13 yıllık evliyim,eşim beni deli gibi sevdi,benim için yapmadığı hiçbirşey kalmadı.aşırı sevgi ve saygı içinde bana davrandı.sürprizler şiirler yemekler çiçekler. Yok yoktu hayatımızda.evlendik,maalesef iktid...... Sızdı.doktorlar, hocalar gitmediğimiz yer kalmadı.1.5 yıl üzerine oldu.hamile kaldım hemen.ben sürekli kusuyodum.o diğer odada yatmaya başladı.bir süre sonra telf.faturasına baktım 10 yıl önce 200 küsür telf.fat.geldi.maalesef bozuk sitelere girmiş ve numarayı aradım bir kadın çıktı ve bu sitede kadınlarla...... Konuşmalar yapıyormuş.tartışmalar tabi.ben hamileyim ve çok yoğun çalışıyorum ve de memleketten uzakta.sadece eşimdi arkadaşım eşim ailem.dünyam alt üst oldu.yıllar geçti , üç çocuğumuz oldu olmasına ama,hala yaşantımız aynı.o yine sitelerde geziniyor.8 aylık bebeğim şuan.8 ayda bir defa beraber olduk. İktid.....sıklık hep oldu,her ilişkide olacak mı olmayacak mı stresi,denemeler, denemeler,ve sonu yine hüsranlar.ne gecelikler işe yaradı ne şakalaşmalar.yüzü hep yerde.neden hep yere bakıyorsun dediğimde ben böyleyim diyor.kadın olduğumu unuttum.70 yaşında nine gibiyim.her yolu denedim ama olmayınca olmuyor.bırakın cinselliği ne sarılma ne öpme ne de başka bişey.çok tiksiniyorum artık. Onunla yatmaktan bazen konuşmaktan.kendimi kötü hissediyorum.anladım ki bu benim imtihanım.özünde çok iyi saygılı,her istediğimi yapan fedakâr bir eş.belki bu yönü diğer sıkıntıları bir nebze hafifletiyor.ne dersiniz dostlar,yerimde olsaydınız ne yapardınız