eşimle anlasamıyorum...

bluenight06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
285
177
18
38
1 yıl 3 aylık evli ve 27 haftalık hamileyim. eşimle 4 yıldır tanısıyorum . severek evlendik ama herşey farklılastı. ilk basta annesiyle anlaşamadım hıc beni istemedi şuan onu aştım eşimle anlasamıyoruz . eşimin maddi sıkıntıları vardı evlilik önccesinde ve evliliğime taşıdı bunları basta bunlar yuzunden birbirimizi yedik .şimdi de hamile olmama ragmen sureklı benle kavga içinde . nefret ediyorum artık . ama bebeğim var su saatten sonra sadece kendimi düşünerek hareket edemiyorum.hamile oldugumu duydugundan beri özel hiç bisey yapmadı. kendim söylememe ragmen yapmadı. hiç bi zaman hiç bi özel günümü ben soylemeden kutlamadı . basit görünebilir ama üst üste geldikçe artık dayanılmaz bir hal alıyo.iyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum ama zaten olması gerekenleri bile yapmıyor. mutsuzum. bebeğimi de üzmek istemiyorum kendimi toparlamaya calısıyorum.polyannacılık oynamaya calısıyorum kendim yoruluyorum.. zaten calısıyorum hamileyım eve gelip bı de evde yoruluyorum.piskolojim darma duman .hormonlarım tırıvırı.ona en ccok ihtiyacım olan zamnda o benle kavga ediyo.gercekten asırı bencil. hep kendi istediği olsun istiyo.evin tek oglu ve cok sımartılmıs ama ben de insanım ve yoruldum..Allah ım huzur ver diye dua ediyorum.oglum inşALLAH huzur getirecek evimize. dort gözle onu bekliyorum.çektigim herseyı unutturmasını diliyorum...

Canim uzme kendini bizler bu donem biraz hassas oluyoruz.bebisine odaklan bazi erkekler bebek olana kadar kabullenemezmis bi dogsun bebisiniz onunla birlikte yuvana da huzurnbereket gelir insallah

1 yıl 3 aylık evli ve 27 haftalık hamileyim. eşimle 4 yıldır tanısıyorum . severek evlendik ama herşey farklılastı. ilk basta annesiyle anlaşamadım hıc beni istemedi şuan onu aştım eşimle anlasamıyoruz . eşimin maddi sıkıntıları vardı evlilik önccesinde ve evliliğime taşıdı bunları basta bunlar yuzunden birbirimizi yedik .şimdi de hamile olmama ragmen sureklı benle kavga içinde . nefret ediyorum artık . ama bebeğim var su saatten sonra sadece kendimi düşünerek hareket edemiyorum.hamile oldugumu duydugundan beri özel hiç bisey yapmadı. kendim söylememe ragmen yapmadı. hiç bi zaman hiç bi özel günümü ben soylemeden kutlamadı . basit görünebilir ama üst üste geldikçe artık dayanılmaz bir hal alıyo.iyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum ama zaten olması gerekenleri bile yapmıyor. mutsuzum. bebeğimi de üzmek istemiyorum kendimi toparlamaya calısıyorum.polyannacılık oynamaya calısıyorum kendim yoruluyorum.. zaten calısıyorum hamileyım eve gelip bı de evde yoruluyorum.piskolojim darma duman .hormonlarım tırıvırı.ona en ccok ihtiyacım olan zamnda o benle kavga ediyo.gercekten asırı bencil. hep kendi istediği olsun istiyo.evin tek oglu ve cok sımartılmıs ama ben de insanım ve yoruldum..Allah ım huzur ver diye dua ediyorum.oglum inşALLAH huzur getirecek evimize. dort gözle onu bekliyorum.çektigim herseyı unutturmasını diliyorum...
bu erkekler çok bencil :(

canım üzme kendını bebegnı düsün allah cocugunu saglıkla kucagna almayı nasıp etsın ınsallah ozaman hersey yoluna gırer canım

Bence bu kadar içine atma, al karşına konuş. Sonuçta bu zamanda o seni alttan almalı, zira o çocuğu tek başına yapmadın. Erkekler kaybetmekten korkmadıkları zaman çok daha saçma davranıyorlar. Çocuk var diye ondan ayrılamazsın zannediyor. Zaten maddi sorunlarda varmış, ben ailemin yanına gider çocuğuma bakarım de. bak nasıl değişiyor. Yapacağın için değil, tepkisini görmek için, kendine bir çeki düzen vermesi için söyle. İnan bana kendini bu kadar üzdüğüne değmez. Şunu sakın unutma, bu dünyada hiç kimse senden daha değerli değil. ve kadın her zaman ayağa kalkacak kadar güçlüdür.

4 buçuk yıldır evliyim ve hala çocuk düşünmüyorum, düşünmüyoruz. Zaten kendimi hiç hazır hissetmedim çocuğa.(Hiç olmıcak değil tabi)
O yüzden keşke demek olmaz ama bebek olmasaydı daha net düşünüp verebilirdin son kararını.
Diyeceğim o ki gerçekten al karşına konuş, sadece benim değil senin de bebeğin de, farkındalık yaratmalısın eşine. Sen de demek bebek istemişsin ki şu an hamileyim de. Bu arada benim eşim de öyle doğum günü falan kutlamaz öyle hediye almaz çünkü bilmez görmemiş hiç yapmamış daha önce, ben bunu değiştirmeye çalışmadım kabullendim bu sayede ben de kutlamam çok büyütmem, yani bu Türkiye de herkes bişeyler almıyo eşine kutlamıyo, üzülme canım benim.
Bişey daha eklemek isterim, aslında evlenmeden önce bizlere pamuk gibi görünen sevgililerimiz evlendikten sonra niye değişir?
Değişmez! Zaten öylelerdi ama evlenmeden önce bizlere düşüncesizmiş gibi görünmek istemediler. Hepsi değil ama çoğu böyle.
Bazen ayrı kalmak işe yarayabiliyor, boşanmadan bir kaç ay uzak olabilir ya da sen olabilirsin, bu da bir öneri, en azından yapabiliyor musun yapamıyor musun bunu test edebilirsin, düşüncelerim belki farklı olabilir ama sadece bi fikir.

