• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.422
5.238
158
28
Ah kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca eşim kaynanam biz seni bilmiyormuyuz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor

Son düzenleme:
Ah kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca iki gözüm iki Çeşme başladım ağlamaya eşim kaynanam biz seni bilmiyoruz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor 😭😭
Akıl verecek birşey yok,kendi haline bırakın,konuşsun dursun.Niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ki?

Şu durumda yapacağınız her şey sizi eşinizin yengesine dönüştürür. Misilleme yapmayın. Zaten aileniz çevreniz sizi bilip güvenip inanmayıp destek olmuşlar. Bir problem kalmamış. Birakın o kendi dedikoduculuğuyla kalsın orda. Bu kadar da büyütüp ağlanacak bir şey yok

Tanıştırayım (.) nokta. Kendisini cümle sonlarında kullanıyoruz ki okurken nefesimiz kesilmesin.

Saçma sapan şeylere ağlamayın gözünüzü seveyim. Bu kadınların ota çoka ağlaması benim bile sinirimi bozuyor kocalarınızı bıktırıyorsunuz. Söylemedim, olmadı öyle bişey deyin geçin, konuşanın da ağzının payını verin. Bu ne böyle beş yaşında çocuk gibi zır zır...

Okurken gülecektim zor tuttum, bu nasıl bi cümle:KK53:
Karşındaki insan karaktersiz olursa o cümleyide kurar başka cümleyide kurar inanmayanlarin rabbim başına versin ben bu cümleyi konuşmadım misafirin önündede konuşmam tamam mı yorum yaparken biraz tutarlı yapın akıl var mantık var

Ah kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca iki gözüm iki Çeşme başladım ağlamaya eşim kaynanam biz seni bilmiyoruz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor 😭😭
Amağğnn zooooort deyip geç, ne ağlayıp duruyorsun😒

Back
X