Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi konuyu açıp kimseye de cevap vermemiş.Acaba okuyor mu yorumları?? Bu arada başlığa "Eşimin tehtidi" yazmış ama ben bir tehtit göremedim şahsen.Biz ne tehditler duyduk..
Adam yattığı yerde yemek yiyor.Mutfaktan geliyor çay koy da içelim diyor.Hayir zaten mutfaktasin..Sen yapınca daha iyi oluyor diyor.Ben inanırmiyim tabiki hayir..
Suçlayıcı bir tavriniz var . Eşiniz haklı olabilir mi ? Onun da yorucu bir hayatı var Güleryüz görmemek bir anlık sinirlerini ziplatmis olabilir. Bana eşiniz haklı gibi geldi . Biraz aynayı kendinize çevirmeniz yararlı olur gibi
eşiniz doğum sonrası depresyona girmiş galiba:) yani kırılmış bir şeylere belli ki hasdas biri, konuşun çözmeye çalışın. belli ki süreçte size destek olan bir eşiniz var.