- Konu Sahibi Havanur1991
Merhabalar,
bir onceki konumumda anlatigim gibi esimin ailesiyle problemim var. Ve bu hala devam ediyor.
Ev bulduk ve anlastik o kisiyle. Yakinda bankayla konusmamiz var borc verceklermi diye.
Dun aksam annesi babasiyla esim tartisti.
Ve esimin annesi durmadan eltimden bahsetti o 5yil cekti senin kari cekmez cart curt.
Dimeliydim cekmek zorundamiyim diye, ama sustum simdi kocami zor duruma sokmiyim diye.
CUnku olan ona oluyor.
Anneside cok ugrasiyorsunuz ev icin filan benim hakkimda dedi kocama bende istiyorum dedi kocam.
oyle tartistilar. yani kadin yonetmeye caliscak eltim onun hizmetini kac yil yapti diye bende mi yapmaliyim?
paramiz gelsin hemen sahiplenir annesi. kocamada para lazim oldu annesi babasi dedi koseye koysaydin diye.
kocamda boyle boyle siz aliyorsunuz filan dedi
onlarda nankorluk etti, hayir ne kadar verdin filan filan
kocama ayda 2000 euro geliyorsa mutlaka 1300 onlara gider. benzin alir bide esim 3/400 euroya geriye ne kalir,
esimde ailesine dedi budnan sonra vermem kimseye kimseye yardimci olmucam dedi.
ev almamizi istemiyorlar ben kafayi yicem.
onlarin evde bizi yonetmeye calisiyorlar. biyere gitcez nere gidiyorsunuz der kadin.
dun biz gittikten sonra eve geldik baktik simdide abisiyle tartisiyor.
yukari ciktik ve hic inmedik.
Kesin bugun burnumdan getirir.
napmaliyim? kocama kotu dusmek istemiyorum.
aramiz cok iyi kocamla.
yardim edin ya
bir onceki konumumda anlatigim gibi esimin ailesiyle problemim var. Ve bu hala devam ediyor.
Ev bulduk ve anlastik o kisiyle. Yakinda bankayla konusmamiz var borc verceklermi diye.
Dun aksam annesi babasiyla esim tartisti.
Ve esimin annesi durmadan eltimden bahsetti o 5yil cekti senin kari cekmez cart curt.
Dimeliydim cekmek zorundamiyim diye, ama sustum simdi kocami zor duruma sokmiyim diye.
CUnku olan ona oluyor.
Anneside cok ugrasiyorsunuz ev icin filan benim hakkimda dedi kocama bende istiyorum dedi kocam.
oyle tartistilar. yani kadin yonetmeye caliscak eltim onun hizmetini kac yil yapti diye bende mi yapmaliyim?
paramiz gelsin hemen sahiplenir annesi. kocamada para lazim oldu annesi babasi dedi koseye koysaydin diye.
kocamda boyle boyle siz aliyorsunuz filan dedi
onlarda nankorluk etti, hayir ne kadar verdin filan filan
kocama ayda 2000 euro geliyorsa mutlaka 1300 onlara gider. benzin alir bide esim 3/400 euroya geriye ne kalir,
esimde ailesine dedi budnan sonra vermem kimseye kimseye yardimci olmucam dedi.
ev almamizi istemiyorlar ben kafayi yicem.
onlarin evde bizi yonetmeye calisiyorlar. biyere gitcez nere gidiyorsunuz der kadin.
dun biz gittikten sonra eve geldik baktik simdide abisiyle tartisiyor.
yukari ciktik ve hic inmedik.
Kesin bugun burnumdan getirir.
napmaliyim? kocama kotu dusmek istemiyorum.
aramiz cok iyi kocamla.
yardim edin ya