Eşimle beni tanıştıran arkadaşımız bizimle konuşmuyor!!

sporcuanne1997

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
55
0
96
selam kızlar..biz eşimle 2004 yılında üniversitede tanıştık.benim memleketten bir arkadaşım vardı erkek abi kardeş gibi gördüğüm.o tanıştırdı.üniv hayatı boyunca kızlı erkekler ark grubunda görüşüyorduk hep beraber.eşimle birkaç kez yanlız görüştük ama aramızda birşey yoktu,o istiyordu ama ben istemiyordum.neyse üniv.bitti bağlarımız kopmadı..ikisiyle de görüşmeye devam ettik ama eşimle daha samimiydik saatlerce msnde konuşurduk hatta bana teklif etti ben arkadaşlığımız bozulmasın dedım reddettim birde benden 12 saat uzaktı gözüm korktu böyle bir ilişkiden.herneyse 8 yıl geçti eşim benim bulunduğum şehre atandı,ben evimde misafir ettim geldi görüştük ve bir ilişkiye başladık..bunu arkadaşımıza nasıl söyleyeceğimizi konuşuyorduk bir şekilde öğrenmiş ve bizim tellerimizi açmıyor,faceden engellemiş numrasnı değiştirmiş.baska bir ortak ark vardı onu da silmiş engellemiş aradıgında açmıyormuş..niye böyle davrandıgını anlayamadık.bir arkadaşımıza,bizim arkadas oldugumuzu,böyle birşeyi kabullenemedıgını söylemiş.bir anlam veremedik.biz nişanlandık evlendik 1,5 yıl oldu bu aşamadan nerdeyse,çook mutluyuz ..o arkadasımızın ailesi bizim yaşadıgımız sehırde..yıllık ızınlerde tatıllerde gelıyor haberını alıyoruz gorenler oluyor.ama bızı ne arıyor ne bız ulasabılıyoruz.esım de bana karsı bıseylerı oldugunu bızım bırlıkte olmaya baslayınca sınırlendıgını ondan gorusmek ıstemedıgını soyluyor.sizce neden olabilir kaç yıllık dostumuz bize neden sırtını dönmüş olabilir??

eşiniz söylemiş zaten sebebini..
başka açıklaması olamaz..ilişkiniz başlayınca hemen haber vermediniz diye kimse darılmaz öyle

Sebep ortada aslında sizinle ilgili düşünceleri vardı.Fakat işin tuhaf tarafı madem vardı bunca sene niçin size açılmamış
Ömrünüzün sonuna kadar bekar kalacağınızı düşünmedi heralde.
Siz de sevmiş evlenmişsiniz hazmedememiş fazla kurcalamayın.Hayatınıza o kişi olmadan devam edin.

Durum aşikarmış zaten eşiniz de söylemiş..

Madem yıllar olmuş ve 1,5 yıldırda evlisiniz o kadar da mühim değil bence kimin sizi niçin engellediği..

bencede boşyere kafanızı yoruyorsunuz isteyen görüşür isteyen görüşmez.

O çıkıp gelse kapınız ona her zaman açık mı açık zorla görüşecek degilsiniz ya takmayın hiç.

Sebep belli arkadaşım karşı tarafın size karşı bir takım duyguları varmış ve evlendiginizi ögrenincede size ve eşinize karşı tavır almış kimse ilişkiniz başladı bize haber vermedin diye darılmaz siz de bu tür insanları kafaya takmayın

Sebep ortada aslında sizinle ilgili düşünceleri vardı.Fakat işin tuhaf tarafı madem vardı bunca sene niçin size açılmamış
Ömrünüzün sonuna kadar bekar kalacağınızı düşünmedi heralde.
Siz de sevmiş evlenmişsiniz hazmedememiş fazla kurcalamayın.Hayatınıza o kişi olmadan devam edin.

belkide eşi biliyordu!
ve eşi önce davrandı..oda sindiremedi demkki

Benim anlayamadım bir durum var;
Siz eşinizle birlikte olmaya başladığınız zamanda;neden bunu o şahısa söylemekten çekindiniz ?
Veya nasıl söyleriz ederiz diye kendinize basit bir dert edindiz ?

Bu noktalar benim dikkatimi çekti..

Siz diyorsunuz ki ;o kişi benim abim gibiydi ve ortak arkadaştık hiç bir şekilde bağlarımız kopmadı .

Herkesten farklı bir düşünce öne süreceğim size ;

Yorumların çoğu o kişinin, size karşı duygusal anlamda dolu olduğunu ve bu yüzden size tavır alıp görüşmediğini söylüyor bence yanılıyor hepsi

Benim arkadaşım , kardeşim dediğim insan ; bir birliktelik yaşayacak ve bunu benimle paylaşmayacak
Gizli saklı iş çevirecek
Emin ol bende adamın yapmış olduğunu yapar size karşı tavır alırdım

Gizlemenin ne alemi vardı ki ?
Bence adam,sizin ondan bu durumu saklamış olduğunuzdan,sizden değilde başkalarından bu durumu öğreniyor oluşuna kırılmış olmalı
Bu benim fikrim .. :34:

Siz eşinizle birlikte olmaya başladığınız zamanda;neden bunu o şahısa söylemekten çekindiniz ?

