• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle ayni evde yasamak kabus gibi

Evet tüm konularını okudum, polisin bile korumadığınıda biliyorum.
Evden kaçıp oğlunla sokakta yattığınızda biliyorum.
Zaten eğitimli olduğun için senin tercihin diyorum.
Önceki bir konunda annen ve kardeşinin sana sahip çıkmadığını yazmıştın.
Sen tek başına ayakta durmaya korkuyorsun ve bu senin tercihin.
Kadın sığınma evine gidip elindeki darp raporlarıyla seni onun bulamayacağı biryere göndermelerini neden istemedin?
Alo183 ü arayıp başka bir şehirde sığınma talep ettin mi?
Veya 20 yıldır neden hiç çalışmadın üniversite mezunu bir öğretmen olarak?
Beni calistirmadi sigortam isliyor tabi 5500 gunume uc yilim var.kendi is yerimizde calistim.ama o disarda calismak gibi degil.alo siddet hattini da aradim.kadin siginma evini de.maalesef oglum bebek olsaydi cocukla kabul ediyorlar.ama buyuk olursa cocugunuzu devlet aliyor yurda veriyor.yani siginma evinde cocugunla kalamiyorsun.oglum yurtta nasil yapsin.anneden ayrilacak.zaten evinden de ayrilmis.ben bu cileyi aciyi ondan ayrilmamak icin katlandim.ee yurda verilip yine ayrilacagim.ne anlami kaldi.

Beni calistirmadi sigortam isliyor tabi 5500 gunume uc yilim var.kendi is yerimizde calistim.ama o disarda calismak gibi degil.alo siddet hattini da aradim.kadin siginma evini de.maalesef oglum bebek olsaydi cocukla kabul ediyorlar.ama buyuk olursa cocugunuzu devlet aliyor yurda veriyor.yani siginma evinde cocugunla kalamiyorsun.oglum yurtta nasil yapsin.anneden ayrilacak.zaten evinden de ayrilmis.ben bu cileyi aciyi ondan ayrilmamak icin katlandim.ee yurda verilip yine ayrilacagim.ne anlami kaldi.
Çocuğu o pislikle aynı evde korku içinde yaşatacağınıza 3 ay yurtta kalmasına göz yumup sizde başka bir şehirde düzeninizi kurmaya çalışabilirsiniz , hergün korkacağına 3 ay sizi bekler oğlunuz.

Senin cocugun yok galiba arkadasim.yurda verdikten uc ay sonra ben oglumu simdi aliyorum yok.o biraktiginiz yurtta bile bulamiyorsunuz.ha alabilmeniz bile dert.sen bunlari hic arastirmadigimi mi dusunuyorsun.cocugun olmayinca anlaman da cok zor.niye vermedin niye yapmadin diyen cok ha bu arada onca siddetini gordum.ogluma siddeti yoktur.

Senin cocugun yok galiba arkadasim.yurda verdikten uc ay sonra ben oglumu simdi aliyorum yok.o biraktiginiz yurtta bile bulamiyorsunuz.ha alabilmeniz bile dert.sen bunlari hic arastirmadigimi mi dusunuyorsun.cocugun olmayinca anlaman da cok zor.niye vermedin niye yapmadin diyen cok ha bu arada onca siddetini gordum.ogluma siddeti yoktur.
Benim 2 yavrum var, hatta oğlumda sizinki gibi ergenlik evresinde,o yüzdende çocuğunuza üzülmeden edemiyorum.
Kabus içinde büyütmeye hakkınız yok o çocuğu.Dönüp dönüp kocanızın sizi hangi kadınlarla aldattığını anlatıp duruyorsunuz, ama oğlunuzun ruh hali için bir düşünceniz yok.
20 yıldırçekiyorsunuzbu hayatı, oğlunuz 12yaşına gelmeden hiçbir girişiminiz olmamış demekki sığınma evleriyle alakalı.
20 yıldır vah bana vahlar bana diyeceğinize sırf yavrunuzu bir gün kurtarmak için neden kenara para koymadınız?önceleri iyiymiş maddi durumunuz..
Kendinize acımak yerine güçlü bir anne olmayı denese idiniz bir çıkar yol bulurdunuz bugüne kadar.
Umarım bundan sonra bulursunuz bir çare.

Back
X