- 28 Mayıs 2012
- 55
- 0
- 96
- Konu Sahibi sporcuanne1997
selam kızlar..biz eşimle 2004 yılında üniversitede tanıştık.benim memleketten bir arkadaşım vardı erkek abi kardeş gibi gördüğüm.o tanıştırdı.üniv hayatı boyunca kızlı erkekler ark grubunda görüşüyorduk hep beraber.eşimle birkaç kez yanlız görüştük ama aramızda birşey yoktu,o istiyordu ama ben istemiyordum.neyse üniv.bitti bağlarımız kopmadı..ikisiyle de görüşmeye devam ettik ama eşimle daha samimiydik saatlerce msnde konuşurduk hatta bana teklif etti ben arkadaşlığımız bozulmasın dedım reddettim birde benden 12 saat uzaktı gözüm korktu böyle bir ilişkiden.herneyse 8 yıl geçti eşim benim bulunduğum şehre atandı,ben evimde misafir ettim geldi görüştük ve bir ilişkiye başladık..bunu arkadaşımıza nasıl söyleyeceğimizi konuşuyorduk bir şekilde öğrenmiş ve bizim tellerimizi açmıyor,faceden engellemiş numrasnı değiştirmiş.baska bir ortak ark vardı onu da silmiş engellemiş aradıgında açmıyormuş..niye böyle davrandıgını anlayamadık.bir arkadaşımıza,bizim arkadas oldugumuzu,böyle birşeyi kabullenemedıgını söylemiş.bir anlam veremedik.biz nişanlandık evlendik 1,5 yıl oldu bu aşamadan nerdeyse,çook mutluyuz ..o arkadasımızın ailesi bizim yaşadıgımız sehırde..yıllık ızınlerde tatıllerde gelıyor haberını alıyoruz gorenler oluyor.ama bızı ne arıyor ne bız ulasabılıyoruz.esım de bana karsı bıseylerı oldugunu bızım bırlıkte olmaya baslayınca sınırlendıgını ondan gorusmek ıstemedıgını soyluyor.sizce neden olabilir kaç yıllık dostumuz bize neden sırtını dönmüş olabilir??