Siz diyorsunuz ki ;o kişi benim abim gibiydi ve ortak arkadaştık hiç bir şekilde bağlarımız kopmadı .

Yorumların çoğu o kişinin, size karşı duygusal anlamda dolu olduğunu ve bu yüzden size tavır alıp görüşmediğini söylüyor bence yanılıyor hepsi

Benim arkadaşım , kardeşim dediğim insan ; bir birliktelik yaşayacak ve bunu benimle paylaşmayacak
Gizli saklı iş çevirecek

Bence adam,sizin ondan bu durumu saklamış olduğunuzdan,sizden değilde başkalarından bu durumu öğreniyor oluşuna kırılmış olmalı

gizli saklı iş dediğiniz alt tarafı bi beraberlik :) hırsızlık yapmamışlar :)
tam tersi kardeş gibilermiş..ayrıca adam tavır almaktan da öte hayatından,face'inden silmiş yani normal mi?
kendilerini hazır hissetmemiş olabilirler ne var ki bunda..
hangi kardeş gibi adam böyle bir mevzuda direk hayatından siler çok komik olur..

Çok da kafa yorulacak bir şey değil, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Bilmenizi isteseydi zaten konuşurdu sizinle, zorla arkadaşlık olmaz. Dert etmeyin kendinize

Benzer bir olayı bende yaşadım. Lisede kardeşim gibi olduğunu düşündüğüm erkek arkadaşım vardı. Nişanlımla görüşmeye başlayınca aramıza mesafe girdi, tavır aldı bana. Onu ihmal ettiğimi söyledi filan. Bende özellikle yanlış anlamasın diye hep aradım sordum ama o çok soğuk davranıyordu.

Nişanlımı da tanıyordu. Bu süreçte karşılaşmışlar kaç kere selam bile vermemiş. Sonuçta koptuk iyice birbirimizden. Ben de aramayı bıraktım. Yıllardır görüşmüyoruz. Bence dert etme kendine. Erkekler genelde hissederler bu gibi durumları, eşine kulak ver ve önemseme artık.

gizli saklı iş dediğiniz alt tarafı bi beraberlik :) hırsızlık yapmamışlar :)
tam tersi kardeş gibilermiş..ayrıca adam tavır almaktan da öte hayatından,face'inden silmiş yani normal mi?
kendilerini hazır hissetmemiş olabilirler ne var ki bunda..
hangi kardeş gibi adam böyle bir mevzuda direk hayatından siler çok komik olur..

Örneğine katılıyorum ancak ''gülmekten'' =)

Hırsızlıkla ne alakası var Allah aşkına
Benim demek istediğim şey çok farklı
Faceden silmiş etmiş orası inan durumun önemini vurgulayan nokta değil,faceden silmeyi hayatından silmek gibi algılamayın.

Söylemek zorunda değiller bunda hemfikirim fakat abi- kardeş gibiydik diyor yazısında...
Kardeşim dediğim insan mutlu olduğu bi birlikteliği benden saklasa,kırılırdım

Ayrıca konu sahibi,bu adamla abi kardeş ilişkisi içerisindeyken az çok anlamıştır ona karşı nasıl duygular beslediğini ettiğini ..

Abi diye mi hitap ediyor bilemem ama bu durumdan bile rahatsız olurdu,oldu mu diye konu sahibine sormak lazım ..

Durum komik değil,bu zamanda kuzen kuzenin düğünene gitmediğinde etmediğinde nasıl kırılıyorsa,veya haber ve davet edilmediğinde üzülüyorsa bu olayda bu söylediğim örnekteki gibi olabilir

Bu benim fikrim

Komik bulmuşsunuz bulmamışsınız inanın önemi yok
Hadi iyi akşamlar:ssz:

Gizli saklı iş çevirecek

çocuk değiliz gizli saklı iş çevirelim ikimizde yetişkin insanız.ayrıca utanılacak birşey yapmadık ben o kişiyle şuan evliyim ve mutluyum..arkadasımız eşimin yıllardır bana karşı olan duygularını bılmıyordu ama samimi oldugumuzu biliyordu.bunu nasıl söylesek diye düşündük başka şehirde oldugu için telefonla görüşecektik ama yerimde olan herkes çekinir..ama biz sevineceğini güzel bir tepki vereceğini düşündük.aradan çok uzun zaman geçmedi zaten aradığımızda ulaşamadık..samimiydik o kişiyle ama hergün msjlaşmıyor hergün konuşmuyorduk.haftada bir,yoğun oldugumuz zamanlar 15-20 güne bir görüşüyorduk.

Son düzenleme:
olayın üzerinden 1,5 yıl geçmiş, evlenmişsiniz, köprünün altından çok sular akmış ... neden merak ediyorsunuz anlamadım , bu kadar önemliyse sizin için, ortak arkadaşlarınız varmış, isteyin onlardan telefonunu, sorun öğrenin, kendinize dert aramayın

Back
X