• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi tartıştılar..

Havanur1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
143
0
46
Almanya
Merhabalar,
bir onceki konumumda anlatigim gibi esimin ailesiyle problemim var. Ve bu hala devam ediyor.
Ev bulduk ve anlastik o kisiyle. Yakinda bankayla konusmamiz var borc verceklermi diye.
Dun aksam annesi babasiyla esim tartisti.
Ve esimin annesi durmadan eltimden bahsetti o 5yil cekti senin kari cekmez cart curt.
Dimeliydim cekmek zorundamiyim diye, ama sustum simdi kocami zor duruma sokmiyim diye.
CUnku olan ona oluyor.
Anneside cok ugrasiyorsunuz ev icin filan benim hakkimda dedi kocama bende istiyorum dedi kocam.
oyle tartistilar. yani kadin yonetmeye caliscak eltim onun hizmetini kac yil yapti diye bende mi yapmaliyim?
paramiz gelsin hemen sahiplenir annesi. kocamada para lazim oldu annesi babasi dedi koseye koysaydin diye.
kocamda boyle boyle siz aliyorsunuz filan dedi
onlarda nankorluk etti, hayir ne kadar verdin filan filan
kocama ayda 2000 euro geliyorsa mutlaka 1300 onlara gider. benzin alir bide esim 3/400 euroya geriye ne kalir,
esimde ailesine dedi budnan sonra vermem kimseye kimseye yardimci olmucam dedi.
ev almamizi istemiyorlar ben kafayi yicem.
onlarin evde bizi yonetmeye calisiyorlar. biyere gitcez nere gidiyorsunuz der kadin.
dun biz gittikten sonra eve geldik baktik simdide abisiyle tartisiyor.
yukari ciktik ve hic inmedik.
Kesin bugun burnumdan getirir.
napmaliyim? kocama kotu dusmek istemiyorum.
aramiz cok iyi kocamla.
yardim edin ya

senin yapacağın birşey yok.
kocan zaten görmüş gerçekleri.
anlamış ailesini.
sen mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış.
eşine destek ol.
kendi evmize geçince düzelecek herşey üzme kendini gibi şeyler de.
eşinin ailesiyle laf dalaşına girme.
ve de kesinlikle ayrılın o evden.

çok kritik bir dönemden geçiyorsunuz, eşinize tam destek verin, ve artık iş başka şeylere kadra gitmiş, bu saaten sonrada kesinlikle sözünüzden dönmeyin ve ayrılın o evden.. sizde çok fazla kendinizi ön plana atmayın bırakın eşiniz ailesiyle ne yaparsa yapsınn

Merhabalar,
bir onceki konumumda anlatigim gibi esimin ailesiyle problemim var. Ve bu hala devam ediyor.
Ev bulduk ve anlastik o kisiyle. Yakinda bankayla konusmamiz var borc verceklermi diye.
Dun aksam annesi babasiyla esim tartisti.
Ve esimin annesi durmadan eltimden bahsetti o 5yil cekti senin kari cekmez cart curt.
Dimeliydim cekmek zorundamiyim diye, ama sustum simdi kocami zor duruma sokmiyim diye.
CUnku olan ona oluyor.
Anneside cok ugrasiyorsunuz ev icin filan benim hakkimda dedi kocama bende istiyorum dedi kocam.
oyle tartistilar. yani kadin yonetmeye caliscak eltim onun hizmetini kac yil yapti diye bende mi yapmaliyim?
paramiz gelsin hemen sahiplenir annesi. kocamada para lazim oldu annesi babasi dedi koseye koysaydin diye.
kocamda boyle boyle siz aliyorsunuz filan dedi
onlarda nankorluk etti, hayir ne kadar verdin filan filan
kocama ayda 2000 euro geliyorsa mutlaka 1300 onlara gider. benzin alir bide esim 3/400 euroya geriye ne kalir,
esimde ailesine dedi budnan sonra vermem kimseye kimseye yardimci olmucam dedi.
ev almamizi istemiyorlar ben kafayi yicem.
onlarin evde bizi yonetmeye calisiyorlar. biyere gitcez nere gidiyorsunuz der kadin.
dun biz gittikten sonra eve geldik baktik simdide abisiyle tartisiyor.
yukari ciktik ve hic inmedik.
Kesin bugun burnumdan getirir.
napmaliyim? kocama kotu dusmek istemiyorum.
aramiz cok iyi kocamla.
yardim edin ya

