• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle akşam yemegi sorun haline geldim sizce ne yapmalıyım ?

Sahurda konustuk abisinede gelmedigini söyledi eşimde ikna oldu biz esimle gidiyoruz kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte buu :))hadi gözünüz aydın güzel bir iftar olur inşallah

Kızlar iyi aksamlar
Babam pazartesi günü ortagıyla iftar yemegine cıkcak ortagı eşi ile babam annem ile gidecek ama babam ben ve eşimede yer ayırtmıs yani 6 kişi olacagız . Dün görümcem köyden geldi ama kayınvalidemler haala köydeler görümcem tek geldi . Eşim pazartesi yemege gidemeyiz melis burdayken diyor yada onada alacagız diyor ama rezervasynlar dolu ve görmcem öyle ortamlara giren cıkan bir insan degil cogunlukla gelmek istemez (yemek bogazda) bende eşime iptal etmek olmaz babam parasını ödemis cnkü fiyatıda az degl yazıl günah ama melise söylesek gelmez bliyosn diyorm teyzene bırakalım o gün dedim öyle sey olurmu ayıp diyor ben ne yapacagım bu durumda :(

Görümcen zaten orada yaşıyormuş, tatilden annesigilden erken dönmüş sadece. Sizinle gelmek zorunda değil, tek başına kalması da eğer yaşı çok küçük değilse sakıncalı değil. Bence rahat rahat gidin. Anlat bunları eşine. Tabi anlayabilecek biriyse. Huyunu suyunu bilmiyorum nihayetinde.

Masrafında kesnlkle deglm zaten babamın daveti babam ısmarlıyor sor onada kızım gelsin diyor ama görümcem benm arkds ortamıma bile girmiyor ısrarlarıma ragmen eşimde onu bırakıp gidemeyiz diyor e zaten üstümüzde oturuyolar misafir degl ki diyorm ama suan tek bırakmıs oluyorz diyo

Sonuçta babanız görümcenizi de bir nevi davet ediyor. Sizde eşinizin yanında görümcenize söyleyin gelmek istemiyorum derse eşinize yapabileceğim başka bir şey yok kusura bakma gelmek istemiyorsa tutup kolundan zorla götürecek değiliz. O gelmiyor diye de bizim günler öncesinden yapılan planımızı bozamam diyin. Eşiniz olayı fazla abartmış gelmiyorsa evde oturur ne demek yalnız bırakamam o zaman kardeşini çok götürmek istiyorsa kendisi ikna etsin.

Hayır bahane etmiyorm yarın arkadasmın daveti var ısrarcı bir seklde cagrdım kesinlkle hayır diyor ben teyzme gidecegm diyor ayrıca misafir olarak gelmedi üstümde oturuyo zaten

Ayri evde oturdugunu anlamamistim pardon

Back
X