Eşimle 10 gündür küsüz bu da onun işine geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi casmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
af edersiniz ama ne kadar bencil eşiniz 3 çocuğunun annesine hemen boşarım diyo ne kıymetli pc si varmış ama baktığı frikikse çok büyütmeyin derim ama kumar huyu içinde uzman desteği alması lazım bence

çok bağımlı olmadığıiçin çok önemsemiyorm aslında bu kadar uzamazdı küslüğümüz ama çok kırıldım ben:50: birde yaş ilerleyince sözler daha ağır geliyor insana artık eskisi gibi tölerans gösteremiyrsunuz artık canınzı yakıyo bazı şeyler:19:

hayatm o anda gülerek hani sen bunu kıskanıyosn felan deseydi üstünde durmuycaktm zaten ama hemen boşarm felan deli etti beni 3 tane çocuğumz var:5: bidefa heşeyi kadınlar düşünmek zorunda değil ki ama

Guzelim kavgada yumruklar sayilmazmis.SEN Ona O sana bir suru laflar etmissinizdir.Demekki utanma duygusu varki bir daha karistirma resmen rezil Olmak istemedigi icin bu laflari etmis.Bu tipp erkeklere BABALIK dilinden KONUSMAKTA fayda var.YOKSA beni ihmal ettin beni uzdun.Anlamazlar.SEN bir BABASIN VE EVLATLARINA YANLIS Misal OLUYOrsun.DENMELI.Esimin babasi alkolikmis esim 9 yasindayken Keske benim babamda diger arkadaslarimin babasi gibi icki icmese.Ben cok uzuluyorum demis.Kayinbaba dedigim dedik biridir.Bu evladinin sozu icine batmis ve alkolu birakmis.Tabi kayinvalidenin gizli gizli yaptigi dualarida unutmamak gerek.Esine kendin istedigini degilde evlatlarinin istedigini ifade et inan her erkek karisini anlamayi sevmez ama evlatlarini anlamak ister.Ileride iyi bir evlat oalarini ister.Bir erkek hicbir kimsenin kendisinden iyi yere gelmesini istemezmis ama bir tek evlatlarinin kendisinden üstün OLMASINI kaldirabilirmis.

o kadar kolaymıymış boşamak? dini nikah mı bozuyor bu erkekler de boşarım diyebiliyorlar ya sinir oldum eşine canım. bi hata yaptılar mı hemen üste çıkmaya çalışıyorlar özür dileyecekleri yerde.
ama yatağı ayırmakla iyi yapmamışsın. ne olursa olsun yatak odasına girmemeli kavgalar.

Gunumuzde bosanma laflari nekadar cok edilir oldu, bu cok yanlis.
Bosanma lafi edilen evliliktende bence hayir cikmaz .

Bey efendi hem suclu hem guclu:19:

Guzelim kavgada yumruklar sayilmazmis.SEN Ona O sana bir suru laflar etmissinizdir.Demekki utanma duygusu varki bir daha karistirma resmen rezil Olmak istemedigi icin bu laflari etmis.Bu tipp erkeklere BABALIK dilinden KONUSMAKTA fayda var.YOKSA beni ihmal ettin beni uzdun.Anlamazlar.SEN bir BABASIN VE EVLATLARINA YANLIS Misal OLUYOrsun.DENMELI.Esimin babasi alkolikmis esim 9 yasindayken Keske benim babamda diger arkadaslarimin babasi gibi icki icmese.Ben cok uzuluyorum demis.Kayinbaba dedigim dedik biridir.Bu evladinin sozu icine batmis ve alkolu birakmis.Tabi kayinvalidenin gizli gizli yaptigi dualarida unutmamak gerek.Esine kendin istedigini degilde evlatlarinin istedigini ifade et inan her erkek karisini anlamayi sevmez ama evlatlarini anlamak ister.Ileride iyi bir evlat oalarini ister.Bir erkek hicbir kimsenin kendisinden iyi yere gelmesini istemezmis ama bir tek evlatlarinin kendisinden üstün OLMASINI kaldirabilirmis.

canm tavsiyen için teşekürler çok tartışmadk o anda çünkü dedimya en son söylenecek lafı en başta söylüyo

Canım bu tür şeylere ben de çok kızarım ki kızmakta haklısın...
Senin karın var elalemin frikiğinden sana ne :20:
Yatak ayırmaya gelince malesef yatak ayırmak çözüm değil...
Yatak ayırdığın zaman, konuşmayıp küs kaldığın zaman onların işine geliyor...
Kumar olayı kötü olmuş ona birşey diyemicem...
Ama küs kalacağına konuş derim...