sen olayın dışında kal bırak eşin çözmeye calıssın kötü olan yine sen olursun oğullarıyla dargın barısık giderde sennle öyle olmaz

bende oyle dusunuyorum.
Zaten eltimden bahsetti beni delirtmeye calisti kadin,
kocamla iyi geciniyorum o yuzden.
sadece kendini dusunur.
Inanirmisiniz. oteki eltim bunun herseyini yapmis, ama bunlarda onun icin yapmis.
benim icin bisey etmediler. hergun laf sokar hergun.
bunu mu cekcem.
Allahima sukur kocam arkamda oda istiyor ev, gecen gun dedim ona huzurumuz olur evimiz oldumu filan.
oda dedi ya annemgilin yaninda oyle ddeme filan.
yani oda farkinda buna sevindim.

canım bır once kı konunu da sımdı okudum da
sanırım daha ogrencısın .
ah bee canım ogrencıyken neden acele ettınız ?
benım merak ettıgım esınız kac yasın da ?

Eşin o mücadeleyi yapacak ,annesiyle sende ev isterimde,isterim diyeceksin!

zor bir durum... eşin gitmek istiyorsa yoksa sömürmeye devam ederler huzursuzluk peşinizi bırakmaz eşin kendine güveniyorki gitmek istiyor ama bence şimdilik sen biraz geri planda kal eşinin ailesiyle tartışmaya girme ne derslerse desinler görmezden gel... bu dönemde sen de tartışmaya girersen onların eline koz veririsin durum senin aleyhine döner eşin zaten durumun farkına varmış yalnız kaldığınızda eşine destek ver eşin gel gidecez diyorsa hiç sesini çıkarmadan eşinle git şu dönem eşinlede ailesiyle sakın tartışmaya girme sesiz kal ............eşinle tartışırsan eşin ailem haklıymış der.......ailesiyle tartışırsan ailesi gelin yaptırıyor der sana ve eşine çok yüklenirler....bence bu dönem hiç bir şekilde tartışmalara girme herşeyi eşine bırak o halletsin gitmek istiyorsanda sakın eşine kalalım filan deme

artik ogrenci degilim aldim diplomami.
esim 23 yasinda. :)

kusura bakmada yangından mal mı kaçırıyorsunuz 23 yaş bana göre cokta büyük değil evlilik için daha kendi sorumlulugunu tassıyamazken bir evliliğin sorumlulugunu neden üstlenirsinz anlamam

naçizane fikrim erken yapılan evliliklerin hepsi iiçin söylüyorum

sabredin biraz daha zaten eşimizde sizin yanınızda,evler ayrılıcakmış sayılı gün çabuk geçer,böyle insanlara nasıl katlanılırki bilmiyorum allah yardımcınız olsun :50:

zaten annesinin gayesi bu.
bi iyi davraniyor bi kopek gibi davraniyor.
ogluna yag cekiyor. beni alt dusurmeye calisiyor. bazende tam tersini yapiyor.
anlamiyorum ya.
bizi resmi yonetmeye calisiyor

zaten annesinin gayesi bu.
bi iyi davraniyor bi kopek gibi davraniyor.
ogluna yag cekiyor. beni alt dusurmeye calisiyor. bazende tam tersini yapiyor.
anlamiyorum ya.
bizi resmi yonetmeye calisiyor

Böyle şeyler söylemeyin siz yine de; sonuçta eşinizin annesi, sizin büyüğünüz.

allah yardım etsin ama aile içi konu bu...
fazla karışma derim ben...
onlar düzeltir arayı bulurlar bi orta...
sonra sen kötü olursun..

zaten herseyi benden biliyorlar. eden cekttiren onlar.
bide kocama sen boyle degildin filan diyorlar.
ayy felaket bunlar.
bide ne der kadin biliyormusun, eviniz oldumu yuzunuz asik olursa gelmem filan. benim kapim hep acik filan.
ayy benim evimde beni yonetmeye calisirsa ben bunun agzinin payini veririm, resmi nefret ediyorum kadindan.
olse bi damla gozyasi akmaz.

Back
X