Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıme kıyamıyorsunuz cocugunuzamı?
gidecek yerınız yoksa cocugunuzu alamayacaksanız evet ayrılmayın ama gıdecek yerınız varsa bunu ufacık cocugunuza yapmaya hakkınız yok
inanamiyorum. biz böyle kadinlar olamayiz. yok yani.
nasil bu kadar gururunuzu düsünmezsiniz.
peki o yavrunuz onun günahi ne - sizi o halde görürken kim bilir nasil korkmustur - ilerde cocugunuzun psikolojisini hic mi düsünmüyorsunuz.
size el kaldirdigi gün bitmeliydi. bunun kiyamamakla, acimakla alakasi yok.
özgüveniniz eksik. alismissiniz size hersey normal geliyor.
Merhaba Birşey Paylaşmak istiyorum aklım karışık ne yapacağımı bilemiyorum..
5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..
Konuyu okurken "kıyamıyorum" cümlesini görünce size destek olma fikrini bıraktım. Burda olan sadece o küçük kıza oluoyr belli.. Allah ikinize de akıl fikir versin..
Adam dovuyor ama
Hamileliginizdede yaninizda degilmis
Affetme kotasinida doldurmus.
Kizinizi babasiz birakmak istemiorsunuz herhalde.
Ama siddet olan bir ortamda buyumemesi onun icin daha iyi olacaktir.