Eşimizin Burcu ve Bizim Burcumuz

aslnala boğanın uyumu nasıl
biliyomusunuz arkadaşlar
bizdede sık sık küçük tartışmalar yaşanıyo malesef
eşim aslan

ben yay burcuyum eşim ise koç uyumları süperdir.zaten anlaşabilen burçlar olarak yazılıyo....

ben yayım aşkım da yayyy:D 41 kere maşallah diyim çok neşeli bi diologumuz var kavga,kıskançlık nedir bilmeyiz birbirimize sınırsız özgürlük sunarız.. tek sorun o şimdi benden uzakta ve özlüyorumm olsun varlığı bile mutlu edioo iyiki varsın bitanemm:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende akrebim eşim kova çok çok iyi anlaşamasakta yuvarlanıp gidiyoruz işte,kova erkeğiyle evlenirken sıkı sıkı düşünün derim

gonca neden oyle , dedin ? ben de akrebim bi kova erkegiyle bakışıyoruz, henuz cozemedim onu bi soguk mesafeli bi sıcak n'apmaya calsıo anlamadım :enbuyukkk:

Ben başak eşim aslan. Aslında hiç anlaşamazmış, :bbo:biz çok iyi anlaşıyoruz, zevklerimiz aynıdır çoğunlukla. Zıtlıklarımızı da zaman törpülüyor.:ecrin_bebek:

ben YENGEÇ, sewgilim BAŞAKaklinialirimsmile
o çok kaderci, herşeye boyun eğen bir yapısı var olumsuzluklara karşı güçsüz ve savunmasız düşer geneldeakannehir
ama ben öyle değilim..bana göre hayatta biz istedikten sonra olmıcak hiçbirşey yok
sonuna kadar direnirim yanikaydirigubbakcemile

konuyu hortlatıyım.ben terazi eşim oğlak ben derim gönüller bir olsun o der cebim dolsun.ama standart oğlağa göre daha hava grubuna has özellikleri var benimde toprak grubuna meyilli özelliklerim var.ondan olabilir.

Back
X