam şunu dicek hamilelik hormonların iyice naz yapıyorsun senden uzaklaştıgım falan yok dicek sarılacak uyucaz ama ben içim içimi yicek çok politiktir o konuda çok çakaldır...

bence de hiç üzülmeyin yaa merak işte
siz yine sessizce takipte olun en masumu da olsa bu şart maalesef..
bence bu güzel günlerinizi ikinizin de seveceği şeyleri yaparak değerlendirin
hem yeni de evlisiniz niye bişiler hemen bitsin ki hem de en güzel zamanlarda
bence eşinizi iyi görmediğinizde dertleşin çözün onu anlatsın paylaşsın..
o da rahatlayacak ve size daha da yakınlaşacaktır
hem ben inanıyorum ki bebişiniz geldiğinde herşey daha güzel olacak..
şimdilik ağrılarınız var diye size yanaşmıyor olabilir aslında nazik de bi davranış
ama sağlığınız açısından bi sıkıntı olmayacaksa siz de eşinize teklif edebilirsiniz
umarım saygısızlık etmemişimdir ne bileyim ya böyle sorunlara hiç gelemiyorum
hele de hamile bayanların daha hassas ve özen gösterilmesi gereken olduklarını düşünüyorum
zorla insanın aklına cinsellik getirip eksiklik yada aldatılmayı hakkediyormuş kıvamına sokuyolar
bunu düşündürmesi bile kötü(son yazdıklarım genele)

Çok haklısınız gerçekten inan bende sizin şu yazdıklarınız gibi davrandım şimdiye kadar ama artık öyle diil başka bir şeyler var. Yolunda gitmeyen şeyler seziyorum aslında hamilelik bahane... Kendimi bir yalanın içinde gibi hissediyorum 3 gündür yoksa buraya bu konuyu açmazdım... Yeniden o bayanı arattıgını görürsem sanırım ayrılıcam :(

Çok haklısınız gerçekten inan bende sizin şu yazdıklarınız gibi davrandım şimdiye kadar ama artık öyle diil başka bir şeyler var. Yolunda gitmeyen şeyler seziyorum aslında hamilelik bahane... Kendimi bir yalanın içinde gibi hissediyorum 3 gündür yoksa buraya bu konuyu açmazdım... Yeniden o bayanı arattıgını görürsem sanırım ayrılıcam :(

sizi çok iyi anlıyorum ben de bi dönem bu labirente düştüm
kendimi değersiz yaşanan herşeyin de yalan olduğunu düşünüyordum
ama şöyle düşünmek lazım hele de sizin için
siz bakımlı hoş bi bayansınız üstelik onun bebeğini taşıyosunuz
eğer yanlış bi yoldaysa kaybeden o olur sizden hiçbişi gitmez
evet insan sindiremez belki ama emin olun daha güçlü olursunuz
ve kendinize olan güveniniz sayesinde içiniz de rahat olur
tabi bu ileriki bi boyut için geçerli eşiniz şuanda sizi aldatmış değil
bu söylediklerim en kötüsü içindi
bence içiniz rahat olsun zamanla herşey daha da güzel olacakmış gibi geliyor bana

sizi çok iyi anlıyorum ben de bi dönem bu labirente düştüm
kendimi değersiz yaşanan herşeyin de yalan olduğunu düşünüyordum
ama şöyle düşünmek lazım hele de sizin için
siz bakımlı hoş bi bayansınız üstelik onun bebeğini taşıyosunuz
eğer yanlış bi yoldaysa kaybeden o olur sizden hiçbişi gitmez
evet insan sindiremez belki ama emin olun daha güçlü olursunuz
ve kendinize olan güveniniz sayesinde içiniz de rahat olur
tabi bu ileriki bi boyut için geçerli eşiniz şuanda sizi aldatmış değil
bu söylediklerim en kötüsü içindi
bence içiniz rahat olsun zamanla herşey daha da güzel olacakmış gibi geliyor bana

Evet haklısınız şuan labirentteyim ayrıca bu hafta evde yok şehir dışına iş için gittti baya paranoya olmuştum ama olmamaya karar verdim biraz olsun rahatladım mesajlar sayesinde eğer olumsuz bir şeyler dönüyorsa kendisi kaybeder ne yapalım kader kısmet kimse bulunmaz hint kumaşı değil ne kadar seversen sev...

valla helal olsun sormadan durabiliyorsunuz :46: ben olsam dayanamazdım anında hesap sorardım :52: üzerine hamile olucam naz yapamicam o istediği gibi yaşayacak, ohoo hayat onlara güzel :55: yanlış anlamayın yazdıklarımı gerçekten takdir ettim sabrınızı..

valla helal olsun sormadan durabiliyorsunuz :46: ben olsam dayanamazdım anında hesap sorardım :52: üzerine hamile olucam naz yapamicam o istediği gibi yaşayacak, ohoo hayat onlara güzel :55: yanlış anlamayın yazdıklarımı gerçekten takdir ettim sabrınızı..

Normal bir şey olsa inanın sorucam ama bu öyle bir şey değil sanki 3 yıldır aramızda gizemli bir şekilde kadın yaşıyor ama ben saftirikliğimden dolayı anlıyamıyorum... Ya şuan yaşadığım şey paranoya yada gerçekleri göremiyorum ...

Back
X