Eşimin yaptıkları ve bendeki sok etkisi

betulsss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
68
48
88
Arkadaşlar az çok önceki konularımdan bilen bilir boşanma davası açmadan evden çıkıp gittim esim de kendi özel eşyaları ile birlikte yeni alınan herşeyi götürmüş gelinlik dahil ;)
şimdi ben öğretmenim ve ankara da yasamaya devam edeceğim esyalara ihtiyacım vardi sadece yatak odası ve babamin özel olarak bana aldığı hediye yemek odası kalmış mahkeme de bu kotu niyetli davranış nasıl kanıtlanır maaş konusunda falan da yalanları vardı zaten gerçi 1yıllık hayatım yalandan ibaretmis.
Kısaca donuna kadar almak için ne yapilir mahkeme de (onun için ankaraya geldim evi taşındım güzel kaynanam beğenmeyip attı şimdi de yeni alınanları da götürmüş yeniden ev kurmak zorunda kaldım)
bu süreci yaşayanlardan yardım istiyorum.

Instada meşhur bi avukat var ..eminim donuna kadar alır ,çok feminist ..

Yalanlarını ve eşya durumunu da ispatlarsan iyi bir tazminat alırsın .çocuk var mı bilmiyorum ama nafaka da alabilirsin. .

Feyza Altun dimi
O kesin davayı emsal teşkil edecek şekilde kazanır
Instada meşhur bi avukat var ..eminim donuna kadar alır ,çok feminist ..

Yalanlarını ve eşya durumunu da ispatlarsan iyi bir tazminat alırsın .çocuk var mı bilmiyorum ama nafaka da alabilirsin. .

Düğün sırasında alınan herşey kadına ait mehir diye bişey var öyle bişey varsa altın eşya avukata verirsin evde olmadığını da ispatlarsa alır hepsini

Vekiliniz yok mu? O bilir zaten ne yapılacağını. Ona güvenmeyip, fikir mi almak istediniz?

Bura avukat platformu değil ki

Dertleşmekse, dertleşelim :))

Vekiliniz yok mu? O bilir zaten ne yapılacağını. Ona güvenmeyip, fikir mi almak istediniz?

Bura avukat platformu değil ki

Dertleşmekse, dertleşelim :))
yarın hemen avukat bakacağım ama 1 yılın dolmasını bekliyorum düğün tarihi de 1 hafta var daha onu da bekliyorum sadece bu olay normal mi onu merak ettim eşimin ikametgahı bile yok o evde nasıl alabilir herşeyi basına gelen varsa akıl almak istedim sadece.

yarın hemen avukat bakacağım ama 1 yılın dolmasını bekliyorum düğün tarihi de 1 hafta var daha onu da bekliyorum sadece bu olay normal mi onu merak ettim eşimin ikametgahı bile yok o evde nasıl alabilir herşeyi basına gelen varsa akıl almak istedim sadece.
Sağdan soldan hastalık öğrenip, muayene olmadan bana şu ilacı veren diyen hasta gibi
Olur bu.
Emsal davalar, google akademikte çıkabilir.

Lakin avukata danışıp vekaletname vermek en temizi
90 lira noter ücreti
1 ay önce yaptım

İçim öyle rahat ki.

Benim adıma karşılaşmak bile istemediğim insanlarla konuşmayı yapıyor, bilgilendiriyor.

İyi ki varlar. Sen hök diye kalırsın onlar cee dediğinde, o çoktan altından girip üstünden çıkmaya hazır.

Sağdan soldan hastalık öğrenip, muayene olmadan bana şu ilacı veren diyen hasta gibi
Olur bu.
Emsal davalar, google akademikte çıkabilir.

Lakin avukata danışıp vekaletname vermek en temizi
90 lira noter ücreti
1 ay önce yaptım

İçim öyle rahat ki.

Benim adıma karşılaşmak bile istemediğim insanlarla konuşmayı yapıyor, bilgilendiriyor.

İyi ki varlar. Sen hök diye kalırsın onlar cee dediğinde, o çoktan altından girip üstünden çıkmaya hazır.
sagolun sanırım en güzeli çünkü eşim ve ailesi en basından beri garip davranıyorlar akıl yürütmekte zorlamıyorum vekalet verip bu içten yırtmak en güzeli :)

sagolun sanırım en güzeli çünkü eşim ve ailesi en basından beri garip davranıyorlar akıl yürütmekte zorlamıyorum vekalet verip bu içten yırtmak en güzeli :)
Danışma ücreti 250 600 arası bulunduğum yerde

Ama o da tek seferlik

Fakat hukuk ofisleri daha uygun olabilir,
Bilgim yok, ama taksit imkanı da sünüyorlar

Sonrası telefondan iletişim

Ver vekaletşni oh
Mis

Back
X