arkadaslar cok tesekkür ederim yorumlarınız için yanımda oldugunuz için ... bişeyler degısıyo sanki bugunlerde. bebegimin hareketleri dısardan hissediliyo artık ve eşim de hissediyo onu .. hissettikçe bana da daha iyi davranmaya başladı . inşALLAH oglum herseye ilaç gibi gelecek ...

bencede konuş bunları karşına alıp eşinle. böyle olmaz. içine ata ata hasta olursunkıyamam sana ben yaa. konuşamazsanda yada konuşurda anlaşamazsanda araya büyükleri filan sokun bir konuşsunlar bakalım neymiş derdi. her ne olursa olsun canını o kadar çok sıkmana gerek yok

Bebeğin olmasaydı hemen ayrıl ondan sana hayır gelmez bunla yürümez hemen ayrılmalısın diye yazarlardı bebek oluncada bebek olmasaydı ayrıl derdimde işte bebek var bi doğsun olmadı ayrılırsın diye yazarlardı..... Bak kardeşim evliliğin daha çok yeni ben ilk 3 yıl çocuk yapmadım bizde severek evlendik boşuna büyükler demiyo 2 baş bir yastığa konmadan tanıyamazsın aranızda karşılıklı sevginiz varsa herşeyin üstesinden gelebilirsin sen ufak detaylara çok takılıyosun gibi geldi bana sen şuan duysal bi dönemdesin haklı olarak ondan ilgi şevkat bekliyosun bunu görmediğin zamanlarda üzülme inan ben 7 aylık hamile iken evin duvaarlarını sildim 9 aylıkken bile bütün işlerimi kendim yapıyodum sofradan kaçkez kalkar otururdum hiç ondan beklenti içerisine girmdim doğrumu yaptım bilmiyorum ama en azından mutluydum üzzmüyordum kendimi çünkü beklentim yoktu beklentilerini olabildiğince azalt ama onun sorumluluklarınıda üzerine almamaya dikkat et çocuğum şuan 2 yaşında bize o kadar iyi geldiki onunla o kadar güzel ilgilenirki mükemmel bir babadır kim bilir senin eşinde iyi bir baba olacak belki birkere evladının annesi olarak sana daha şefkatle yaklaşacak sabırlı ol güzel kardeşim olumsuz düşünceleri kafandan at ve hamileliğinin tadını çıkar bu özel anları kaçırma Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla kal

Bebeğin olmasaydı hemen ayrıl ondan sana hayır gelmez bunla yürümez hemen ayrılmalısın diye yazarlardı bebek oluncada bebek olmasaydı ayrıl derdimde işte bebek var bi doğsun olmadı ayrılırsın diye yazarlardı..... Bak kardeşim evliliğin daha çok yeni ben ilk 3 yıl çocuk yapmadım bizde severek evlendik boşuna büyükler demiyo 2 baş bir yastığa konmadan tanıyamazsın aranızda karşılıklı sevginiz varsa herşeyin üstesinden gelebilirsin sen ufak detaylara çok takılıyosun gibi geldi bana sen şuan duysal bi dönemdesin haklı olarak ondan ilgi şevkat bekliyosun bunu görmediğin zamanlarda üzülme inan ben 7 aylık hamile iken evin duvaarlarını sildim 9 aylıkken bile bütün işlerimi kendim yapıyodum sofradan kaçkez kalkar otururdum hiç ondan beklenti içerisine girmdim doğrumu yaptım bilmiyorum ama en azından mutluydum üzzmüyordum kendimi çünkü beklentim yoktu beklentilerini olabildiğince azalt ama onun sorumluluklarınıda üzerine almamaya dikkat et çocuğum şuan 2 yaşında bize o kadar iyi geldiki onunla o kadar güzel ilgilenirki mükemmel bir babadır kim bilir senin eşinde iyi bir baba olacak belki birkere evladının annesi olarak sana daha şefkatle yaklaşacak sabırlı ol güzel kardeşim olumsuz düşünceleri kafandan at ve hamileliğinin tadını çıkar bu özel anları kaçırma Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla kal

cok tesekkür ederim canım.. çok sukur bişeyler düzeliyo aramızda ...ALLAH ın izniyle bebeğim gelince hersey daha güzel olacak...

cok tesekkür ederim canım.. çok sukur bişeyler düzeliyo aramızda ...ALLAH ın izniyle bebeğim gelince hersey daha güzel olacak...
inşallah canım düzelir sabırlı ol zaman herşeyin ilacı ben buna inanıyorum çocuk olmadan önce benim bütün ilgim eşimin üzerindeydi ufak detaylara çok takılırdım neden onu yaptın neden bana böyle davrandın neden neden neden diye çok takılırdım çocuktan sonra ikimizinde ilgisi bebeğe yöneldi eskisi kadar tartışmıyoruz küs kalmıyoruz evliliğin daha çok yeni herşey yoluna girecektir..

Back
X