• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle alakalı bakar mısınız?

Biraz yalnız kalmak istemiştir kendisiyle vakit geçirmek istemiştir özlemek istemiştir.Olabilir yani siz de ailenizle vakit geçirin işte niye ağlıyorsunuz
İstemiyor kadın evimde kalıp dinlenmek istiyorum diyor, adamında izni varmış o gitsin istediği yere o zaman yalnız kalmak kendiyle vakit geçirmek istiyorsa o da saçmada neyse.

Eşiniz yalnız kalmak kendimle vakit geçirmek istiyorum deyince tamam deyip pılı pırtıyı toplayıp annenize mi gidiyorsunuz hemen?

o ev ikinizin. ikinize ait. sizi evden kovamaz. kovar gibi zorla yollayamaz. gurur yapmayın. gururdan kimseye fayda olmaz. kafasını dinleyesi varsa kendi defolup gitsin. defol git kafa dinle deyin.

Bir haftalık tatilimiz vardı ben de evimde dinlenerek geçirmek istemiştim (hamileyim) bir de eşimden uzak kalmak istememiştim. Ama eşim laf arasında hep gitmemi ister gibi konuştu. En küçük bir durumda ee seni annenlere bırakayım kal 1 hafta dedi. (Annemler 2 saat uzakta) ben 2 gün kalır dönerim dediğimde 2 gün için gitmeye değmez git bir hafta kal deyip duruyordu ben de en son ağlayıp resmen gitmemi istiyorsun ben de giderim o zaman dedim ve geldim. Şimdi kaç gündür eşime soğuk davranıyorum aramıyorum yazmıyorum gurur yaptım çünkü. Az önce de aradı o sıcak konuştu ben buz gibi konuştum ve rapor alıp bir hafta daha kalmak istiyorum hiç eve gelesim yok burada çok rahatım falan dedim. O da sen bilirsin istiyorsan kal dedi ben soğuk konuşmaya devam edince de yüzü düştü sonra kapattık telefonu
Keşke bana da git kal dese eşim.Zıplaya zıplaya giderim .Huzurlu bir şekilde gidip kaldığımı hatırlamıyorum annemlerde.Adamın dünyası başına yıkılıyor.Bana bayıldığından da değil ayrıca.Resmen istemiyor orda kalmamı.İnzibat çavuşu gibi beraber gidip gelelim istiyor.Kıymetini bil keyfine bak bence

Hayır anlatmadığım hiçbir şey yok belki de nişanlıyken yaşadığımız bir olaydan sonra güvenim kırıldı… nişanlıyken gelip bana canlı sohbet uygulaması kullanıp mastürbasyon yaptığını itiraf etmişti oradan çıplak kadınların canlı yayınlarına girip fake instagram hesabından da onları takip ediyormuş falan ben yakalamamıştım bu arada kendi itiraf etmişti. O olayın üstünden 2 yıl geçti herhangi bir olay yaşamadık ama o olay beni çok sarsmıştı çünkü assslaaaa ondan böyle bir şey beklemezdim
Ohooo Sen bir de güveniyorum asla yapmaz diyordun e bu ne şimdi? Sen neyle karşilasacagini biliyorsun bence, yuzlesmemek için gitmiyorsun. Adam hamile eşini başından postalamis bunun burnu sürtülmez. Yanlış adam... Yaptığını çok makul görüyorsun. Adam p.rn. izlememiş ki canli yayın acanlarin peşine düşmüş, para yedirmis (o işler bedava olmuyor yok mok deme şimdi)

Hamile olmak ellesmeye, seks yapmaya engel değil bizim kadinlarimiz bunu neden anlamıyor ona da hayret ediyorum.

Hayır hiçbir şekilde aramızda tartışma olmadı tam tersi çok güzel bir evliliğimiz var ve hamilelikten sonra üstüme daha çok titremeye başladı. Neden böyle yaptığını ben de anlayamadım eşim sosyal biri değil işten eve evden işte hep dizi film izler zaten yaşadığımız yerde pek arkadaşı da yok. Telefon şifresini her şeyini bilirim şüpheli bir olay durum da yaşamadık ama böyle yapması benim çok zoruma gitti tamam bana baba evine gitme desin demiyorum ama ne bileyim biraz belli etseydi keşke özleyeceğini bensiz fazla duramayacağını
Canım erkek beyni ve kadın beyni aynı değil. Aldatma konusunda güveniyorsan o seni düşünüp git demiştir benimki de bi ara böyleydi bi kere tatilim uzadı daha yeni yeni özlediğini hissettirdi. İnsan bazen tek kalmayı da istiyor sevmediğinden değil bi kere eşimin gitmesi gerekti bir hafta zorlanırım özlerim sandım ama çok rahattı sevmediğimden değil asla ama bazen tek kalmak da güzel.

Back
X