Eşimle ayni frekansa gecemiyoruz

Sitem cagla

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
105
73
13
38
Mrhb herkese daha oncede konu acmistim benzer durumlarim icin.esimle ayni dilden konusamiyorum.onu anlamakta gucluk cekiyorum.bekarken iliskilerimde hayranlik uyandiracak biriyken esimin gozunde malesef hayal kirikligi gibiyim.cok uzunca anlatamiycam kafam cok karisik cunku.sadece su konuda fikrinizi almak istiyorum.tam yakinlasicagiz ya o bir sorun cikartiyor ya da ben.bir turlu ayni frekansta olamiyoruz.bu durum beni cok yipratti.bana sunu demeyin o zaman konusmayin diye cunku inanin o an soylenmesi gereken seyleri soyluyorum en azindan kendi acimdan.beni gercek anlamda aydinlatan fikirlere ihtiyacim var.

S Sitem cagla evlilik terapisi alabilirsiniz.. mesela kadin duymak ister sevildigini.. adam da sevgisini dokunarak belli eder.. adam istedigi kadar dokunsun, sevsin.. kadin kulagiyla duymadigi icin sevilmedigini dusunur.

sevgi dili denir buna.. sevgi dili veya anlasma dilleriniz farkli belli ki.. ne kadarlik evlisiniz? belki daha ogreneceksinz? hepimiz ilk yillar zorlandik evliliklerde..

9yillik evliyiz.aslinfa duygularimi anlatmakta zorlanmam fakat nereden basliyacagimi hangisinden bahsedicegimi sasirdigim icin pek dogru ifadeler kullanamadim.terapi konusunda kesinlikle haklisiniz fakat esim buna hic yanasmadi.ben esime asik olarak evlenmemistim evlendikten sonra bagim olusti ama kendisi bana asik oldugunu soyluyor.esimle ayni dili konusmadigizda dogrudur.farkindayim aslinda herseyin ama cozume yanasmayan bir eş var karsimda.ayrilmayida cok denedim malesef cocuklarim buna engel oldu kucukler ama yurekleri kocaman.kiyamadim onlara.eşim aslinda iyi bir insandir ozunde fakat iyi bir eş olamadi cunku bekledigi bir kadin degilim ona gore.bende onu kendi beklentilerimin karsilamadigini dusunuyorum.cinsellik konusuna gelirsem bekledigim seyleri goremiyorum cok fedakarlik yaptim ona hep o memnun kaldi bense memnuniyetsiz.bu durumda aslinda tetikledi ayni frekansa gecemememizi.bilmiuorum ne yapmam gerektigini.sanki cikmaz bir dongunun icine girmis bir haldeyim.ilginiz icin tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…