Eşimin yanında genç durmam ve içten içe buna takması.

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Herkese günaydın.Sorunum tam olarak bu.Eşimin yanında genç duruyorum.Ve içten içe bunu aramızdaki ilişkiye yansıtıyor.Aramızda 5 yaş var.O 33 ben 28 yaşındayım.

12 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz.2 çocuk annesiyim.Eskiden de böyleydi Yani eşim yapı olarak boylu Ve kalıplı birisi.20 yaşındayken bile 28 filan dururdu.Bende onun tam tersi kısa boylu minyon bi yapım var.Ben yaşımdan küçük duruyorum.Tabi yıllar geçtikçe saçları filanda seyrekleşti bizim aramızdaki yaş farkı baya açıldı.Kendi deyimiyle bende gün geçtikçe gençleşip güzelleşiyormuşum.

Mesela dün cafeye kahve içmeye gidelim dedik.Bulunduğumuz ilçe küçük Zaten birkaçtane cafe var gitmek istemedi.Neymiş bi ton adam varmış bakarlarmış ederlermiş sinir olurum ben filan dedi.Neyse tamam dedim oturduğumuz yere yakın başka bir ilçeye gittik orada bi cafeye.Neyse resim çekinelim dedim yok filan dedi (zaten uzun zamandır resim çekinmek istemiyor) neyse zorla bi kaç tane çekindik.ama çekesiye böyle sinirli sinirli söylendi durdu.sonra ben kötü çıkıyorum sen iyi çıkıyorsun dedi durdu.

Aslında normalde kıskanç birisi değildir.Ne makyajıma Ne giyimime karışmaz.Zaten açık giyinmem.Ama uzun zamandır bu konuya takmış durumda.Yani doğru düzgün resim bile çekinmiyor benimle.Özel günlerde bile resim çekinirken üflüyo püflüyo.Bende alınıyorum haliyle.Ama eskiden resim çekinmeye bayılırdı.Bu konu ilerde saçma sapan kıskançlıklara döner diye de korkuyorum.Benim için farkeden birşey yok ben onu her haliyle seviyorum.Ama o bunu sorun haline getiriyor.Sizce ne söylesem ona yani bunu sorun haline getirmemesi için.Cinsel hayatımızı bile etkiliyor çünkü:(

Herkese günaydın.Sorunum tam olarak bu.Eşimin yanında genç duruyorum.Ve içten içe bunu aramızdaki ilişkiye yansıtıyor.Aramızda 5 yaş var.O 33 ben 28 yaşındayım.

12 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz.2 çocuk annesiyim.Eskiden de böyleydi Yani eşim yapı olarak boylu Ve kalıplı birisi.20 yaşındayken bile 28 filan dururdu.Bende onun tam tersi kısa boylu minyon bi yapım var.Ben yaşımdan küçük duruyorum.Tabi yıllar geçtikçe saçları filanda seyrekleşti bizim aramızdaki yaş farkı baya açıldı.Kendi deyimiyle bende gün geçtikçe gençleşip güzelleşiyormuşum.

Mesela dün cafeye kahve içmeye gidelim dedik.Bulunduğumuz ilçe küçük Zaten birkaçtane cafe var gitmek istemedi.Neymiş bi ton adam varmış bakarlarmış ederlermiş sinir olurum ben filan dedi.Neyse tamam dedim oturduğumuz yere yakın başka bir ilçeye gittik orada bi cafeye.Neyse resim çekinelim dedim yok filan dedi (zaten uzun zamandır resim çekinmek istemiyor) neyse zorla bi kaç tane çekindik.ama çekesiye böyle sinirli sinirli söylendi durdu.sonra ben kötü çıkıyorum sen iyi çıkıyorsun dedi durdu.

