eşimle anlaşamıyoruz...yardımm

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
mrb.3 yıllık evliyiz 2 yaşında kızımız var.eşimle bi türlü anlaşamıyoruz.ben çalışmıorum çocuk olunca ayrıldım işten.bana hç bir konuda desteği yok.çocuğu bile 5-10 dk oynuyor ona göre tamam bütün görevi.biraz bize zaman ayır diorum yok işim gereği bunu yapamıorum dio.ama iş bahane bence.3 yılda evliliğimiz öldü alttan almaktan sıkıldım artık.konuşulmaya gelen biride değil konuşmaya çalışırım hemen bağırır,çağırır.çaresizim kızlar napmalıyım?sizce kendi aileme bu durumu açıp boşanma yoluna mı gitmeliyim yoksa alttan almaya devam mı etmeliyim? görüşlerinizi bekliyorum

sorun tam anlamıyla cocuguyla ilgilenmemesi mi ? :53:
bana bosanmak icin gecerli bir sebep gelmedi .. :19:
aldattı mı ? dövdü mü ? :19:

aldatma,dövme yok.ama o kadar ilgisiz ki bana ve çocuğa karşı.birlkte biyere gitmek istemiyor.çok agreesif.konuşmaya çalısıorum yok konuşulmuyo.eve gelmemek için hep bahane üretio.üstelik severek evlendik ne değisti anlamıorum

ayrılmak iç,n illa dayak ve aldatma mı gerekiyor. ilgisiz bi eş evde varlığı ve yokluğu belli değil siz de kendinizi değersiz hissediyorsunuz. evliliğin amacı ne birlikte yaşamak hayatı paylaşmak. daha sakin konuşsanız onu özlediğinizi falan belirtseniz

çözülmeyecek sorunlar mı ?
eşinizin başka sorunları mı var?
aile pedegog una gittiniz mi ?
işi yorucu mu?
eve neden gelmek istemiyor ?

yazamadım kızlar kusura bakmayın evden çıkmak zorunda kaldım.işi yoğun sayılır ama bu işi yapan biçok insan var hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum.üstelik işlerinde yardımcı olmaya çalışırım raporlarını falan ben yaparım hep ama yinede yaranamam.kendisi ilaç mümessili.stresli bi işi olabilir,ama onu bekleyen bir aileside var.evi otel gibi kullanıo resmen.nadiren benim konusmamam için bi yerlere götütür,çocuk durmadığı zaman bi sürü laf gittiğime pişman eder.aslında bakımlıda bi kadınım.kimse çocugum olduguna inanmaz.offf offf öyle işte kızlar.acaba sorun bende mi neden böyle:((

çözülmeyecek sorunlar mı ?
eşinizin başka sorunları mı var?
aile pedegog una gittiniz mi ?
işi yorucu mu?
eve neden gelmek istemiyor ?

işi sorun yapıyor.
aile pedogoguna gidelim dedim ama reddetti
işi yorucu ama elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum
arkadaşları onun için daha önemli,biz sonraki plandayız onun için önce onları mutlu etmesi gerek.onun düşünceleri böyle kimseye hayır diyemez.hayatta tek hayır dediği kişi bnimdir

mrb.3 yıllık evliyiz 2 yaşında kızımız var.eşimle bi türlü anlaşamıyoruz.ben çalışmıorum çocuk olunca ayrıldım işten.bana hç bir konuda desteği yok.çocuğu bile 5-10 dk oynuyor ona göre tamam bütün görevi.biraz bize zaman ayır diorum yok işim gereği bunu yapamıorum dio.ama iş bahane bence.3 yılda evliliğimiz öldü alttan almaktan sıkıldım artık.konuşulmaya gelen biride değil konuşmaya çalışırım hemen bağırır,çağırır.çaresizim kızlar napmalıyım?sizce kendi aileme bu durumu açıp boşanma yoluna mı gitmeliyim yoksa alttan almaya devam mı etmeliyim? görüşlerinizi bekliyorum

ne alttan al,ne hemen ailene başvur..
iki olgun insan olarak güzelce konuşun...
konuşurken muhtemelen suçlayıcı olduğunuzdan bağırıyodur..
suçlamadan sadece hislerinizi aktarın..

Bendede adam akıllı bi konuşmalısınız .. Ha gerçekten dinlemiyorsa biraz uzaklaş bence annene falan git biraz sizi özlesin

yazamadım kızlar kusura bakmayın evden çıkmak zorunda kaldım.işi yoğun sayılır ama bu işi yapan biçok insan var hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum.üstelik işlerinde yardımcı olmaya çalışırım raporlarını falan ben yaparım hep ama yinede yaranamam.kendisi ilaç mümessili.stresli bi işi olabilir,ama onu bekleyen bir aileside var.evi otel gibi kullanıo resmen.nadiren benim konusmamam için bi yerlere götütür,çocuk durmadığı zaman bi sürü laf gittiğime pişman eder.aslında bakımlıda bi kadınım.kimse çocugum olduguna inanmaz.offf offf öyle işte kızlar.acaba sorun bende mi neden böyle:((

benim bir tanıdığımın eşide yoğun çalışıyor. işi gece sabahlari uyuyor. aşk evliliği yaptılar, adam kapılarında yattı kadının sabahlara kadar. evlendiler, tatiller mi gece eğlenmeler yemekler mi neler neler. ikide çocukları oldu. ama adam bir süre sonra eve gelmemek için bahaneler, dışarda arkadaşlarla buluşmalar, okeyler içkiler, çocuklarla 10 dkka oynuyor 11. dakka televizyon maç uyku... kadınla yatakları bile ayırdılar. sonuç; hayatında başka biri varmış. inşallah böyle bir şey yoktur canım. sıkma canını, madem istemiyor dışardan yardım almak sen al onada bunları anlat. inşallah iyi olursunuz yaa..

Ona ne kdr üzüldügünü anlat bence canim. Eger sana olan hisleri körlenmediyse ve sen hislerini anlatirken kizip bagirsa bile bence düşündükçe sana hak verir. Anlat fazla üstüne gitme zmnla düzelir insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en sonunda tahammülüm kalmadı çocuğuda alıp annemlere gittim.1 ün dayanamadı hemen geldi,kararlıydım gitmicektim.ertesi gün tekrar geldi,çocuğun babam nerdee soruları beni dahada üzüodu.onun için tekrar döndüm.şuan çok iyi,çok pişman yaptıklarından.devamlı gözümün içine bakıo,bi daha sakın gitme diye yalvarıo resmen.bakalım inşallah böyle devam eder.

en sonunda tahammülüm kalmadı çocuğuda alıp annemlere gittim.1 ün dayanamadı hemen geldi,kararlıydım gitmicektim.ertesi gün tekrar geldi,çocuğun babam nerdee soruları beni dahada üzüodu.onun için tekrar döndüm.şuan çok iyi,çok pişman yaptıklarından.devamlı gözümün içine bakıo,bi daha sakın gitme diye yalvarıo resmen.bakalım inşallah böyle devam eder.

Adiniza sevindim canim insallah daim olur kiymetinizi bilir bi daha üzmez siziii :) hep mutlu olun cok mutlu oluuuuun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X