Eşimizden ve Çevremizden Hamilelik İncileri..

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
bebek beklerken babalarda ve aile fertleride genelde çok heycanlı oluyor... tabi farkında olmadan sözledikleri sözlerle çogunda gülmemek için kendımı zor tutuyorum.. ve bizim aileden inciler...

eşime bı yere gidelim dedigimde "bebegı yoruyorsun farkında degilsin çok gezme istersen.. çocuk gibisin hala"

canım kış nısan da dondurma istedignde" dondurmayı ısıtarak ye lütfen.. bu sogukta bebek üşüyecek" "canım dondurma ısınırsa erır. o zaman sekerlı süt olur" olsun sen ısıt ye""

bır şey yerken beek oynadı dedigimde " çok rahatsız ediyorsun bebegı.dikatlı ol bıraz." tabı kaşlarını çatarak bana bakıyor..

yatakta dönerken nerdeyse azarlıyarak farkında olmadan "bu kadar sert dönme. hala çocuksun" hamıle oldugunun farkında degilsin sen"

kapının onunden alırken bına çıkışındakı 8 basamagı inip arabaya bındıgımde " önceden ceylan gıbı sekıyorsun diye iltifat ederken şimdi " at gıbı zıplama, nıye daha dıkkatlı degilsin. sakın ol"" vs..

tabı ben bebek haretlendı.. ayagı burada, başı bu tarafta, gıbı şeyler söyledıgımde dinleyemıyor.. içim bır hoş oluyor anlatma diyor... kıyamam canım benım..

artık cevap vermıyorum.. guluyorum.. tamam sakınleştım ama normal benım için ama hala eşim alışamadı...

Son düzenleme:
bebegimin hareketleri disardan da anlasildigi zaman kocacigimin elini karnima koyduk.
bak bak farkettin mi diye sevinc ve heyecanla sordugumda,
eee karnin sallaniyo bisey olmuyo ki dedi. :)))))
yuhhh dedim heralde tekmeyle canimizi yakacak degildi ne bekliyosun..

o da et siyirmasi, gaz dolasmasi gibi oldugu icin daha farkli bisiy bekliyomus garibimm

kapının onunden alırken bına çıkışındakı 8 basamagı inip arabaya bındıgımde " önceden ceylan gıbı sekıyorsun diye iltifat ederken şimdi " at gıbı zıplama, nıye haa dıkkatlı degilsin. sakın ol"" vs..

alkisalkisalkis buna bayıldım

ay koptum gobegım zıplamaktan bı hal oldu kaydirigubbakcemile3

özellikle yatrken sağa sola döndüğümde oynuyor dediğimde kızımı fazla sıkıştırıyosun yatağa yapıştı ondan oynuyo biraz dikkatli dönüp yat der
yemek yerken çok az yedin kızım doymadı biraz daha ye yoksa kızım aç kalacak kanı şekeri düşecek der
kızım hareketsiz olduğu zaman uyuyo televizyonun sesini kısalım uyanmayın uykusundan der ve televizyonun sesini iyice kısar beni deli eder
onun uyuduğunu düşündüğü zamanlarda benim fazla dolanmamı asla istemez kızı rahat uyusun diye
bu erkekler hemende babalığı benimserler

benim 2.hamileliğim ilk bebeğim 18 aylık araları 22 ay olucak kısmetse
eşim epey oldu bana baktı uzun uzunn
" yıllardır hamilesin " dedi kaydirigubbakcemile3

ay bu erkekler gerçekten çok hoşlar ya...
benimde bebişim erkek olcak inş ve göbişim çok sivri..haliyle gülünce daha da sivrileşiyo eşimde kızıyor bana çocuğu sıkıştırıyosun diye..,
ama o öyle dedikçe benim daha çok güleceğim geliyor ve daha çok sivri oluyor:))

kızlar koptum resmen yaaaa! :roflol:
bende oğluşum karnımı oynattığında parmağımla karnıma bastırınca eşim
çocuğu sıkıştırma diyor, bende inadına bastırıyorum.

bir gün aşka geldim karnımı sallayarak sevdim eşim yapma çocuk sersemledi dedi.

ellerimi karnımın üzerine koyunca çocuğa baskı oluyor yapma diyor.

geçen gün işten geldiğinde koltukta yatıryordum. kulaklıkları karnıma dayadı bir baktım metal müzik çalıyor. dedim çocuk neye uğradığını şaşırdı. metalci olacak benim oğlum diyor.

benim 2.hamileliğim ilk bebeğim 18 aylık araları 22 ay olucak kısmetse
eşim epey oldu bana baktı uzun uzunn
" yıllardır hamilesin " dedi kaydirigubbakcemile3

bebek beklerken babalarda ve aile fertleride genelde çok heycanlı oluyor... Tabi farkında olmadan sözledikleri sözlerle çogunda gülmemek için kendımı zor tutuyorum.. Ve bizim aileden inciler...