Aslında normalde kıskanç birisi değildir.Ne makyajıma Ne giyimime karışmaz.Zaten açık giyinmem.Ama uzun zamandır bu konuya takmış durumda.Yani doğru düzgün resim bile çekinmiyor benimle.Özel günlerde bile resim çekinirken üflüyo püflüyo.Bende alınıyorum haliyle.Ama eskiden resim çekinmeye bayılırdı.Bu konu ilerde saçma sapan kıskançlıklara döner diye de korkuyorum.Benim için farkeden birşey yok ben onu her haliyle seviyorum.Ama o bunu sorun haline getiriyor.Sizce ne söylesem ona yani bunu sorun haline getirmemesi için.Cinsel hayatımızı bile etkiliyor çünkü:KK43:
Ah kıyamam.Sizi sevio ve de kendini size karsı cirkin hissedioo_O Onu cok begendiginizi her defasinda soleyin.Umarım bu sorun cok cok sorun yaratmaz size.Cunki sizde sewiosnz belli.ama esinizin de oyle dusunmesi normal.Bende kilo aldgm zamanlar ayni seyi dusunuodum ama belli etmiodm☺Son care olarak esime de kilo aldırdım:halay:

Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Yok kendisi dedi gidelim diye.Zaten sosyal medya ikimizde kullanmıyoruz.Sadece bulunduğumuz ilçede cafeler çok kalabalık oluyor Ve erkek yoğunlukta oluyor.

Ah kıyamam.Sizi sevio ve de kendini size karsı cirkin hissedioo_O Onu cok begendiginizi her defasinda soleyin.Umarım bu sorun cok cok sorun yaratmaz size.Cunki sizde sewiosnz belli.ama esinizin de oyle dusunmesi normal.Bende kilo aldgm zamanlar ayni seyi dusunuodum ama belli etmiodm☺Son care olarak esime de kilo aldırdım:halay:
Ben istesemde kilo alamam yapım öyle.Çok zayıf değilim aslında ama genetik olarak yapım ufak duruyor.Tabiki seviyorum.Bana bred bitt gelse eşimi tercih ederim.

Aslında yaş farkı çok yok ama demek ki eşiniz de pek bakımlı değil.
Çünkü cüsseli olmak ve yaşından fazla görünmek arasında bence fark var. E madem memnun değil halinden giyimini -kuşamını değiştirsin . Ne bileyim spor yapsın.. Ve en önemlisi bence siz eşinize sürekli onun seçmekle ne kadar doğru karar verdiğinizi , birbiriniz için yaratıldığınızı söyleyin. Yani onu motive edin.

Aslında yaş farkı çok yok ama demek ki eşiniz de pek bakımlı değil.
Çünkü cüsseli olmak ve yaşından fazla görünmek arasında bence fark var. E madem memnun değil halinden giyimini -kuşamını değiştirsin . Ne bileyim spor yapsın.. Ve en önemlisi bence siz eşinize sürekli onun seçmekle ne kadar doğru karar verdiğinizi , birbiriniz için yaratıldığınızı söyleyin. Yani onu motive edin.
Evet spor filan hiç yapmaz.Göbek hep vardı zaten.Ben ne alırsam onu giyer Yani öyle çok bakımlı kıyafet üst baş alan biri değil.Kilo verdiği zaman daha genç durduğunu söylüyorum ama veremiyor.İşi gereği hep takım elbise giyiyor Ve traş her gün oluyor sadece.

İnsan özgüvenini kaybedince böyle her şey negatifleşiyor. Herkes ondan güzel, zayıf, saçlıymış gibi düşünüyor. Eşiniz bu durumu zamanla aşar. Ayrıca güzel bir şey eşinin- partnerinin güzel ve bakımlı olması. Biraz diyet, özbakımla aslında psikolojisini toparlayabilir.

Ben istesemde kilo alamam yapım öyle.Çok zayıf değilim aslında ama genetik olarak yapım ufak duruyor.Tabiki seviyorum.Bana bred bitt gelse eşimi tercih ederim.
Zaten Brad Pitt gelmiş kaç yaşına:))şaka bir yana sevdiğinizi daha çok dile getirin düzelir bence. Kaç yıldir birlikteymissiniz bu bir dönem demek ki.

Bence de abartıyor.Evet eskiden kendisini çok beğenirdi.Özellikle saçlarına çok takıyor döküldü diye.

Saç falan ektirsin, siz ne yapsanız çare olmaz ya kendini kabul edecek ya da dış görünüşünü değiştirecek inanın başka yolu olmuyor, iç huzuru bulması lazım.

Belki biraz bunu ona yansıtan siz olabilirsiniz, çaktırmadan olgun durmanın hoşunuza gittiğini ona hissettirin, birisi size genç duruyorsun dediğinde eşinizle paylaşmayın. Ya da onun yanında söylediğinde çok tepki vermeyin, geliştirin. Eşiniz normal bi süreçten geçiyor bence. Sizinki genetik bir şans başı yapılacak bir şey de yok sanırım.

Back
X