Eşimin telefon faturası

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Kızlar biliyorsunuz eşimle aram iyi değil.suan baska yerde 2 aylığına göreve gitti.maddi sıkıntılarımız var.birazda sorumsuz.telefon faturası ödenmediğinden kapalıydı aramalara.annemim ısrarı ile hadi ödeyim dedim.ama faturası 92 tl gelmiş.sok oldum.bukadar nsl olabilir diye düşünüyorum.eşiminki tarifeli bu 500 dakika 100 sms 40 tl olanlardan.sormak istediğim dökümanı gelmiyo eve faturası geliyoda dökümanlı istememiş.ben merak ediyorum kimlerle görüştü ne yapabilirim nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim

bir arkadaşımda sizin durumunuzdaydı artık operatörün çağrı merkezini arayıp bilgilerini verip kendi detaylı dökümanlı faturamı istedi ne yaptıysa dökümanlı bir şekilde geldi fatura..

fatura kimin adınaysa onun çağrı merkezini arayıp döküman istemesi lazım.

ya da

bir erkek yakınınızı arattırın. onun kişisel bilgilerinizi biliyorsunuzdur.(tc kimlik, anne kızlık soyadı doğum tarihi filan )
ona arattırın eşinizmiş gibi konuşsun. döküman istiyorum bundan sonra faturayla birlikte diyin. bidahaki ay gelir.

eşinizin operatörü ne? mesela vodafone da şöyle bi olay var.internet sayfasında online fatura detayı bölümünden kiminle ne zaman ne kadar konuşmuş her ayrıntıyı görebiliyosunuz. bunun için telefondan sifre yazıp bi numaraya yolluyosunuz. dökümandan çok daha kolay.

Sadece konuşma olmayabilir, eğer paketinde internet yoksa ve internete girmişse epey yüklü fatura gelebiliyor.

siz yine de fatura detayına bakın bi şekilde

Eşinizin telefonu kapalıymış yani benim anladıgım borcundan ötürü kesilmiş borcundan ötürü kesilmisse ana para ile birlikte faiz alırlar günlük gecikme bedeli birde açma kapatma parası alırlar.İnternet faturasnın ödenmedigi düşün kesilip açıldıgı an bile 19-20 tl acma kapama parası alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…