Instada meşhur bi avukat var ..eminim donuna kadar alır ,çok feminist ..
Yalanlarını ve eşya durumunu da ispatlarsan iyi bir tazminat alırsın .çocuk var mı bilmiyorum ama nafaka da alabilirsin. .
Aynen öyle ..bizim reyiz :))Feyza Altun dimi
O kesin davayı emsal teşkil edecek şekilde kazanır
bornozumu bile almış kadın herhalde o da yeni gelin adayı içinBide gelinliği niye almış ? Yeni kurbanına mi giydirecek kendi mi giyecek :))
Aynen bence deParasini odedigi esyalari goturduyse sorun yok bence.o odediyse gel8nlik de olsa onundur.ha beraber odediyseniz evet ayip
yarın hemen avukat bakacağım ama 1 yılın dolmasını bekliyorum düğün tarihi de 1 hafta var daha onu da bekliyorum sadece bu olay normal mi onu merak ettim eşimin ikametgahı bile yok o evde nasıl alabilir herşeyi basına gelen varsa akıl almak istedim sadece.Vekiliniz yok mu? O bilir zaten ne yapılacağını. Ona güvenmeyip, fikir mi almak istediniz?
Bura avukat platformu değil ki
Dertleşmekse, dertleşelim :))
Sağdan soldan hastalık öğrenip, muayene olmadan bana şu ilacı veren diyen hasta gibiyarın hemen avukat bakacağım ama 1 yılın dolmasını bekliyorum düğün tarihi de 1 hafta var daha onu da bekliyorum sadece bu olay normal mi onu merak ettim eşimin ikametgahı bile yok o evde nasıl alabilir herşeyi basına gelen varsa akıl almak istedim sadece.
sagolun sanırım en güzeli çünkü eşim ve ailesi en basından beri garip davranıyorlar akıl yürütmekte zorlamıyorum vekalet verip bu içten yırtmak en güzeli :)Sağdan soldan hastalık öğrenip, muayene olmadan bana şu ilacı veren diyen hasta gibi
Olur bu.
Emsal davalar, google akademikte çıkabilir.
Lakin avukata danışıp vekaletname vermek en temizi
90 lira noter ücreti
1 ay önce yaptım
İçim öyle rahat ki.
Benim adıma karşılaşmak bile istemediğim insanlarla konuşmayı yapıyor, bilgilendiriyor.
İyi ki varlar. Sen hök diye kalırsın onlar cee dediğinde, o çoktan altından girip üstünden çıkmaya hazır.
Danışma ücreti 250 600 arası bulunduğum yerdesagolun sanırım en güzeli çünkü eşim ve ailesi en basından beri garip davranıyorlar akıl yürütmekte zorlamıyorum vekalet verip bu içten yırtmak en güzeli :)
kesinlikle katılıyorum. kadın muhteşem yaFeyza Altun dimi
O kesin davayı emsal teşkil edecek şekilde kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?