Eşimin twitterde eskorta mesajını gördüm

ınsan hep kalmak ıcın sebep arıyor.gıtmek kolay hemen gıdersın .ıyıce kendınızden emın olmadıkca bıtırmayın sonra pısman olursunuz.hıc bıtırmayın demıyorum nacızane ama ıyıce emın olunce bıtırın kı sonra uzulmeyın
Aynen öyle...çocuklar belimi büküyor çünkü onlar için gercekten iyi bir baba.ben bağırsam bana kızar.benden çok çocuklarla ilgilenir.aileme karsı erkek kardeslerimin yapmadıgı evlatlığı yapar.bana karışmaz güvenir ailesi beni çok sevdiği için çok mutlu olur yani şu huyuda çok kötü dediğim nirsey yoktu yemek olmasa dısarda yıyelim der işim çok bitşremiyorum desem kadın tut hergün gelsin der.yoruluyorsan ayrıl istifa et gerek yok calışma der.anneme vs gıdecem desem gıt ıstedığın kadar kal der vs yıllardır hep böyleydı aşık değildik belki ama beni rahatsız eden kötülüğü hiç olmadı sadece kadınlara karsı sevıyeli olmadıgına kızardım konulurduk benim nıyetım kötü değil derdı.çok üzerine gidincede aklımda olmayanı aklıma mı koyacaksın derdı. sadece kadınlığımı eşliğimi ihmal ettim diye böyle bir insan nasıl arayışa girer.?

Back