Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek istediniz anlamadımBi siteden bildirim gelmiştir ancak bildirimlerden görürsünüz.eğer şifresi yok ortada geziyorsa merak etmeyin aldatmıyordur büyük ihtimal
Gelen mesajları kontrol ettiğinize göre şüpheleniyorsunuzdur eşiniz gizli bir mesaj gelecek olsa buna ulaşamanız engellerdi demek istedimNe demek istediniz anlamadım
Şifresi yok ortada geziyorsa ne demek
Arada bana da oluyor, benim ki de iphone. Çözemedim hala.Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi
Arada bana da oluyor, benim ki de iphone. Çözemedim hala.
Hayır mail değil. Onu kontrol ediyorum. Büyük ihtimalle arkada güncelleme falan yapıyor bir şeyler oluyor.Gereksiz mail geliyor, sanırım onu kastediyorsunuz.
Arada bana da oluyor, benim ki de iphone. Çözemedim hala.
Evet yukarısı. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi. Artık alıştımtelefonunuzun modeli iphone 5s ve daha yukarısı mı? benimki de dahil yeni modellerde bildirim ayarları kafayı yemiş durumda. sessize aldığınız bir app varsa onun sesle uyar kısmını da kapatmanız gerekiyor.
spotify,fizy ya da itunes vs bu tür appler güncelleme geldikçe de arka plandan çalışır. onu engellemek için de bildirimleri kapatmanız gerekir komple. Ben çözümü böyle buldum daha doğrusu :)
Hanım efendi ajanlık yaptığım yokAdamların telefonlarıyla ajanlık yapmayı bırakın yahu.
Mesaj geldiyse geldi ne yapacaksınız.
Hadi eşlerinize acımıyorsunuz bari kendinize acıyın. Stres hasta eder insanı.
ajanlık değilse o zaman doğrudan eşinize sorsanız ya o biliyordurHanım efendi ajanlık yaptığım yok
İş için uyandım
Telefonuna ses gelince önemli birşey olabilir diye baktım
Ama birşey göremedim
İş için önemli birşey olsa dahi bu sizi değil eşinizi ilgilendirir. Gidip eşinize “telefonuna birşey geldi ,önemli olabilir “ diye uyarabilirdiniz .Hanım efendi ajanlık yaptığım yok
İş için uyandım
Telefonuna ses gelince önemli birşey olabilir diye baktım
Ama birşey göremedim