esimle anlasamiyoruz,surekli kavqa ediyoruz

Aysun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
16
0
36
Azerbaycan
merhaba kizlar,derdimi sizinle paylasmak istedim .Ben evlenirken esimin kiskanc olduqunu biliyordum ,bu benim cok hosuma gidiyordu ,ama evlendikden sonra esimin kiskancliklarindan sikilmaya basladim.Onceler simdikinden nisbeten az kiskanirdi.son gunlerde ne soylesem ,nereye gitmek istesem yok.yok.yok bisey soylemiyor .Artik cok sikildim evimin onundeki parkda cocugu gezdirmege bile izin vermiyor.bunun icinde hep kavqa ediyoruz.Sizce bu kavgalari bitirmek icin ne yapmaliyim.yorumunuzu bekliyorum.

Ay ne o öyle cnm köle gibi hapsetmiş seni eve? Hiç oturup adamakallı konuştun mu eşinle, duygularını, hislerini söyledin mi? O zaman tepkisi ne oluyor? bu arada ailenin haberi var mı bu durumdan? sinir olurum şöyle erkeklere ya :47:

aşırı kıskançlık, kişinin kendi özgüveninin eksikliğinden kaynaklanır.

eşinizi karşınıza alıp, kendisiyle sevdiğiniz ve istediğiniz için evlendiğinizi, onu dünyalara değişmeyeceğinizi söyleseniz eminim kıskançlığı biraz azalır.

tabi o cevap olarak, sana güveniyorum ama dışarıdakilere güvenmiyorum diyecektir.

beni Allaha emanet et, gerisini düşünme, de. belki işe yarar.

merhaba kizlar,derdimi sizinle paylasmak istedim .Ben evlenirken esimin kiskanc olduqunu biliyordum ,bu benim cok hosuma gidiyordu ,ama evlendikden sonra esimin kiskancliklarindan sikilmaya basladim.Onceler simdikinden nisbeten az kiskanirdi.son gunlerde ne soylesem ,nereye gitmek istesem yok.yok.yok bisey soylemiyor .Artik cok sikildim evimin onundeki parkda cocugu gezdirmege bile izin vermiyor.bunun icinde hep kavqa ediyoruz.Sizce bu kavgalari bitirmek icin ne yapmaliyim.yorumunuzu bekliyorum.
burda kiskanclolla sevgiyi aski ayni kefeye koyanlar var bana gelince esim esinin tam tersi hoyimimdede ozgirum nereye yalniz nasil gidicegimede ben karar veririm

3 yildirki konusuyorum bir faydasi yok ki,ne yapsam ise yaramiyor annemde soyluyor ki "erivin xasiyyeti beledi ne edek":)))ama dogrusu karaktermi yoksa kiskanclikmi bilemiyom.offff-offfffff.

Olur mu canım öyle şey, kendisi istediği yere gidebilirken sizi neden bu haktan mahrum bırakıyor?

Çok sıkıldım artık de, önceden bu huyunu seviyordum beni kıskanıyorsun diye ama kıskançlığın da bir sınırı olmalı de. Ben sana laf getirtecek bir harekette bulundum mu , güvenini kıracak birşey yaptım mı? YOKSA, bana biraz özgürlük tanı de.

Bütün gün canım sıkılıyor de, sen benim yerimde olsaydın ne yapardın de.

Hiç anlamıyorsa da AYNI KISKANÇLIĞI SİZ GÖSTERİN, BİR YERE GÖNDERMEYİN. BEN GİDEMİYORSAM SEN DE GİDEMEZSİN DİYİN.

3 yildirki konusuyorum bir faydasi yok ki,ne yapsam ise yaramiyor annemde soyluyor ki "erivin xasiyyeti beledi ne edek":)))ama dogrusu karaktermi yoksa kiskanclikmi bilemiyom.offff-offfffff.

canım allah sana kolaylık versin hepsi için söylemiyorum ama bu tür davranışlar sergileyen eşlerin genelinde kendi açıkları oluyor eşini gözlemle iyice incele dar badi giydirmeyen eşler var mesela bunların çoğu dar badi giyen kadınlara deli gibi bakan erkeklerdir iyi düşün eşini iyi gözlemle bence sorun eşinde

Tatlı kıskançlıklar sevgidendir,ama böyle kısıtlayıcı kıskançlıkların sevgiden değil,kompleksten kaynaklandığını düşünüyorum.Zamana bırakın bence,inşallah zamanla düzelir.

Back
X