Eşimin tuhaf hareketleri

Bu dediklerinize kesinlkle bakacagım. Fakat kendisiyle konuştum dün gece güvenimin sarstıgını söyledim bu yüzden de ben bu evliliği sürdüremem içimdeki şüpheyle dedm. Yemnler ediyor benm en değerlilerim sizsiniz sizin üzerinize yemin ederim düşündüğün gibi bir şey yok falan dedi. Fakat dinlemedim kendisini
Yani herkes yemin edebilir buna inanmayın derim. Ve şu an baksanız da bir şey göremezsiniz silmiştir varsa bu lafın üstüne. Bence biraz rol yapın zaman geçsin

Arkadaşlar iyi geceler diliyorum herkese. Ben iki senelik evliyim 9 aylık bir kızım var. Ev taşıyacagım diye kız kardeşim memleketten geldi yanıma yardıma. Bizim ev çok küçük 1+1 birde aşırı derecede sıcak bir şehirde yaşadıgımız için yaz aylarında yatak odasında yatamıyoruz ben o yüzden çocugu salona alıyorum orası serin oluyor diye bende yanında uyuyorum. Kız kardeşim de benim yanımda uyuyor o yüzden eşim yatak odasında uyumak zorunda kalıyor 1 haftadır. Benim merak ettiğim eşim yatak odasına uyumaya gidince kapıyı da tamamen kapatıyor uyuyacagını söylüyor bende zaten çok yoruluyor işten dolayı uyusun diyorum fakat kaçtır gidip kapısını açıyorum kontrol ediyorum bakıyorum telefon elinde halen uyanık bu bazen gece 1 lere 2 lere kadar sürüyor. Yarım saat önce tekrar gittim odadan bir şey lazımdı onu almak için ben bunu uyuyor sanırken baktım telefon elinde. O an çok net gördüm telefonu elinde dik tutmuştu ama beni görünce yan çevirdi okey oynuyorum dedi bende ne yapıyorsun kimle konuşuyorsun diye kızdım buna. Ver din telefonunu hatun saçmalama falan dedi kimle konuşabilirim yeter kafanda kurma diye kızdı bana bu. Tm madem kendine bu kadar çok güveniyorsun ver telefonu dedim ısrar etmeme rağmen telefonu vermedi biraz tartıştık bana da eğer ki biriyle konuşuyorsam Allah da benim belamı versin dedi. Ama ben eminim madem öyle beni görünce neden telefonu yan çevirdi evt uzaktan gösterdi okey açıktı ama telefonu vermedi diye içime bi şüphe düştü napcm bilemdim ben mi abarttım saçmalıyor muyum bilmiyorum ne yapmam lazım. Şuan yerimde duramıyorum sinirden
kadınlar hisseder çünkü ben hissetmiştim. Kafanda kuruyosun, allah belamı versin gibi manipülasyonlara gelmeyin ve gözlemleyin içinize şüphe düşmesinde haklısınız. Ama dırdır etmeyin sessiz su altında yüzen bir timsah gibi olun rahatladıkca dökülecektir benim öyle olmuştu.

Bu dediklerinize kesinlkle bakacagım. Fakat kendisiyle konuştum dün gece güvenimin sarstıgını söyledim bu yüzden de ben bu evliliği sürdüremem içimdeki şüpheyle dedm. Yemnler ediyor benm en değerlilerim sizsiniz sizin üzerinize yemin ederim düşündüğün gibi bir şey yok falan dedi. Fakat dinlemedim kendisini
Evlilik bitirmek şuanda bu kadar dilinizde olmasın. Sonra çok sakız gibi olur ve artık ondan da etkilenmez. Sakince takip edin

Back
X