Ah kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca eşim kaynanam biz seni bilmiyormuyuz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor
Son düzenleme: