• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayni evde ayri yasamaya karar verdik :(

Yezeku

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
13
0
86
Merhaba hanimlar. Ben 7 yillik evliyim. 3 yasinda 1 kizim var. Esim beni cok severek ben ise ondan hoslanarak evlendim. Sonrasi alisamadim ailesine ona olmadi ayridik. 2 yil sonra unutamadim seni dedi geldi ve baristik. Ama her 8 ay yada 6 ay yada 1 yil arayla büyük kavgalar yasadik en sonunda tamam bitti benim icinde dedi ben hep bitti diyodum cünkü caresiz kalinca. Sonra tamam ayrilali dedim simdide diyo ki bi evde kizimizin sanada banada ihtiyaci var birlikte yasayalim gitme ayri evde kalma. Ben israr edince evleniceksin dimi diyo. Sonra diyo ko benim derdim sen degilsin ben cocugumu düsünüyorum. Ailelerimiz farkli sehirlerde yasiyo tatil yapacaktik o ayri gidecek ben ayri ilk defa. Kizimin huyu suyu degisti anliyo tabi. Anne baba sevmiyo diyo kiziyo diyo Ailesine beni sevmiyo diyomus. Bende onun beni sevmedigini düsünüyorum. Cocuk icin daha zararli bu durum uzmanlara göre ayrilmak daha iyi ayni evde ayri yasamaktansa diyorum. Ben böyle yasayabilirim alisiriz diyo ne yapmaliyim sizce ? Gercekten düsüncesi hisleri ne anlayamiyorum.

çocuk aynı evde birbirinden bağımsız yaşayan, anne baba huzursuzluğunu anlamıcakmı. böyle daha çok mutsuz olmucakmı

çocuk aynı evde birbirinden bağımsız yaşayan, anne baba huzursuzluğunu anlamıcakmı. böyle daha çok mutsuz olmucakmı
Hem cocuk hem biz nasil yasanir. Yasimiz genc. Büyüyene kadar diyo bide. Kac yil diyorum. Bilmiyorum diyo.

Merhaba ,

Tercihlere saygım var lakin bu iş olacak iş değil mantıklı değil bir kere,ayrılıyorsanız herkes kendi yolunu çizsin!

Merhaba ,

Tercihlere saygım var lakin bu iş olacak iş değil mantıklı değil bir kere,ayrılıyorsanız herkes kendi yolunu çizsin!
Kesinlikle mantiksiz. Cocuk icin bir yasanmaz ki. Yemin etti asla seninle basrismicam diye. Pisman oldu bu yolu mu secti diyorum kendi kendime. Hala cesareti mi yok tamamen bitirmeye diyorum. Ve isin icinden cikamiyorum.

cık saçma, olmaz. cocuk huzursuz ortamda buyuyecegıne, bellı zamanlarda daha sakın ortamldar gorusur babasıyla. varsa bırbırınıze tahammulunuz belkı arada bırlıkte bır gun bıle gecırebılırsınız. ama ayrı olup aynı evde yasamak. olcak gibi diil sankı

Birakmiyor. Anlamadigim bu bu isin sacmaligi zaten ortada ben esimin ne yapmaya calistigini anlamiyorun. Hic bir erkek hele ki bitiren bir erkek tahammül edemedigi kadinla ayni evde yasamak istemez. Soru soruyo konsuyo benimle gelmeye firsat kolluyo zirt pirt. Bende en sonunda sayanamadim dedim ki ya dedim sen cocuk alissin bu duruma yavas yavas kopalim mi diyosun yoksa kendini mi yavas yavas hazirliyosun cesarez edemiyosun. Rengi kizardi sana merakliymisim taviri yapma ben cocufu düsünüyorum diyo. Benim sevdigim abur cuburlari aliyo eve onun yemedigi vs. Ama adi ayrilik. Bende gurur yapip adim atmiyorum. Zaten barismam yemino ettigi icin cesarette edemem. Annemde zamana yay sabir et dayanamaz o ne yaptigini bilmiyor diyor. Icim sisti bunaldim dayanamyorum.

cık saçma, olmaz. cocuk huzursuz ortamda buyuyecegıne, bellı zamanlarda daha sakın ortamldar gorusur babasıyla. varsa bırbırınıze tahammulunuz belkı arada bırlıkte bır gun bıle gecırebılırsınız. ama ayrı olup aynı evde yasamak. olcak gibi diil sankı

Birakmiyor. Anlamadigim bu bu isin sacmaligi zaten ortada ben esimin ne yapmaya calistigini anlamiyorun. Hic bir erkek hele ki bitiren bir erkek tahammül edemedigi kadinla ayni evde yasamak istemez. Soru soruyo konsuyo benimle gelmeye firsat kolluyo zirt pirt. Bende en sonunda sayanamadim dedim ki ya dedim sen cocuk alissin bu duruma yavas yavas kopalim mi diyosun yoksa kendini mi yavas yavas hazirliyosun cesarez edemiyosun. Rengi kizardi sana merakliymisim taviri yapma ben cocufu düsünüyorum diyo. Benim sevdigim abur cuburlari aliyo eve onun yemedigi vs. Ama adi ayrilik. Bende gurur yapip adim atmiyorum. Zaten barismam yemino ettigi icin cesarette edemem. Annemde zamana yay sabir et dayanamaz o ne yaptigini bilmiyor diyor. Icim sisti bunaldim dayanamyorum.

