- 29 Ağustos 2025
- 80
- 26
- 3
- 58
- Konu Sahibi sevgisevgi67
Acaba yanlis anlamis olabilir miyim farkli bakis acilari olabilir mi farkedemedigim....yargisiz infaz yapiyor olabilir miyim? Tum bunlarla ilgili bir farkindalik ama en onemlisi sizlerden duygusal destek ve bakis acilariydi istedigim...kimsenin de gunahina girmek istemem...benzer olaylari yasayanlar olabilir..belki ben farkli yorumlamisimdir.su acidan da bakin belki böyle olmustur diyenler olabilir diye yazdim ki farkli bakis acilari da oldu...tum bunlari kafamda sentezleyen elbet ben olacagim...kimi fiziksel bir hastalik olabilir dedi..kimi bir kazadir belki perde yanlışlıkla açılmıştır. .Baska biri Benim de basima geldi bu yanlislikla perde acilmasi dedi .Belki ben fazla duygusal dusundum veya kıskançlık yaptim..yani olasiliklari da duymak bakis acimi gelistirebilir dedim.bu asamada kimse ile konusamadigim icin belki sizlerden görüş alabilirim dedim ama niyeyse hep kendimi aciklamak zorunda kaliyorum veya bir suclama ile karsi karsiya kaliyorum...Bir olay yasadim...dogru veya yanlış bir anlam yukledim..kafamda saglamasini yapmaya calisiyorum...kimseyi de zan altinda bırakmak gibi bir niyetim yok...cunku her olaya bakış acısı veya yorum farkli olabilir..sadece duygusal bir paylasim arayisi...inanin bu kadar yargilanacagimi dusunmemistim