Eşimin YALANLARI

evi direk terk mi etmeliyim yoksa konuşmalımıyım
hayır sen terketme.
neden senin ve çocuğunun rahatı bozulsun ki.
boşanmaya karar verdiğini, kanunen evde kalma hakkının sana ait olduğunu, boşanana kadar başka yerde kalmasını söyle. itiraz ederse polis çağırır uzaklaştırma kararı aldırırım de.

ve o arada her şeye hazırlıklı ol. kocan şiddete başvurabilir mesela.
düzeleceğini söylerse maaşını sana versin, sen yönet.

baktın yine yalan ve kumar var.
bırak ne hali varsa görsün. sen yavrunla kendine güzel bir hayat kur.

Aaaaa simdi hatirladim. Senin kocan maasini bana ver ben yonetecegim(maasi nasil yonetecegini anlamis olduk) ve yatakta da iyi degilsin diyen..... Inanamiyorum sana calisiyorsun ve bu kadar hakarete maruz kalmaya devam ediyorsun. Sen ev gecinsin bebegim ac kalmasin diye 4 aylik bebegi annene birakip calis koca da kumarda yesin oh ne ala. Bir tek sirtina semer vurmadigi kalmis adamin...
İşten ayrılmayı bile düşünüyorum baksın geçindirsin diyorum ama bilemiyorum

hayır sen terketme.
neden senin ve çocuğunun rahatı bozulsun ki.
boşanmaya karar verdiğini, kanunen evde kalma hakkının sana ait olduğunu, boşanana kadar başka yerde kalmasını söyle. itiraz ederse polis çağırır uzaklaştırma kararı aldırırım de.

ve o arada her şeye hazırlıklı ol. kocan şiddete başvurabilir mesela.
düzeleceğini söylerse maaşını sana versin, sen yönet.

baktın yine yalan ve kumar var.
bırak ne hali varsa görsün. sen yavrunla kendine güzel bir hayat kur.
Grill sen bu kizcagizi hatirladin mi? Benim jeton dustu. Kocasi maasini bana ver evin reisi benim parayi ben yonetecegim falan diyordu bir de yatakta da iyi degilsin demisti. Cok uzuldum simdi bir de yalani kumari varmis....

Grill sen bu kizcagizi hatirladin mi? Benim jeton dustu. Kocasi maasini bana ver evin reisi benim parayi ben yonetecegim falan diyordu bir de yatakta da iyi degilsin demisti. Cok uzuldum simdi bir de yalani kumari varmis....
bu adamı boşamak elzem bence.
hiç iyi bir yanı yok.

şuan ona mesaj atıcam yoksa rahatlamıcam ne yazmalıyım sizce birde dün kuponu gördüğümü söylemelimiyim

şuan ona mesaj atıcam yoksa rahatlamıcam ne yazmalıyım sizce birde dün kuponu gördüğümü söylemelimiyim

Burada da aynı fikirde değilim açıkçası.
Yuva öyle zorluklarla kurulmuyor ki.
Yani bizim o kadar zor olmadı.
Maddi olarak borç yapmadan elimizdeki 5 liranın 2 lirasıyla orta halli bir ev kurduk.
1 lirasıyla güzel bir düğün yaptık.
2 lirasını da yatırım olarak kaldırdık.
Manevi olarak da sevdik birbirimizi ve evlendik.
Yani zorluk yoktu çok şükür bizde.
Şu hayata mutlu olmaya geliyoruz,niye bu yaşa kadar helali haramı öğrenmemiş hatta işine gelmemiş adamla uğraşayım ki?

siz güzel bi şekilde helali haramı ayıran birisiyle evlenmişsiniz. evet zorluk çekmemişsiniz ki ben haddinden fazla zorlandım evlenirken maddi manevi o yüzden biliyorum bi yuva kurmak çok zor. zor olmasa bile iki kişi birbirini seviyorsa ki şu ana kadar evli kaldılarsa seviyorlar diye düşünüyorum, önce hatasından vazgeçirmeye çalışmalı, uğraşmalı bi çaba harcamalı.
eğer adam iflah olmuyosa boşanmak son çareyse o zaman boşanmayı düşünmeli

Bu şeytanın oyunları.. ayrıca sigara alkol gibi bağımlı yapıyor insanlarda. Bir alistimi artık meleke haline geliyor bu durum. Güzellikle konuşun tane tane. Kavga etmekle susmakla olmaz. Basit bir sey de değil zaten..

aylık belli bir rakam belirleyin illa şansını deneyecekse? her ne kadar kabul etmeselerde bizim mantıgımızla onların ki farklı calışıyor malesef sen 10 tl ye aman eve birsey alırım der harcamazsın onlarnaman 10 tlden nolur der en sıkışık zamanda bile. Benimde eşim oynuyor 4-5 yıldırda hiç tutturduğunu görmedim (öncesinde sürekli ciddi rakamlar kazanırdı). Verdiğin parayı geri alıcaksın kazanç degil ki bu biriktirsen aynı parayı elde edicen dedigimde 10 tl 20 tl oynuyorum (aylık) onu biriktirsem nolur der. :işsiz:

Konuştuğum zaman 10tl 20tl ne var bunda diyor çıkarsa borçları öderiz diyor bizim ordan gelen paraya ihtiyacımız yok diyorum anlamıyorum gerçekten hastalık bu artık çıkmaza girdim
miktar artmadıkca sorun yok gibi duıruyor.

Tek başına çözemiyo insan. Bn kide aynı bacım

aylık belli bir rakam belirleyin illa şansını deneyecekse? her ne kadar kabul etmeselerde bizim mantıgımızla onların ki farklı calışıyor malesef sen 10 tl ye aman eve birsey alırım der harcamazsın onlarnaman 10 tlden nolur der en sıkışık zamanda bile. Benimde eşim oynuyor 4-5 yıldırda hiç tutturduğunu görmedim (öncesinde sürekli ciddi rakamlar kazanırdı). Verdiğin parayı geri alıcaksın kazanç degil ki bu biriktirsen aynı parayı elde edicen dedigimde 10 tl 20 tl oynuyorum (aylık) onu biriktirsem nolur der. :işsiz:
aynen benim eşimde böyle çok zor bi durum

Back
X