- 28 Mayıs 2012
- 55
- 0
- 96
- Konu Sahibi sporcuanne1997
-
Sebep ortada aslında sizinle ilgili düşünceleri vardı.Fakat işin tuhaf tarafı madem vardı bunca sene niçin size açılmamış
Ömrünüzün sonuna kadar bekar kalacağınızı düşünmedi heralde.
Siz de sevmiş evlenmişsiniz hazmedememiş fazla kurcalamayın.Hayatınıza o kişi olmadan devam edin.
Benim anlayamadım bir durum var;
Siz eşinizle birlikte olmaya başladığınız zamanda;neden bunu o şahısa söylemekten çekindiniz ?
Veya nasıl söyleriz ederiz diye kendinize basit bir dert edindiz ?
Bu noktalar benim dikkatimi çekti..
Siz diyorsunuz ki ;o kişi benim abim gibiydi ve ortak arkadaştık hiç bir şekilde bağlarımız kopmadı .
Herkesten farklı bir düşünce öne süreceğim size ;
Yorumların çoğu o kişinin, size karşı duygusal anlamda dolu olduğunu ve bu yüzden size tavır alıp görüşmediğini söylüyor bence yanılıyor hepsi
Benim arkadaşım , kardeşim dediğim insan ; bir birliktelik yaşayacak ve bunu benimle paylaşmayacak
Gizli saklı iş çevirecek
Emin ol bende adamın yapmış olduğunu yapar size karşı tavır alırdım
Gizlemenin ne alemi vardı ki ?
Bence adam,sizin ondan bu durumu saklamış olduğunuzdan,sizden değilde başkalarından bu durumu öğreniyor oluşuna kırılmış olmalı
Bu benim fikrim ..
gizli saklı iş dediğiniz alt tarafı bi beraberlik :) hırsızlık yapmamışlar :)
tam tersi kardeş gibilermiş..ayrıca adam tavır almaktan da öte hayatından,face'inden silmiş yani normal mi?
kendilerini hazır hissetmemiş olabilirler ne var ki bunda..
hangi kardeş gibi adam böyle bir mevzuda direk hayatından siler çok komik olur..
Benim anlayamadım bir durum var;
Siz eşinizle birlikte olmaya başladığınız zamanda;neden bunu o şahısa söylemekten çekindiniz ?
Veya nasıl söyleriz ederiz diye kendinize basit bir dert edindiz ?
Bu noktalar benim dikkatimi çekti..
Siz diyorsunuz ki ;o kişi benim abim gibiydi ve ortak arkadaştık hiç bir şekilde bağlarımız kopmadı .
Herkesten farklı bir düşünce öne süreceğim size ;
Yorumların çoğu o kişinin, size karşı duygusal anlamda dolu olduğunu ve bu yüzden size tavır alıp görüşmediğini söylüyor bence yanılıyor hepsi
Benim arkadaşım , kardeşim dediğim insan ; bir birliktelik yaşayacak ve bunu benimle paylaşmayacak
Gizli saklı iş çevirecek
Emin ol bende adamın yapmış olduğunu yapar size karşı tavır alırdım
Gizlemenin ne alemi vardı ki ?
Bence adam,sizin ondan bu durumu saklamış olduğunuzdan,sizden değilde başkalarından bu durumu öğreniyor oluşuna kırılmış olmalı
Bu benim fikrim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?