Esimle bitmek bilmeyen tartışmalarımız

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
esimle iletisim problememiz cok.bana kızdıgı hareketlerin aynısını kendisi yapıyor yolda bazen yüksek sesle sinirleniyorun bana sesini yükseltme bize bakıyorlar der ama kendisi yükseltir.soyledigimdede bir daha olmucak haklısın der ama olur.bana yapma dedigi seyleri yapmamaya calısıyorum ama kendisi oyle degil.tuvalete gazete sokuyordum kendisi bana cok kızyordu ama gecen gun kendisi istedi hani kızıyordun dedim tyvalette oldugumu unuttum dedi.açıklamaya bakar mısınız?sen boyle yapınca soyledigin birseye inanmıyorum güven sorunu olusuyor dedim kızdı konusmuyor benimle surat yapıyor benimle aynı odada durmuyor.hem suclu hem guclu sıkıldım artık cocugum olmasa bir dakika durmam günlerce kus kalmak yetti artık ben ne yapıcam

Bence biraz sinirleriniz yıpranmış.

Söyledikleriniz ile yaptıklarınız birbirini tutmuyorsa, ilişkideki ağırlığınız sarsılmaya başlar.

Eşinizin ağırlığı sarsılmaya başlamış, ona bunu açık bir dil ile, tüm samimiyetinizle söyleyin.
"Sana olan sevgimden ve saygımdan eksildiğini hissediyorum, bu hislerimin, zamanla yerini öfkeye bırakacağından endişeliyim." gibisinden, tüm ciddiyetiniz ve sakinliğiniz ile "biz" vurgusu içinde uyarılarınızı yapın.
Yapın ki alışkanlık halini alıp birikmesin ve sizi zamanla, basit bir şey bile çileden çıkarmasın.

Back
X