eşimle 1haftadır konuşmuyoruz:(

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
7 yıllık evliyim 3yaşında kızım var.eşimle evlendiğimiz ilk günden beri geçimsizliğimiz var çok kavga yapıyoruz.şimdide konuşmuyoruz.hiç umrunda değil önceden çok ağlardım değişmedi şimdide üzülsem bile neşeli duruyorum yine aynı.hiç birşey umrunda değil kendi annesiyle bile arası açık takmıyor.nasıl bir kişiliktir anlamadım.Öyle yüz yüze saçma sapan bir durum.çocukta etkileniyor.işyerimde çok iyiyim ama eve gelmek istemiyorum.iletişimsizlik ve geçimsizlik var.aldatma desem netten hattındaki aramalara bakıyorum birşey bulamıyorum anormal bir durumu yok,sevgin yoksa ayrıl diyorum onuda yapmıyor.artık dayanamıyorum.çok düşkün değil bana.etrafımda görüyorum eşi gözünün içine bakıyor çok özeniyorum.ne yapabilirim

Karsina alip konusmussundur illaki ama degisen birsey yoksa hele ki cocugunuzda etkileniyorsa bence ortada ciddi bir durum var yedi sene az bir zaman degil esinizin niye boyle davrandigini bilmek lazim insan evinde huzurlu degilse o eve mecburiyetten gelmenin bir anlami yok mutsuzsunuz cocugunuz da mutsuz bir an once giderilmesi gereken bir sorun var ortada

Demek ki sevgi bitmiş, saygıda bitmiş , huzurda yok o halde ayrılmak doğru ki aldatmada var

Alin karsiniza iyice konusun... ciddi anlamda duzelmez ise evliligi bitireceginizi soyleyin.. suan cocukta etkileniyormus siz yan yana iken bu kadar etkilenmis zaten eger duzelmez ise ayrilmaniz daha iyi olur bence en azindan cocuk neyin ne oldugunu neden oldugunu bilir.. genede cocuk icin bir uzamana danisin

Karsina alip konusmussundur illaki ama degisen birsey yoksa hele ki cocugunuzda etkileniyorsa bence ortada ciddi bir durum var yedi sene az bir zaman degil esinizin niye boyle davrandigini bilmek lazim insan evinde huzurlu degilse o eve mecburiyetten gelmenin bir anlami yok mutsuzsunuz cocugunuz da mutsuz bir an once giderilmesi gereken bir sorun var ortada
Aslında bekarken belliydi ne huyumuz benziyordu ne aile yapımız.ama bile bile evlendim çok değiştirmeye çalıştım ama olmadı değiştirmeye çalıştırdıkça ben kötü oldum.alkol dayak aldatma gibi durum olsa bir dakika düşünmem ayrılırım ama geçimsizlik ve iletişimsizlik olunca çok düşünüyorum.ben çok irdeleyen ve herşey istediğim gibi olsun diyen birisiyim oda birşeyi kafasına takmayan herşeyi güllük gülistanlık gören birisi nasıl olucak napıcam bilmiyorum

Alin karsiniza iyice konusun... ciddi anlamda duzelmez ise evliligi bitireceginizi soyleyin.. suan cocukta etkileniyormus siz yan yana iken bu kadar etkilenmis zaten eger duzelmez ise ayrilmaniz daha iyi olur bence en azindan cocuk neyin ne oldugunu neden oldugunu bilir.. genede cocuk icin bir uzamana danisin
Konuştum ama o kendini haklı görüyor.aile terapistinede gittik ama kişilikler aynı değişemiyoruz çok tartışıyoruz aynı evde birbirimizin yüzüne bakmıyoruz

Konuştum ama o kendini haklı görüyor.aile terapistinede gittik ama kişilikler aynı değişemiyoruz çok tartışıyoruz aynı evde birbirimizin yüzüne bakmıyoruz
O zaman ayrilin ve çocuğunuz icinde uzamana danisin nasil anlatilir nasil davranilmali diye

hemen ayrılın demek çok yanlış bence.. buradaki yorumları dikkate alma ayrılın yazmak 3 saniye ama sen belki 3 yılından daha fazla vermişsindir emek o evliliğe..
bence birbirinizin kıymetini anlamanız lazım sizin.. ayrılmayın, yuva yıkmak kolaymı? ama bir süre yanyana olmayın ara verin ilişkiye çocuğunuzu alıp tatile gidin mesela

hemen ayrılın demek çok yanlış bence.. buradaki yorumları dikkate alma ayrılın yazmak 3 saniye ama sen belki 3 yılından daha fazla vermişsindir emek o evliliğe..
bence birbirinizin kıymetini anlamanız lazım sizin.. ayrılmayın, yuva yıkmak kolaymı? ama bir süre yanyana olmayın ara verin ilişkiye çocuğunuzu alıp tatile gidin mesela
Bende bu yüzden bu kadar üzülüyorum ya.aile terapistine gittim bende hata buldu.tatile gidemem çünkü çalışıyorum

Tarzını değiştir dikkattini çek, çevrenle iletişimini sıklaştır fazla yüz verme ;)

Küsmen eşini etkilemiyorsa boşuna üzüyorsun kendini. Psikoloğa,evlilik danışmanına gidin bu şekilde ilerleyemezsin

Değiştirmeye çalışmayın,
Olduğu gibi kabul edin.
Güçlü bir karakter böyle şeylerden etkilenmez hayal kırıklığınızla kalırsınız.
Aile danışmanıda bu yüzden sizi hatalı bulmuştur.
Olduğu gibi kabul edemiyorsanız ayrılın,
Size zorluk çıkaracağını zannetmiyorum.

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda, belki o hiç sorun olarak bile görmüyordur.. kabullenmek önemli önce, hasar tespiti gibi düşünün yani..

elinden geleni yap öncelikle . vicdanını rahatlat . sonra ayrıl . bu şekilde evlilik yürümez. ama dediğim gibi sonradan vicdan azabı çekme şunu da yapsaydım acaba düzelir miydi deme o yüzden önce sana düşen herşeyin fazlasını yap . Aldatma olsaydı direk ayrıl derdim .

Hala gidiyomusun terapiste?
Analiz olarak ne diyor terapist?

Benim esim de aynisi, gozumun icine bakmak soyle dursun en.son elimi ne zaman tuttu hatirlamiyorum. Yuzume bile bakmiyor. Evleneli 1 hafta olmustu, ilk defa bas basa kahvaltiya gittik, hemen gidip bi suru gazete alip okudu, kocamn acti tabi, sonra hizki hizli bi seyler yedi, sonra arkadaslarini aradi onlarla muhabbet, sonra gec oldu kalkalim :KK43: ve boyle hatta daha kotu devam ediyor. Ben cozemedim, insaallah sen cozersin canim. Gelecege dair hic umudum kalmadi. O kadar yalnizim. Gencligim resmen soldu. Boyle bir seyden bosanmam ama cok agirima gidiyor. 4 yillik evliyim bu arada.

Ben de babamın gözünün içine içine bakan bir çocuktum. Çok sürmedi iyi ki ayrılmışlar demem.
Mutsuz ailedeki çocuğun mutlu olma şansı yoktur.

Hala gidiyomusun terapiste?
Analiz olarak ne diyor terapist?
HAYIR DÜZELDİ GİBİ OLDU DİYE BIRAKTIM TERAPİST BENDE HATA BULDU.ÇOK ÜZERİNE DÜŞÜYORSUN DİDİKLİYORSUN SIKILMIŞ BU YÜZDEN KAFASINA TAKMIYOR DEDİ AMA SEVGİLİYKENDE BÖYLEYDİ

Back
X