EŞİMİZLE OLAN PSİKOLOJİK SORUNLAR

aysgl54

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
28
2
16
35
bir akrep burcu olarak aşkı doya doya yaşayan ve evlilikte yıllar geçse bile hep aşk dolu gözler aşk dolu sözler hayatımda kalacak sanırdım..ne kadar da yanılmışım...
Ev içerisinde okadar şirinlikler yapmaya çalışıyorum önüne kesiyorum öpüp sarılayım istiyorum ama ne yazıkki her seferinde dur bi saniye az dur falan gibi tepkiler alıyorum.Artık benimde içimden birşey yapmak gelmiyor ve bu durum beni ondan soğutlasından korkuyorum.Sadece kendi istediğinde bana yanaşan bir kocam var.Ona sorsan hep birlikteyiz zaten hep yanyanız diyor ama yanımdayken aslında ne kadar da uzak olduğumuzun farkında değil...
Gezmeyi tozmayı dışarda vakit geçirmeyi sevmez evde televizyon bilgisayarı ile gayet mutlu...
konuşurken çok nadir suratıma bakar (bazen sırf bunun için koltuktayken üstüne çıkıp göz göze gelmeye çalıyorum yine dur bir saniye diyor)bU DURUMDAN İSYANKAR OLDUĞUMDA İSE HERŞEY YOLUNDA BEN ABARTIYORUM oluyor.Kafayı yemek üzereyim.

Ben evlenmeden önce tam bir şebektim güler güldurudm o kadar guzel vakit gecerdiki anlamazdm bile. Evlendim sonra iki kelimeyi bir araya getiremez gülemez ve eski halimden eser kalmamisti. Sizin yasadiklarinizi da yasadim snra ciktim gittim evden ama yapamadim bazen diosun ki yanimda uyusun yeter o kdr aci cekiyosn. Bence alin karsiniza konusun internetn kablosnu saklayin tvnin kumandssini. Ve romantik bir gece hazirlayin ve eski gunlerden bahsedip onu tekrar heveslendirin

eşinizle bu durumu sakince konuşmanızı öneririm. Eminim bu durumun sizin canınızı ne kadar sıktığının farkında bile değildir. Sonra bikaç gün televizyondan bilgisayardan uzak geçirin. Birbirinizi hatırlayın... Eski günlerinizi. Nostalji her zaman işe yarar :) Bir birini çok sevip evlenemeyen o kadar çok insan varken evlenenlerin böyle ilgizisleşmesine çok üzülüyorum gerçekten.. İnşallah her şey yoluna girer

bu nu yapmayı çok denedim ama her seferinde bana engel oluyor.dUR bi saniye önemli az işim var gibi artık okadar yoruldum ki bu tavırlardan aynı şeylerle karşılacağımı biliyor olmak beni ondan uzaklaştırıyor konuşmak gerçekten kar etmiyor çekip gidesim geliyor sanki evde ruh geziyor psikolojim bozuldu artık

Ciddi şekilde konuşun,gerekirse televizyonu hayatınızdan çıkarın.

iletişim şart tabii ama bakalım ne kadar işe yarayacak

13 yıllık evliyim,eşim beni deli gibi sevdi,benim için yapmadığı hiçbirşey kalmadı.aşırı sevgi ve saygı içinde bana davrandı.sürprizler şiirler yemekler çiçekler. Yok yoktu hayatımızda.evlendik,maalesef iktid...... Sızdı.doktorlar, hocalar gitmediğimiz yer kalmadı.1.5 yıl üzerine oldu.hamile kaldım hemen.ben sürekli kusuyodum.o diğer odada yatmaya başladı.bir süre sonra telf.faturasına baktım 10 yıl önce 200 küsür telf.fat.geldi.maalesef bozuk sitelere girmiş ve numarayı aradım bir kadın çıktı ve bu sitede kadınlarla...... Konuşmalar yapıyormuş.tartışmalar tabi.ben hamileyim ve çok yoğun çalışıyorum ve de memleketten uzakta.sadece eşimdi arkadaşım eşim ailem.dünyam alt üst oldu.yıllar geçti , üç çocuğumuz oldu olmasına ama,hala yaşantımız aynı.o yine sitelerde geziniyor.8 aylık bebeğim şuan.8 ayda bir defa beraber olduk. İktid.....sıklık hep oldu,her ilişkide olacak mı olmayacak mı stresi,denemeler, denemeler,ve sonu yine hüsranlar.ne gecelikler işe yaradı ne şakalaşmalar.yüzü hep yerde.neden hep yere bakıyorsun dediğimde ben böyleyim diyor.kadın olduğumu unuttum.70 yaşında nine gibiyim.her yolu denedim ama olmayınca olmuyor.bırakın cinselliği ne sarılma ne öpme ne de başka bişey.çok tiksiniyorum artık. Onunla yatmaktan bazen konuşmaktan.kendimi kötü hissediyorum.anladım ki bu benim imtihanım.özünde çok iyi saygılı,her istediğimi yapan fedakâr bir eş.belki bu yönü diğer sıkıntıları bir nebze hafifletiyor.ne dersiniz dostlar,yerimde olsaydınız ne yapardınız

Uzuldum sizin adınıza ama duygusal olarak bisey yasayamamak cok.kotu iliski olmasin tamam ama opusme sarilma bir dokunma bile bir bayana yetebilir. Ama erkekler bunu anlamiyolar sizin adiniza uzuldm ama bence bu psikolojik. Belkide oyle alismiş bundan vazgecrmelisiniz. Mesela sizde telefondan konusun boyle seyleri o.kadinlari aramasindan iyidir eminim ki. Ama siz isteyin bunu ve o da istesin hakkinizda hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…