Eşimle aram düzelir mi?

Keşke zamanın da tedavi olsaydın da işler bu raddeye gelmeseydi. Seni sağlıklı bulmuyorum açıksa. Eşinle aranızda ki roller değişince iyiyimi oynuyorsun. Eşin normale dönse yine aynısı olacaksın. Yine de hiçbirşey için geç değil. Eşini aile terapisine ikna etmelisin, bu sizin için çözüm olabilir. Çok kırıp dağıtmışsın, yanlış anlama vazolari kastetmiyorum eşinin kalbini onurunu cokk incitmissin. Allah iyi etsin ne diyim

Yeniden merhaba..çoğu yorum, konu sahibi neden cevaplara yorum yapmıyor şeklinde olmuş.haklısınız.tüm yorumları okuyup cevap yazmadım diğer konularımda da..bunu saygısızlık olarak algılamayın lütfen.2 çocuğa neler yapıyorsundur diyenler olmuş, şunu söylemek istiyorum.çocuk eğitimi, gelişimi konusunda çok hassasım.onlara eşimle aramdaki problemleri yansıtmıyorum.sosyal hayatım, kendi ailemle ilişkilerimde de iyiyim fakat konu karşıcinsle ilişkiye geldiğinde problemli bir insanım.zaten eşim de diğer taraflarda(özellikle çocuk büyütmek) konusunda problemli olduğumu düşünseydi beni çoktan terk ederdi.hatta dediği şey, çocuklara olan ilgine hayranım..neden bunca zaman tedavi olmadın diyenler olmuş.isim vermek istemiyorum ülkemizdeki çok büyük, ismi duyulmuş psikiyatrislere kadar derdimi anlattım.ancak birçoğu bikaç seanstan sonra yarım kaldı.inanın bir seans 500 tlden aşağı değil ve maddiyatımız buna engeldi.devletin hizmetlerinde ise kimse kaale bile almadı.10 dk bile dinlemeden gönderiyor birçoğu..yani bu işe 1-2 yıl boyunca iyi paralar dökmek gerekiyor ve şu an ona müsait değilim..

Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorum:KK43: ailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi :KK43: o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
madem sorunlu bir kişiliksin ne demeye elin oğlunun başını yaktın mutsuz ettin...iyi seni karı diye tutuyor yanında..ben olsam kapı önüne kayarım..hadi yallah kim mesaj attıysa kimi unutamadıysan ona git derdim..

Back
X