- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ciidden bağımlı oldu ya çldırmamak elde değil .Allah Allah, tedaviye kadar gider bu kadarı da fazla..
Telefon olayı olmasada maç olayı aynıyız canım bizde öyle yabancı ligleri bile takip ederiz bütün spor dalları o çeneyi sorma insan hiçmi susmaz o Ertem şenerin programı varya Allah ım rasimin sesi şimdi Biraz daha azaldı bebeğim baby tv yi izliyor OH olsunnnBayanlar valla bıktım artık . Eşimin telefonundan usandm . Maç izlemesinden bıktm .
Ya sürekli elinde telefon ne kadar malca komik saçma sapan video varsa hepsini izliyor . Öyle bıraksanız sabah 8 den gece 1 e kadar o koltukta kazık çakılı şekilde elinde telefon saatlerce bakalbilir . Bıktım artık ya . Telefonunu kırmak istiyorum gerçekten bazen böyle ayağımın altına alıp ezmenin hayallerini kurup gözümde canlansdırmaya başladım . televizyondada eve gelir gelmez her türlü maç ne varsa hepsini açıyor .
Ya tamam mili maçı izlersin takımının maçını izlersin haadi yorumunuda izlersinde bizim evde sırf maç kanalı açık . Dizilerimi bazen bilgisayardan izlemek zorunda kalıyorm . Ben dizi izlerkende son ses telefonunda video açıp izliyo . Çok rahatsz oluyorum . Videoyu kapatncada bu sefer benim dizimi çeviriyor sıkılıp maç açıyor .
Uyandığı ilk saniyeden itibaren sabah ilk lavaboya gidderiz ya o zmn bile tuvalette video sesi duyuyorum .
Gece uyuyana kadar aynı . işe gidince görmüyorum dükkanmz var galeri ttüm gn ordada kesin böyle .
Telefonu bırak biraz diyorum koyuyor masaya aradan 15 dkka geçiyo eline bi alıyo saaatlerce yine aynı .
Resmen telefon bağımlısı oldu . Sürekli arabalar için müşteriler arıyor ya da erkek arkadaşları arıyor hep açıyor . Yemeğin ortasındayz gidiyo başka odaya muhabbet ediyo ben yalnz yiyorum . En müsait olmadığımz zamanlarda ble telefonu açıyor . Öyle aldatma vs gibi bi olaylarımz yok şükür . Tamam tüm gün işten yoruluyo kafa dağğıtıyoda olablr maç da hobisi seviyor tmm izlesinde artık ben maç izlemekten bıktım . Başka televizyon alsak bus eferde ayrı ayrı olcaz ayrı odalarda bunuda istemiyorum . 14 gün sonra evlilik yıl dönümümüz o yüzden daha şimdiden ayrı odalarda ayrı taklmak istemem . Gerçekten artık maç yorumu yapanlara geberinde sabaha kanala çıkamayın diye beddua ediyorum artık o kdr tiksindimki . Maç sesinden bıkımmmm hele o yorumcularr bi çene bi çene Allah'm hiç susmadan anlatıyorlar . Çıldırdım artık ya delirdim kafayı yedimm .
Hele o telefonundaki mal mal komik videolar ayrı gıcığım oonlara .. Allah'm cidden küçük bi dert gibi görüneblr ama vallaha çıldırtıyor insanı bunların sürekli ve aynı rutinde olması . Zaten sabah 8 de gidiyo akşam 7 de geliyo . Gelincede çakılıyo o koltuğa saatlerce telefonda ya video ya maç ya araba bakıyo bıktımm
Telefon olayı olmasada maç olayı aynıyız canım bizde öyle yabancı ligleri bile takip ederiz bütün spor dalları o çeneyi sorma insan hiçmi susmaz o Ertem şenerin programı varya Allah ım rasimin sesi şimdi Biraz daha azaldı bebeğim baby tv yi izliyor OH olsunnn
Aynen Sorma ne diyim bilemiyorum bizim çocuktan sonra değişti. Çocuk yapın diyemem o zamanda böyle olursa daha fena :) sabır diyorum kısa zamanda düzelmesi dileğiyleAyy gerçekten hele dinlemeyince dır dr dır daha fena katlanılmaz hale geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?