Merhaba arkadaslar yurt disinda kaliyorum. Esimle yazin tatile gitmek 3 kere hep sorun oldu. Esim cocuklugundan beri alisti köylerine gidip orda tatil yapip dönmeye. Ben ise tam tersi kücüklügümden beri izine gidince hep sehirde gezerim tatilimde anneannemlerin köyünede giderdik ama en fazla 2-3 gün dinlenirdik daha fazla duramazdik canimiz sIkIlirdi... Evlendim evleneli sürekli yazin biktim onlarin köyüne gitmekten gittigimizde 2 hafta illa duruyoruz orada ve ben nasil bunaliyorum anlatamam. Bildiginiz köy hani ortam olsa yine amenna diycem ama oda yok herkes dedikodu fitne pesinde. Bende bu yüzden kimseye birseyimi anlatmam gidince.. Cok hasir nesir olmam yani kimseyle. Esimde cikar köyde arkadaslariyla disarda oturur vs bende sinir oluyorum gercekten sinir oluncada bana diyor ne varki yani sende cik halamlara git orda gelinlerle takil ya hayir istemiyorum onlarla oturmak hergün napcam ben onlarla ..inanin herseferinde kavga olur izinde bu yüzden. Kayinvalidem veya görümcelerimde yok onlar olsa sabah hiccccccc bunalmazdimmm aksama kadar takilirdik beraber canim sIkIlmazdida ama malesef izinler uyusmuyor. Simdi yazin yine 3 hafta türkiyeye gidicez 1 hafta istanbulda kaliriz dedim esime 1 haftada baska biryee gidip gezelim geri kalan zamandada artik köyde kaliriz dedim yani 1 hafta bu bile benim icin fazla normalde ama yine katlanirim diye düsündüm. Bizimkisi basladi vay efendim gecen sene hep gezmisizde olmazmista bu sefer köyde durcakmisizda ( gecen sene gezdik dedigini 1 hafta benim memlekette durdukk, 1 hafta istanbula gittik, 3 haftada köylerinde gecti (kabus) bu ona göre gezmek oluyor düsünün artik. Ay nasil sinir oldum hayir dedim ben asla tahammül edemem sen cik arkadaslarinla takil ben evde oturayim cocuk bakayim veya yasli kadinlarla takilayim asla olmaz dedim. Bu sefer tutturdu o zaman yanliz giderim benim icin tatile gitmek dinlenmek gezip tozmak degilde bilmem ne bilmem ne. Nasil sinirlendim analtamam bekarmi saniyorsun kendini ne demek yanliz giderim fln dedim biraz atistik ama kavga cok büyümedi o sustu konu kapandi sadece simdilik. Ama sadece simdilik ayni sorunu olanlar var mi? Cidden biktim ya sevmiyorum onlarin köylerini kendi köyümüde sevmem 1 hafta coook zor katlanirim istisna yani gercekten. Ne yapmam lazim cok kararsizim istemiyorsan gelme ben iKI hafta gider gelirim diyor bide utanmadan daha cok siniroldum-.-