arkadaşlar:85: 10 gündür eşimle küsüs yataklarıda ayırdm sebebi geçen nette onun girdiği sayfaları karıştırdm ünlü bir sanatçının firikiklerine bakmış bende bunu görünce çok sinrlendm bunu ona söyledm oda hemen birdaha bilgisayarımı ellersen seni boşarım dedi bende bizim evlliğimiz bukadr basit şeylern üstüne kurulmuşsa hemen boşanalım dedm yaptığından utanacağına birde üste çıkıyorsn dedm çıktm odadan hiç knşmadm ertesi gün konuşmak istedi ama ben yüz vermedm kumar oynama alışkanlığı vardı 3 ayr gitmiyordu şimdi tekrar başladı:43: şimdi ben ne yapayım bana söylermisinz byle olunca ssevgide saygıda azalıyor sizce nasl bir yol izlemeliym herkese teşekürler şimdiden:58::58::58:

valla özellikle bi ünlünün adını yazıp aratıp firikiklerine bakıyosa bence bu hiçte affedilcek bişey değil, bence eşinin psikolojik sorunları olabilir, bence kesinlikle doktora gitmeye ikna etmelisin
illaki bağımlı olcak bişeyler buluyor kendine herhalde
ama mesela gazete arkasındaki bikini kadınlara herkes bakar kadın-erkek gayriihtiyari..., öyle bişeyse önemseme

ama bence mutlaka önce bi doktora görünsün, eğer doktor hiçbişeyinin olmadığına kaanat getirirse o zaman ayrılmayı düşünebilirsin

Onun bu sözlerine çok üzüldüğünüzü belli etmeyin, boşarım derse "hay haay! git dilekçeni ver, bakarsın bize artık" deyin. Az konuşun net konuşun. Bu evlilik iki kişiden müteşekkil hep alttan niye siz alıyorsunuz, siz niye yuvamız dağılmasın diye uğraşıyorsunuz..hem tek başına çabayla nereye kadar. Herşeyin üstesinden gelemezsiniz ya.

Canım bu tür şeylere ben de çok kızarım ki kızmakta haklısın...
Senin karın var elalemin frikiğinden sana ne :20:
Yatak ayırmaya gelince malesef yatak ayırmak çözüm değil...
Yatak ayırdığın zaman, konuşmayıp küs kaldığın zaman onların işine geliyor...
Kumar olayı kötü olmuş ona birşey diyemicem...
Ama küs kalacağına konuş derim...

ya o anda öyle çok kızgın oluyorumki onun yüzünü bile görmek istemiyorm sadece o değil etrafımdaki herkese karşıöyleyim ben birine kızınca hemen mesafe koyuyorm elimde olan bişrşey değl ama şimdi barıştık evlilik senin için çok basit olabilir dedm ama benm için çok kutsal dedm boşanma lafını ağzına aldğın vakit bensenden soğuyoyorm dedm isteristemez sana mesafe koymak zorundaklıyorm dedm birdaha ağzına aldığn vakit uygula dedm eşyalarını topla gidersn dedm

erkek milleti degilmi iste hepsi sapik.. :47:
alacan eline bi terlik essek sudan gelinceye kadar dövecen :57:

erkek milleti degilmi iste hepsi sapik.. :47:
alacan eline bi terlik essek sudan gelinceye kadar dövecen :57:

valla öylebe bacım kendini ne sanıyorlasa ben anlamadm:27: adam aldatr kadın elinde tutmasını bilmeli derler kumar işki vesayre şeylri varsa neymiş huzuru yokmuş:41: bizim çokmu var peki neden biz kötü yola sapmıyorz biz niye aldatmıyorz biz neden daha çok çocuklarımıza bağlanyrz :56:çünkü biz fedakarz ve evimize bağlyz biz birdefa sevrz birdefada silerz:37: demi bacm:27::27::27::kkk:

valla öylebe bacım kendini ne sanıyorlasa ben anlamadm:27: adam aldatr kadın elinde tutmasını bilmeli derler kumar işki vesayre şeylri varsa neymiş huzuru yokmuş:41: bizim çokmu var peki neden biz kötü yola sapmıyorz biz niye aldatmıyorz biz neden daha çok çocuklarımıza bağlanyrz :56:çünkü biz fedakarz ve evimize bağlyz biz birdefa sevrz birdefada silerz:37: demi bacm:27::27::27::kkk:

affetmen bence de iyi olmş. boşlamamak lazm. inşaallah iyi olur bundan snra.Allah yardmcnz olsn

affettinmi canım yataklar birleşti ozaman:1: olsun bazen affetmek iyidir şimdi nasıl aranız düzeldimi eskisi gibi mi herşey

affettinmi canım yataklar birleşti ozaman:1: olsun bazen affetmek iyidir şimdi nasıl aranız düzeldimi eskisi gibi mi herşey
canm yataklar birleşti ama fikirler birleşmedi eşime sözlerinin bana çok ağır geldiğini anlatm özelikle boşama lafının oda beni süreki takip edişin beni rahatsız ediyo diyo aslında öyle bir tip değlm :33::33:

canm yanımda olduğuz için çok sağolun iyiki varsz:kkk: insan kendini yalnız hisetmiyo şuradan şunuda anlıyoruzki kadının düşmanı kadın değilmiş size bişey diyimmi:52:eşimle küstğümden beri bir işleri açılmış maşallah :nazar: adam 1de geliyo sabah 8 de gidiyo tam anlamıyla sorunumuzu daha doğru dürüst çözemedk şu anda ne iyi ne kötü:1::1::1:

Back
X