A
aysana
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysana
kizlar lutfen bir seyler yazin moralim cok bozuk. benim esimin is yerinde bir bayan var bosanmis,1 kizi var.yaklasik 1 yildir ayni is yerinde calisiyorlar. ilk gordugum gunden hic sevmedim bu bayani, esim de yazik ayrilmis falan diye soyluyordu ilk baslarda ben daha cok nefret ettim.2 yasinda kizim var krese verip ise cikmak istiyordum esim karsi cikti, bu bayan kresler cok kotu demis, cocugu doktora goturuyoruz bu bayanin haberi oluyor, yani esim soyluyor ona.aralarinda bir sey var demiyorum ama ismini bile duymak istemiyorum. neyse bugun aksam esim eve geldi bundan bir sure once krediye araba almistik bugun arabayi o bayanin ustune yaptirmis.bu ulkenin vatandasi olsak bile nufus kaydimizin oldugu sehir disinda baska sehirde araba alamiyormusuz.ben deliye dondum, esim benimle danismadan yaptirmis.ben kimim ki evde oturmus cahil biri olarak mi goruyor,onunla danisiyor, onun her seyden haberi var cok sinirlendim sen ona benden daha cok deger veriyorsun,aranizda bir sey mi var diye konustum.cok kirildim esime anlamiyor beni.
Son düzenleyen: Moderatör: