Eşimizin Burcu ve Bizim Burcumuz

Kraliçe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
87
0
86
İstanbul
arkadaşlar burçlara ilgilenen var mı , varsa eğer eşiniz burcu ve sizin burcunuz ve uyumluluğunuz nelerdir kızlar ben balık burcuyum eşim koç balıkla koç pek anlaşamaz derler ama çoğu konuda zıt olsakta orta yolu buluyoruz en sonunda bence bu da sevgiden kaynaklanıyo :asigim::nazar:

Eşimde bende ASLAN burcuyuz...
Eşimle çıkarken hep ; eğer ayrılırsam birdaha asla aslan burcu erkeğiyle çıkmam diyordum. Çünkü ikimizde özelliklerini taşıyoruz. İkimizde lider ruhluyuz.
Bazen bu sebepten sorunlar çıkıyor....

Aslan ve Aslanın uyumunu bilmiyorum...
Ama beklentilerimiz, bakış açılarımızın aynı olması...

İlginç bir beraberlik işte ;
Dövsenmi sarılsanmı bilemiyorsun...

birtek gunes burcundan anlasilmazki o..
Bunun yukselen burcu var ki cok ønemlidir kisilikte..
Ay burcu var, buda duygularda cok ønemlidir..

Evler var..Astrolojideki evlerden bahsediyorum
Ve bircok burctan aldigi etkiler de var..

Onun icin ben bogayim o koc diyerek okursak bircok yanlis cikar ortaya, ve buda insanlarin "astroloji uydurma" demesine sebep oluyor.

Yani dogum haritasi cikarmak sart eger merak ediliyorsa.

Ben Terazi burcuyum, eşim Akrep.
Bu iki burcun çok uyumlu olmadığı ama ilişkiyi yürütürlerse fırtınalı bir beraberliklerinin olacağı yazıyordu.
Valla Allah bozmasın gaayet iyi anlaşıyoruz kocacıımla..:nazar:

ben oğlak eşim koç burcundanız..birbirimizi idare ettiğimiz için sorun yaşamıyoruz çok şükür...

ben yay eşim yengeç burclara gore anlasamıyacagımız soyluyorlar cunlu o skaın ben delı doluyum ama o hep benı ıdare etdıgı ıcın cok da guzel anlasıyorumm

ben aslanim esim boga,hic anlasamaz derler bizimcin,ama buyuk ask olursa birbirini idare ede bilirler ama biz cok iyi anlayisiyoruz,o buyuk askdandir herhalde

başak burçlarından nefret ederdim çünkü hiç anlaşamazdım ama nişanlım başak bende terazi burcuyum o çok titiz bense haksızlığa gelemem işte idare edip gidiyoruz çok şükür

ben bogayım, nisanlım koc
pek anlasamaz boga-koc dıyorlar, ikiside inat diye
ama mash bızım hıc kavga etmeyiz:nazar:

bende akrebim eşim kova çok çok iyi anlaşamasakta yuvarlanıp gidiyoruz işte,kova erkeğiyle evlenirken sıkı sıkı düşünün derim

ben terazi
eşim oglak
benim dengem sayesinde onun kıskaclıklarını cekkip idare ediyorum sabırlı oldugum içinde burcumu seviyrum

birtek gunes burcundan anlasilmazki o..
Bunun yukselen burcu var ki cok ønemlidir kisilikte..
Ay burcu var, buda duygularda cok ønemlidir..

Evler var..Astrolojideki evlerden bahsediyorum
Ve bircok burctan aldigi etkiler de var..

Onun icin ben bogayim o koc diyerek okursak bircok yanlis cikar ortaya, ve buda insanlarin "astroloji uydurma" demesine sebep oluyor.

Yani dogum haritasi cikarmak sart eger merak ediliyorsa.

çok doğru ... sadece gunes burcuyla bıtmıyor ıs.. hıc olmazsa yukselen burcun ıle ay burcunu ele alarak degerlendırmelı ınsan.. mesela yay ıle boğa anlaasamaz yazar cogu yerde.. ama cok sacma yukselen ler de cok onemlı bır faktor.. ben yayım esım boğa ama gayette guzel uyum saglıyoruz ve anlasıyoruz.. hatta cogu yonumuz benzıyor bıle bırbırımıze sabırsızlıgımız, ınatcılıgımız, duygusallıgımız, KISKANCLIGIMIZ, hırslı olmamız, tutkulu olmamız :utangac:, bazı hobilerimiz vs vs.. gelişi guzel degerlendırmelere kanmayın kendınızıde buna sartlandırmayın derım ben yerimseniben

ben ikizlerim ve öyle herkesle anlaşıyorum diyemicem
güya aslanlarla iyi diyorlar ama aslanları sevmiyorum guruları yüzüne
yengeçlerle hiiiiç anlaşamıyorum

sözlüm boğa ben ikizler bakalım nasıl olucaz :)

Son düzenleme:
bende aslanım yay burcundan birinden çok hoşlanıyorum .acaba çıksak uzun ömürlü olurmu?Şeniz

arkadaşlar burçlara ilgilenen var mı , varsa eğer eşiniz burcu ve sizin burcunuz ve uyumluluğunuz nelerdir kızlar ben balık burcuyum eşim koç balıkla koç pek anlaşamaz derler ama çoğu konuda zıt olsakta orta yolu buluyoruz en sonunda bence bu da sevgiden kaynaklanıyo :asigim::nazar:

ben kova burcuyum eşim de balık gayet dengelıyız ben sınırlenınce o alttan alıyor o sınırlenınce ben orta sekerlı goturuyoruz ıste dedıgın gıbı sevgıden kaynaklı bı yol bulunuyo:teselli::teselli:

ben ve eşim boğa burcun danız yanim uyumluyuz bazen taklaşırız ama
kalpler bir galiba düşünçelerde

ben kova eşim yay :asigim:
çok iyi anlaşıyoruz,arada tartışma mutlaka olur değil mi?
tuzu biberi bunlar...

Back
X