Merhaba hanimlar. Ben 7 yillik evliyim. 3 yasinda 1 kizim var. Esim beni cok severek ben ise ondan hoslanarak evlendim. Sonrasi alisamadim ailesine ona olmadi ayridik. 2 yil sonra unutamadim seni dedi geldi ve baristik. Ama her 8 ay yada 6 ay yada 1 yil arayla büyük kavgalar yasadik en sonunda tamam bitti benim icinde dedi ben hep bitti diyodum cünkü caresiz kalinca. Sonra tamam ayrilali dedim simdide diyo ki bi evde kizimizin sanada banada ihtiyaci var birlikte yasayalim gitme ayri evde kalma. Ben israr edince evleniceksin dimi diyo. Sonra diyo ko benim derdim sen degilsin ben cocugumu düsünüyorum. Ailelerimiz farkli sehirlerde yasiyo tatil yapacaktik o ayri gidecek ben ayri ilk defa. Kizimin huyu suyu degisti anliyo tabi. Anne baba sevmiyo diyo kiziyo diyo Ailesine beni sevmiyo diyomus. Bende onun beni sevmedigini düsünüyorum. Cocuk icin daha zararli bu durum uzmanlara göre ayrilmak daha iyi ayni evde ayri yasamaktansa diyorum. Ben böyle yasayabilirim alisiriz diyo ne yapmaliyim sizce ? Gercekten düsüncesi hisleri ne anlayamiyorum.