Eşimin Telefonu ile ilgili

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi

Bi siteden bildirim gelmiştir ancak bildirimlerden görürsünüz.eğer şifresi yok ortada geziyorsa merak etmeyin aldatmıyordur büyük ihtimal

ios 11 güncellediyse telefon bazı seçenekleri kendisi sıfırlamış olabilir.

Bildirim ayarlarına gidip sesle uyar kısmına bir bakarsanız çözebilirsiniz.

Bi siteden bildirim gelmiştir ancak bildirimlerden görürsünüz.eğer şifresi yok ortada geziyorsa merak etmeyin aldatmıyordur büyük ihtimal
Ne demek istediniz anlamadım
Şifresi yok ortada geziyorsa ne demek

Benim telefonda da bazen mail gelmese bile mail gelme sesi çıkıyor. Sanırım bu uygulamanın güncelleme sıklığıyla alakalı.

Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi
Arada bana da oluyor, benim ki de iphone. Çözemedim hala.

Daha önce gönderilen bir mesaj o an karşıya ulaşmamışsa, ne zaman ulaştıysa o zaman iletildi uyarı sesi gelir.

Arada bana da oluyor, benim ki de iphone. Çözemedim hala.

telefonunuzun modeli iphone 5s ve daha yukarısı mı? benimki de dahil yeni modellerde bildirim ayarları kafayı yemiş durumda. sessize aldığınız bir app varsa onun sesle uyar kısmını da kapatmanız gerekiyor.

spotify,fizy ya da itunes vs bu tür appler güncelleme geldikçe de arka plandan çalışır. onu engellemek için de bildirimleri kapatmanız gerekir komple. Ben çözümü böyle buldum daha doğrusu :)

telefonunuzun modeli iphone 5s ve daha yukarısı mı? benimki de dahil yeni modellerde bildirim ayarları kafayı yemiş durumda. sessize aldığınız bir app varsa onun sesle uyar kısmını da kapatmanız gerekiyor.

spotify,fizy ya da itunes vs bu tür appler güncelleme geldikçe de arka plandan çalışır. onu engellemek için de bildirimleri kapatmanız gerekir komple. Ben çözümü böyle buldum daha doğrusu :)
Evet yukarısı. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi. Artık alıştım :D

Adamların telefonlarıyla ajanlık yapmayı bırakın yahu.
Mesaj geldiyse geldi ne yapacaksınız.
Hadi eşlerinize acımıyorsunuz bari kendinize acıyın. Stres hasta eder insanı.
Hanım efendi ajanlık yaptığım yok
İş için uyandım
Telefonuna ses gelince önemli birşey olabilir diye baktım
Ama birşey göremedim

Eşim iPhone benimki Lenovo ikimizde de aynı şey oluyor sebebi ise tamamen güncellenme meselesi

Hanım efendi ajanlık yaptığım yok
İş için uyandım
Telefonuna ses gelince önemli birşey olabilir diye baktım
Ama birşey göremedim
İş için önemli birşey olsa dahi bu sizi değil eşinizi ilgilendirir. Gidip eşinize “telefonuna birşey geldi ,önemli olabilir “ diye uyarabilirdiniz .
Ayrıca eşinizin bordrosunu kontrol eden üye siz değil miydiniz ?bal gibi de meraktan bakmışsınız .

Back
X