Merhaba arkadaslar
Uzun süredir yasadigim sikintilar esimin saygisizliklari, hakaretleri siddetleri, iletisim kopuklugu, hersey bbeni yalnizliga götürdü artik birlikteyiz ama ben kendi icime baktigimda iyice sogudum artik..eski sevgililerimi düsünmeye basladim buda beni iyice depresyona sürüklüyor..evli kalsam düzelicekmi bilmiyorum, ayrilsam oda büyük mutsuzluk.. onun icin yurtdisinda yasiyorum..ama artik kendimi cok yalniz hissediyorum..
..Bosanip kendi yoluma gitmek bir cözümmü bilemiyorum..bosananlar pisman bosanmayanlar mutsuz..depreson ..hastaliklar..
Bana bir akil verin..Keske keske büyüklerimi dinleseydim.keske saygisiz bir insanla hic evlenmeseydimm..ama beni bu evlilige götüren eski sevgililerimle yasadim sorunlu iliskilermis icime bakinca
Gecmisimde hayatima sokmus oldugum (Lisede iken), ve ne yazikki ilk erkek arkadasim olan, üstünzekali ve capkin, saplantili /sapik eski sevgilimin benim psikolojimi yerlebir etmis oldugu ve duygusal iliskilerimi hastalikli yasamama sebep olduguyla yüzlestim.
Ayni Lisede oldugum ilk erkek arkadasim capkindi , cok büyük ihtimalle cocuklugunda tacize ugramisti simdi anliyorum onu irdeledikce, ve ben erkekleri hic tanimiyorken onunla tanidim, biz onunla 4 defa ayrilip baristik ve her seferinde baska bir kiz icin terk edildim, ilk 3 ayrilip barismamiz tanistigimiz yil icinde oldu, 4 cü barismamiz ise aradan uzun süre gectikten sonra ben üniversiteye baslayinca bir ara tatilde oldu, 4. Dönüsüm kendim icindi , beni gene baska bir kiz icin terk etti, bu beni sasirtmamisti , zaten bende planli davranmistim, cünkü ondan nefret ediyordum benim icindeki bütün güzel duygulari yiktigi icin, ama her seferinde bana asik oldugunu fark ediyordum ama onun aski normal insanlarin asklarina benzemiyordu, cok abarti bir sevgi besliyordu ama cinsellikle ilgili problemlerinden dolayi bana dokununca bana kötülük yapicagini sanip baska kizlari düsünmeye basliyordu, beni ise karisi gibi görüyordu, benimle evlenmeyi planliyordu.. 4 cü ayrilisimizdan sonra 1.5 yil haber almadim kendisinden sonra bir yerde karsilastik gözlerime hala tuhaf tuhaf baktigini hatirliyorum sonra yurtdisina gelicegini söyledi master yapmak icin , , ben o sirada esim ile tanismistim kominikasyon sorunu yasadigi icin hep internet üzerinden yada msgla insanlarla iletisim kurabiliyordu, 4-5 ay bana mesag atmaya devam etti rüyasinda gördügünü yaziyordu ama ben sadece arkadas olarak karisilik veriyordum, sonra beni kiskandirmayya calismak icin bir kiz arkadasi buldu benim esimle cektigim pozlarin aynisini cekip benim gözüme sokmaya calisiyordu ben kiz arkadasiyla mutlu oldugunu ve artik beni sevmedigini düsündüm kendimi rahatlattim ..ama aslinda hepsini bana ulasmak icin yapmisti ..arkadaslarinin bana bakislari insanlarin tavrindan anladim ..hala vazgecmemis ve hala saplantili bir sekilde asik ve bekliyor..
Bu yasadigim iliski olusturdugum degersizlik duygusunun ve mutsuzlugum sebebi..esimde bana hitap edemiyor cok saygisiz beni anlayamiyor..