- 24 Aralık 2019
- 10
- 2
- 1
- 45
- Konu Sahibi Mesude1974
16 yıllık evliyim 2 çocuk var .eşimin iyi bir işi var .bende calışıyorum.ancak evliliğimiz hep sorunlu gectı .aileler ve çocuklar için devam ettik.sevgisizlik vs deyip anı kurtardık.taki eşim iyi bir şehirde yüksek maasla calışıncaya kadar.anadolu şehrinden büyük şehre geldik bu arada ben tüm düzenim işim çocuklarım vs derken hergün cinnet geçiren birine döndüm.çünkü 6 gün yoğun çalılan eşim misafir gibi yaşıyordu.watsap gruplarında hep müstehcen vıdeolar sohbetler buluyordum .erkekler vs yapar dıyordu.taki gecen yaz twitterde eskort a mesajını görünceye dek.3 ayrı zamanda 3 ayrı eskorta mesaj atmış gecelik ne kadar vs dıye .cevap alamamış .şimdi hep şüphedeyim yaptımı bilmiyorum üstelik hacca gıtmiş arada sırada namaz kılan dindar guya eşim.bu mesajları kavgalı ve ayrı yattıgımız dönemlerde atmış.görünce günlerce kendime gelemedim ama hiçbirsey yapamadım .aşık vs değilim bağlılık var sadece çocukları düşünüyorum yapmamıştır dıyorum.konuşup yüzleşemiyorum ama bu arada onu çok ihmal ettiğimi farkettim kendime bakmaya spora giyimime yatağıma vs daha özenli olmaya başladım.bir bardak çayını vermezken yemekle vs özenli oldum değişiecekmi dıye gercekten eve cocuklara bana karsı değişmeye basladı.önce sizinle tatıle gıtmem dıyen adam kongreye gıderken sizide götüreyim demeye basladı .ben degıştıkce oda değişti.tabiki eskort aramasına ben sebep olsamda onun karaktersizliğini silemez bu.şuan bekliyorum tekrar mesaj vs bulursam sebep ben değil yapısı bu deyip bitirecem .öncesinde terapiste gidip yardım alacam ama şuanda sadece şüpheyle ve telefonunu kontrolle gecıyor.hazmedemiyorum ama bır yandan ben yolunu actım dıyorum günlerce yanında yatmayıp yüzüne bakmayıp çogu zamanda kavgalı döğüşlü oldugumuzdan iş ortamıda müsait oldugundan yol verdım ama allah korkusu ve karakterı olsaydı keşke ben yolversemde o o yola gitmezdi .