esimin tavrı. .

Ben biraz daha fazla alinganim galiba bu yuzden belki paylasabilirim bunu da gocunmam . Ama iste o da biliyor huyumu taniyor beni. Hakli olabilirsiniz biraz daha dikkat edecegim .

Yakın bi arkadasım var iki senelik evli arkadasım zaten kızken de cok alingandi, biz anlamazdim artık neye alındığını. Evlendi eşi aslında melek gibi adam ama tabi ki arada anlaşmazlıklar kucuk sürtüşmeler olur. Bizim kız taktı da taktı. Sonunda onu deli gibi seven adam bi bıktı arkadasım da cok yıprandı zaten :( sonuc simdi boşanıyorlar ortada sebep var mı inan yok :( eger biraz olsun arkadasım rahat olsaydı ornek bi cift olabilirlerdi :( o yüzden lütfen biraz sakin genis rahat olun

Ikimizde çalışıyoruz.. bir bucuk yillik evliyiz henuz cocuk yok.. 7 gibi uyandim.. bulasiklari makineden aldim yenileri dizdim.. ortaligi topladim..
Makyaj masama geçtim .. esim uyanir gibi oldu neyse ben saclarimi makyajimi yaptim..abarti bisey yoktu sadece tepede donat topuz yaptim . Pudra goz kalemi hafif parlatici..
Isim bitmek uzereyken esim " ne ugrasip duruyorsun iki saattir.. sacini bagla git işe ya bu ne sacma sapan hareket ne ugrasiyosun " diye cikisti :((((
Bende sasirdim pek bisey diyemedim.
Sadece sana da gunaydin diyebildim.. hic boyle demezdi..
ISe birakti beni. Simdi anlamadım neden boyle yapti normalde oyle cok karismazdi :( hatta ben senden daha fitim filan demisligi mevcuttur..
Moralimi bozdu sabah sabah ya..
evet anladık eşin seni kıskanıyor..:1:

"Ne uğraşıyorsun iki saattir" diyerek İki saattir uğraştığnıızın farkına vardığına göre demekki rahatsız etmişsiniz adamı.

Ne kadar agresif eşin de, canı bişeye sıkılmış dicem sabah kalkar kalkmaz olmuş belki de uykusunu alamamıştır.. Benimki olsa yine geçtin mi oraya süslü pakizem der

Ne kadar agresif eşin de, canı bişeye sıkılmış dicem sabah kalkar kalkmaz olmuş belki de uykusunu alamamıştır.. Benimki olsa yine geçtin mi oraya süslü pakizem der

ESinde cok hosmus :)
Benimki biraz agresif evet kendi tabiriyle sert erkek ;)
Bende isterdim biraz soft olmasini ama napayim benimki ancak bu kadar yontulabiliyor

Back
X