Eşimle aramızdaki uçurumlar gittikçe artıyor sona ramak kaldı?

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
evet aramızda 2 yılda uçurumlar artıyor hayal kırıkları beni hayata da evlilğime de küstürdü
evlilikle ilgili hiç bi beklentim gerçekleşmedi halbuki evlenmden önce 2 yıllık geçen bi süre vardır o adam bu değil kendimi evin bekçisi köpeği hizmetçi gibi görüyorum her şey eşimin istedğ gibi istedği zaamnda o isterse dışarıda yemek o isterse sinemaya gidilir bende lisans diplomayla tam köle pozisyonda madem bu köleliği çekicetim niye okudum neden okuduğum diplomam bi işe yaramıyor başvurduğum hiç bi iş bana geri dönmedi ve böyle hayatı yaşamak çok zor geliyor bana galiba en iyi boşanıp baba evine gitmek....

iş bulmak pek çok insan için zor bu dönemde canım kader diyelim de eşinle arandaki problem neyse (çok açmamışsın) konuşmayı dene diyeceğim ilk aşamada yapabileceğin bu gibi geliyor..

cnm probelm bana kendimi böyle hissetrmesi kendimi köle gibi görüyorum zaten hiç bilmedğim bi şehirde bilmedği insalnarın arasındayım bamabaşka kültür yani eşime dün akaşma 22 gibi hadi gel çıkalım yrn işin yok gidip ekmek arası bi şeyler yiyelim dedim ne gerek var offf böfff yani gtimek sorun değil de tepkiler artık beni çıldırdtı artık eşimi göremk isteömiyorum çok uzaklaştrdı dün kapımı kitledim uyudum onunla uyumak bile istemiyorum ben çok hassasım bana hiç bi konuda hassasiyet göstermedi sürekli geçmimşime annme bana aileme özlem var eşim sürekli onların boşluğunu yaşaşttı bana bilmiyorum anlatabiliyorum

anladım canım ayrı bir şehirde yeni bir hayata alışmak elbetteki zor eşinin sana destek olması gerekirken köstek olması da seni soğutmuş da bu problemi onunla konuşsan zorlandığın noktaları söylesen belki de aklı başına gelir

bu her dediğini dediği anda yaptırmak isteyen erkek türü artıyor mu ne!
ya da yumuşakbaşlı kadın türü... evlilik olsun da ne olursa olsun diyoruz galiba.
sonra da bu sonuçlar çıkıyor. sonradan değişmemiştir o, buna inanmıyorum. baştan da öküzdür.
sen anlamamışsındır. :24:

deniz önceki konunda da dertleşmiştik seninle,ama iyice bozulmuş herşey sanırım.üzüldüm:59:
sen hangi şehirden hangi şehire gelin gittin sorabilir miyim?çünkü bu anlamda seni kendime çok benzettim.

bence farklı bir şehirde farklı bir kültürde yaşamak iş bulamamak eşinin de sana fazla anlayışlı davranmaması seni bunaltmış
ben eşinle güzelce konuşmanı içindeki herşeyi bütün sıkıntılarını net bir şekilde anlatmanı tavsiye ediyorum.eğer eşin seni seviyorsa biraz da olsa seni anlayacaktır:31:

bence farklı bir şehirde farklı bir kültürde yaşamak iş bulamamak eşinin de sana fazla anlayışlı davranmaması seni bunaltmış
ben eşinle güzelce konuşmanı içindeki herşeyi bütün sıkıntılarını net bir şekilde anlatmanı tavsiye ediyorum.eğer eşin seni seviyorsa biraz da olsa seni anlayacaktır:31:

evet cnm aynen eşimden anlyış görmemek beni çok bunalttı...

Back
X