Merhaba ,

+ 1 hepsine .

bence bir uzmandan yardım alın.bu iş başa türlü çözülmez.eminim giderseniz çözülür.

Evde etkilenecektir mutlaka çocuk durumunuzdan.
Aile terapistine danışın belki eşinizi ikna edebilirler.

gelmese bile tek siz gidin.dışardan birisi daha net görebilir.inanın hiç anlam veremedim eşinizin tavrına.bence anca uzman bir göz çözer.

Günlerdir hazir yiyor evde yemiyordu. Bende madem ayni evdeyiz cocuga hissettirmemeliyiz yemek yapiyorum ye iste. Bunca alisverisi ben yiyim diye mi aldin dedim. Ben tek mi yicem dedi. Bende yemedim dedim birlikte yiyelim o zaman cocugumuz icin dedi. Gurur yapiyor barismaya sanirim yapmak istediklerini cocuk icin diye adlandiriyor. Inanin bende anlam veremiyorum. Kendim gidicem bende öyle düsündüm. Nasil davranmaliyim ögrenmeliyim uzman tarafindan.

galiba eşinin de kafası karışık kardeşim.belki işten güçten bile bunalmış olabilir.
Günlerdir hazir yiyor evde yemiyordu. Bende madem ayni evdeyiz cocuga hissettirmemeliyiz yemek yapiyorum ye iste. Bunca alisverisi ben yiyim diye mi aldin dedim. Ben tek mi yicem dedi. Bende yemedim dedim birlikte yiyelim o zaman cocugumuz icin dedi. Gurur yapiyor barismaya sanirim yapmak istediklerini cocuk icin diye adlandiriyor. Inanin bende anlam veremiyorum. Kendim gidicem bende öyle düsündüm. Nasil davranmaliyim ögrenmeliyim uzman tarafindan.

Çocuklar için aynı evde yaşamak değil arasında sevgi saygı bağı olan ortamda büyümek önemlidir. Çocuklar çok zeki arada problem olduğunu illa ki sezecektir.

Bence eşiniz gurur yapiyor. Yeminini yememek için çocuğu aracı yapıyor. Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsaniz siz adım atın barışmak için yada eger bitsin istiyorsaniz toplayin valizinizi ve gidin ama çocuğunuzu böyle huzursuz bir ortamda büyütmeyin.

galiba eşinin de kafası karışık kardeşim.belki işten güçten bile bunalmış olabilir.

Kafasinin karisik oldugu cok belli bir gün bir dedigi ertesi güne uymuyo mesela bosanicaz görüceksin sana dar edicem hayati cocugu alamiyacaksin bana bu yaptiklarinin intikamini senden fena alicam dedi kavganin ilk zamanlari tamam dedim sustum . Sonra tamam ayrilalim ayri eve cik ama asla evlenemezsin dedi. Sonra ertesi gün birlikte arkadasca yasayalim cocugumuz icin ben katlanirim sen katlanabilirsin dedi. Ben katlanamam dedim ayrilalim dedim. Ben sana bu evde eziyet etmem karismam sen cocufumun annesisin diyo. Yani saskinim soktayim. Iyi degil esim bence. Bunalim mi geciriyo acaba. Bildigim büyük bir sorunuda yok.. ama iste artik beni sevmiyor mu diyorum öyle hissediyorum. Sonra kendi kendime yok ya seviyo bunu bunu yapiyo diye herseyden bir anlam cikarmaya calisiyorum. Kendimide kandirmak istemiyorum.

Çocuklar için aynı evde yaşamak değil arasında sevgi saygı bağı olan ortamda büyümek önemlidir. Çocuklar çok zeki arada problem olduğunu illa ki sezecektir.

Anliyoo anlamaz mii. Diyo ki aaanne babaa seemiyoo aanne baba kisiyoo. Huyu degisti hircin vurarak oynuyo oyuncaklarina hircin davraniyo. Ve bu sadece 2 haftada oldu. Sürekli bu durumu yasayan ailelerin cocuklarini düsünemiyorum. Birden oldu zaten kavgamiz ondan önce gayet iyiydik. Nasil bu duruma kadar geldik anlayamadim.

Back
X