Eşime bı yere gidelim dedigimde "bebegı yoruyorsun farkında degilsin çok gezme istersen.. çocuk gibisin hala"

canım kış nısan da dondurma istedignde" dondurmayı ısıtarak ye lütfen.. Bu sogukta bebek üşüyecek" "canım dondurma ısınırsa erır. O zaman sekerlı süt olur" olsun sen ısıt ye""

bır şey yerken beek oynadı dedigimde " çok rahatsız ediyorsun bebegı.dikatlı ol bıraz." tabı kaşlarını çatarak bana bakıyor..

Yatakta dönerken nerdeyse azarlıyarak farkında olmadan "bu kadar sert dönme. Hala çocuksun" hamıle oldugunun farkında degilsin sen"

kapının onunden alırken bına çıkışındakı 8 basamagı inip arabaya bındıgımde " önceden ceylan gıbı sekıyorsun diye iltifat ederken şimdi " at gıbı zıplama, nıye daha dıkkatlı degilsin. Sakın ol"" vs..

Tabı ben bebek haretlendı.. Ayagı burada, başı bu tarafta, gıbı şeyler söyledıgımde dinleyemıyor.. Içim bır hoş oluyor anlatma diyor... Kıyamam canım benım..

Artık cevap vermıyorum.. Guluyorum.. Tamam sakınleştım ama normal benım için ama hala eşim alışamadı...

süpermiş.

geçen gun bebek çok haretketlıydı.. ve nedense akşama kadar hiç durmadı.. eşime "ya bebek bugun çok hareketlı, hiç durmadı" dedim.. eşim, "acaba bır sıkıntısımı var.. açıktı falan mı? nıye acaba" dedi... bende galıba altı kırlendı, yada gazı var.. ondandır".. dedim.. yuzume bakıyor tuhaf tuhaf...

bu arada yan yattıgımda falan bebegın sıkıştıgını düşünüyor.. hele araba yollarda kı engelelrden atlayınca dönup"bebek rahatsız oldu mu, içim kıyılıyor diyor.. "" bende sorayım bı.. diyorum..

Benim kide bana bebek fabrikasi diyor.ekimde 3 senemiz dolucak evliligimizin ve bu 3 cu bebegimiz.yanlis anlamayin 3 kez hamile kalmadim ikizlerim var 27 aylik.

Benim incilerim ilk gebeligimde cok tu.

Karnim cok buyumustu malum ikiz tasiyoruz birde t shirt giymisim hayatim bu giydigin bebegi sikmaz dimi demisti bir kez.

Ilk 5 ay bulantidan evdeb cikamiyordum niye cikmiyorsun disari neden hep hasta gibi yatiyorsun dedi.
Son aylara girdimde bu seferde cok geziyorsun acik evde otur demeye basladi.
Hamilelikle ilgili deilde dogum sonrasi cok inciler var bende.ikizlerim 27 aylik hala ogut veriyor bana bunu boyle yap sunu sakin yapma diye.

Birde ne ikizlerde nede bu bebegimde oyle karnimi seveyim bakiyim ne yapiyor diye hic merak etmez sanki korkuyormus gibi geliyor bana.

benimkiside bebegimizin tekmelerini hisetmez hisetmez birgun yatioruz elli karnimda gozleri kapali bebek bi tekme atti ki yataktan düstü :D:D ne gulmustum

bnm eşim beni doktora şikayet etti.çok hızlı hareket ediyormuşum, yatakta hızlı dönüyormuşum diye :)
bir keresinde ayağım sekti kaldırımda bana bi kızdı bebeğe bişy olacakmış diye düşen ben diilim sanki..
araba çukura girince falan da hemen karnıma dokunup özür dilerim oğluşum diyor ya ona sinir oluyorum. çünkü içi çıkan ben oluyorum :S
ilk zamanlar karnıma dokunurken rastgele bir anda oğluşum bir tekmeledi hemen elin çekti içi bi hoş olmuş. diyorum sen oğlundan tiksiniyorsun diye. ama şimdi alıştı birkaç saniye tutabiliyor elini karnımda oğlusu da o elini koyunca hemen kesiyor hareketlenmeyi :)) saygılı çocuk işte :P

bende karnımı açıp bebeğimle konuşurdum eşim kapat karnını üşiycek bebek diyordu..birde 3 aylık falan hamşleydim görümcemin oğlunun sünnet düğünü vardı ve ben biraz fazla oynadım eşim bir an arkamdan gelmiş yeter artık otur çocuğun midesi bulandı filan demişti çook gülüyorum onuun bu hallerine canım ya çok heyecanlı dün sabahta eşimin tlf alarmı çalıyor bu erteleyip durdu sonra kalkıp gitmiş daha sonra konuşuktuk tlf da diyorki oğlum bir tekme attı sanki beni uyandırır gibiydi dedi,bak işte dedim çocuk bile diyorki para lazım kalk git hadi :D güzel şeyler yaa allah herkeze nasip etssinn

cips aşermesi akabinde yenilen koca bir paket cips sonrası coşan kızım için heyecanla ve espiriyle "bak nasıl hareketlendi sevdi sıpa cipsi" dediğimde.. eşimin çok ciddi ve endişeli bir tavırla "canım ne sevmesi alerji yaptı çocuğa" demesi.. :1shok:

zıplayarak kaşındığını sanıyordu akannehir

Back
X