- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
Arkadaşlar teknik bişey gibi ama anlamadım. Gecen whatappa bi baktım.bir sürü değişik numara. Anladım ki eşimin rehberi tamamen bana yüklenmiş. Üstelik bi kaç aydır ayrı şehirlerdeyiz. Eşime söyledim. O da şu an telefonumdaki bütün numaralar gitmil zaten dedi. Sonra sildim tek tek. O yeniden rehber yükledi. Bana bi saat içinde yeniden yüklendi. Sildim ertesi gün yeniden yüklendi. Uğraşmadım artık duruyor. Herhangi bişey yapmadım. Bi program falan yüklemedim. Eşimin yanlış anlaşmasından endişeliyim.
Üstelik eşim rehberinde güncelleme yapınca bana da düşüyor. Yıllar önce istemediğim birilerinin numarasını sildirmiştim. Onlar yine otomatik çıkıyor. Sinir oluyorum ya. Bazıları yeniden kaydedilmiş gibi. Nasıl kurtulacagım bu rehber sıkıntısından. Görmek istemiyorum. Bir de eşimle olan ortak kayıtlı numaralar da gitti. Telefonu her elime alışımda bayağı bayağı canım sıkılıyor
Üstelik eşim rehberinde güncelleme yapınca bana da düşüyor. Yıllar önce istemediğim birilerinin numarasını sildirmiştim. Onlar yine otomatik çıkıyor. Sinir oluyorum ya. Bazıları yeniden kaydedilmiş gibi. Nasıl kurtulacagım bu rehber sıkıntısından. Görmek istemiyorum. Bir de eşimle olan ortak kayıtlı numaralar da gitti. Telefonu her elime alışımda bayağı bayağı canım sıkılıyor